Reklama

Reklama

Hannah Montana

(seriál)
Komedie / Rodinný / Hudební
USA, (2006–2011), 39 h 9 min (Minutáž: 22–51 min)

Hrají:

Miley Cyrus, Emily Osment, Jason Earles, Billy Ray Cyrus, Mitchel Musso, Moises Arias, Madison Pettis, Frances Bay, Ashley Tisdale, Gwendoline Yeo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Když se čtrnáctiletá Miley Stewart (Miley Cyrus) přistěhuje z Tennessee do Californie, nikdo kromě její rodiny a přátel netuší, že je zároveň i velmi známou a populární zpěvačkou s blonďatou kšticí, která si říká Hannah Montana. I přes kamarádství všech kamarádství to zatím neví ani její nejlepší kamarádka Lilly Truscott (herečka Emily Osment, jejího bratra známe z filmu Šestý smysl). Její nevědomost ale není nadlouho - tedy jen do té doby, než pozve Miley na její vlastní - Hannah concert ! A aby toho nebylo málo, zamiluje se do ní (do Hannah) její (Mileyin) spolužák Oliver (Mitchel Musso), kterému později také bude prozrazeno Hannah - secret. V seriálu také nejsme připraveni o zábavné prvky - o ty se stará zejména Miley, ale také její táta Robie Stewart (zpěvák Billy Ray Cyrus, je to Mileyin otec jak v seriálu, tak v realitě) a Mileyin seriálový bratr Jackson (Jason Earles). Miley se své tajemství po celou dobu seriálu snaží udržet v nejmenším kolečku přátel a rodiny. Novodobý Disney seriál v teenagerovském pojetí, který potěší i pobaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (396)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

No co, každý má své slabé chvilky - já jsem v těch svých viděl pár dílů tohoto seriálu. A světe div se, ono mi to nepřišlo tak nebetyčně pitomé a nablble odpadové, jako většině lidí tady. Dokonce jsem se i párkrát zasmál, což je prý jeden z cílů komediálních seriálů. Jo a ani ty písničky taky nejsou zum erbrechen... Prostě kopřivka mi z tohoto výtvoru nenaskakuje, ačkoliv to samozřejmě není žádný skvost. Je mi moc, ale být mi méně, možná bych přihodil. Tak a kamenujte mě za to! ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

You will proud to me dad! What? you go upstaire and change??" Haluz. Netvrdím že je to najgeniaálnejší seriál ani že všetko v ňom je ok ale zhltol som všetkých 26 epizod prvej série za den a pol a neskutočne som sa bavil. Až na dva diely ktoré sú strašne trápne ale inak sa jedná o celkom pohodový seriál. Kreácie Miley Cyrus sú fantastické a je to plné suchých hlášok ktoré mam osobne najradšej a dostávajú ma do kolien, Emily osment je očarujúca a pekne sarkastická jej hláška vidím mrtvých ľudí je dych berúca pretože je sestrou toho týpka čo to povedal pánovi willisovi. Je tu tiež kopec trapných postav - rádoby režisérka, hlasateľ, bodyguardka a sused to značí že vedlajšie postavy až na MOOSA ktorého vykon bol prerfektný sú abolútne hlúpe a podkopávajú nohy skvelému seriálu ktorého ťahajú hlavne Billy ray a jeho filmový syn jackson - jeho napodobnovanie godfathera, toma cruisa, ozzyho osbourna sú fantastické a oni zachraňujú slabšie miesta. Bohužial ako u väčšiny seriálov od disneyho aj tu čakajte nejake to posolstvo typu krok za krokom a aj tu je také okaté, samozrejme že to nedosahuje kvality kroku za krokom ale vo vode stupídnych filmov a seriálov ako high school musical alebo nebodaj H2O( to je seriál o morských pannách tiež s morálnym posolstvom) vyznie hannah montana ako jasné svetlo a mne sa to páči zastreľte ma ale páči. Just call me Godbrother Druhá séria podstatne slabšia ale aj tak sa tam nájde pár skečov a heftov ktoré sú skvelé a dokážu pobaviť. Taký lahší priemer. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Hannah Montana... Spíš jsem se vždycky pousmíval těm, kterým se to líbí a koukají se na to, ač jsem to nikdy neviděl (jenže někdy stačí dedukce z těch všemožných polštářů, bloků, propisek a bůh ví čeho s nápisem "Hannah Montana" a radši se tomu vyhnete obloukem). Navíc sám nápad seriálu mně přišel hodně, hodně stupidní. I přesto mně to nedalo a na seriál jsem se kouknul. Pustím si pár dílu... no a ať chci nebo ne, mně to tak špatné nepřipadá a někdy mi to připadá i vtipný a směju se tomu, i když je to kravina. Musím tedy říct - není to bůh ví jaký seriál, ale rozhodně jsem si myslel, že to bude mnohem horší a někdy si to třeba i opět pustím. I když má teda Hannah Montana nízké hodnocení, určitě si stojím za tím, že v mých očích to na průměrné 2 hvězdy dá... :) ()

maty39 

všechny recenze uživatele

Tento seriál mě ve svých nejlepších létech naprosto minul. O jeho existenci a existenci Miley Cyrus jsem se dozvěděl až z filmu na motivy tohoto seriálu. Film mě ničím nezaujal, takže jsem opět přestal brát jeho existenci na vědomí. Nyní (už po skončení seriálu) jsem viděl sestřih nejlepších scének a kupodivu mě to přišlo velmi vtipné a úplně jiné než film. Dal jsem šanci pár dílům a nakonec mě to docela zaujalo. Není to žádné peklo, jak se tady někteří tvrdí, ale není to ani žádné veledílo. Je to ale vtipné. Jednoduchý humor vycházející z nereálného světa založený především na trademarkových hláškách a fyzickém humoru (Pitvoření, padání a podobné věci. Dříve to byla v sitcomech naprosto běžná záležitost. Asi to přetrvalo z grotesek a popravdě, v dnešních sitcomech mi to trošku chybí.). Pokud bych to měl přirovnat k nějakému podobnému seriálu, tak je to něco jako Ženatý se závazky nebo Alf. Tvůrci tohoto seriálu nejsou žádní idioti a základy klasického sitcomového humoru a klasických zápletek mají v malíku, takže po řemeslné stránce je HM povedená. Jediné co vám může znechutit HM je osobní nenávist k Miley Cyrus, nebo k Disney továrně na peníze. Mě netrápí ani jedno, takže HM beru jako stokrát viděný příspěvek do žánru sitcomů (i když poměrně vtipný). Objektivně si HM nezaslouží více jak 60% hodnocení, ale kolem těch 20% je docela nereálné. Takže trochu nadsadím. PS: Pokud bych měl hodnotit HM s českým dabingem, pak je i těch 20% zatraceně hodně. ()

Trifi 

všechny recenze uživatele

Málokdy jsem v komentáři osobní, vlastně to bude asi poprvé, ale musím: Je mi lidí jako Ai.ma líto, opravdu líto. No nic, k seriálu: neprve si uvědomte, že je to sitcom. Pak si uvědomte, že je cílený na mládež. Pak si uvědomte, že jeho jedinou a hlavní nápní je pobavit. No a pak si uvědomíte, že všechny ty negativní kritiky si tohle absolutně neuvědomily... Chcete vyčítat "potrhlost"? Který sitcom není??? A vadí vám potrhlost třeba u Blbý a blbější nebo Něco na té Mary je? Chcete vyčítat nereálnost? No to snad ne... Prostě Hannah Montana spňuje přesně to, co od ní normální, nezaujatý a pozitivně naladěný člověk čeká. Vtípky jsou báječné - místy geniální, písničky jedny z nejlepších co znám a otec Billy Ray Cyrus coby seriálový tatík je pomyslná třešnička. Oproti sladkobolnému a nažehlenému High School Musical se HM opravdu nemá zaco stydět. Zkrátka a dobře, i v mém věku a při mých filmových nej (kde opravdu není moc komiky...) říkám: HANNAH RULES!----- Plné hodnocení dávám i jako protiváhu těm nesmyslným odpadům... ()

Galerie (243)

Zajímavosti (57)

  • Název je hříčkou s písní Lesley Gore „It's My Party“ (singl z roku 1963). (LUKICKK)
  • Když Hannah Montana (Miley Cyrus) vystupuje pro královninu vnučku, její vnučka nepředstavuje žádnou vnučku královny Alžběty II. Nakonec by věkově nejblíže postavě byla buď princezna Eugenie nebo lady Louise, ale ve věku 16 a 2 let, v době vysílání epizody neodpovídají rozumně věku postavy. (LUKICKK)

Související novinky

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

Hugh Jackman bodyguardem Miley Cyrus?

01.07.2009

Začalo to tím, že někdo „načapal“ Wolverinea a Hannu Montanu na očividně pracovním obědě (garde jim dělali seriózně vypadající kravaťáci, zřejmě agenti a producenti). Internetem se okamžitě začaly… (více)

Reklama

Reklama