Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (347)

Caelos 

všechny recenze uživatele

Sestříhat z toho jen taneční sekvence a vydat to jako alternativní film k tomu normálnímu, tak by to bylo nejlepší, protože o nic jiného opravdu nejde. Nicméně, tancování se mi v tom líbilo, fnální vystoupení ve vodě bylo efektní a zapůsobilo, jen mi přišlo divné, že Andieina taneční crew tak nějak nic netrénovala, nic nepředvedla a pak najednou tohle, ale je to film tak co. Když to tak vezmu, za podívání rozhodně stojí úplný začátek a konec, to uprostřed je jen cool přislazený film, s herci kteří vypadají průměrně, Chaning Tatum proti nim překypuje charismatem. Tím se dostávám k prvnímu Lets Dance, ten nebyl žádný vrchol filmového umění, ale měl uvěřielnější děj, schopnější herce a lepší hudbu. Finální taneční scény mi přijdou u obou filmů stejné. (3/10) Lets Dance 8/10:) ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

To, že příběh je onošenej jak pradědečkovi fusakle by mě ani tak nevadilo, ale to, že hudbě chybí údernost, finále postrádá emoce a celkově film působí jako letadlo bez křídel už považuju za průser. Co se dá ocenit je bříško hlavní baby. Většinou oceňuju zadek případně kozy, teda ne, že by hlavní představitelka neměla kozy a prdelku připravenou na světovou výstavu expo 2015 v Milánu, ale to bříško mě tak nějak zaujalo kupodivu nejvíc. Pěkná holka s pěkným břichem, tak by to mělo zkrátka být. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Asi tak, příběh je jak jsem očekával mírně naivní, opět slabý s mnoha klišé, ale to mě zas tak nevadilo, jelikož zde šlo jak v prvním díle o taneční kreace, které tu jsou dosti povedené. Hudba a choreografie jsou parádní a závěrečné tančení v dešti dost efektní. Když se k tomu přidá příjemné herecké obsazení v čele s krásnou Brianou Evigan tak jsem si tento díl oblíbil více než první. Jedná se o odpočinkový film na zpříjemnění večera, teda jestli vám nevadí Hip Hop. Hodnotím silnými 2 hvězdičky... ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Jednička byla celkem slušná, ale dvojka je v mnohém lepší!!! A proč? No, nejspíš, protože se v tomto filmu jedná vyloženě o Street Dance a ne jako v jedničce, kdy byl konec s houslemi řízlý s hip hopovým beatem! Konec filmu v dešti byl neuvěřitelně cool. Choreografie break dancu neměla chybu. Úvodní dance battle ve kterém se vyskytl i Channing Tatum, byl s pomocí trampolín zasazenými v zemi vážně skvělý. Jen je škoda, že se Channing Tatum nezdržel celý film. Jennu Dewan vysřídala Briana Evigan, jejíž projev se mi hodně líbil a hlavně má něco, co se mi na holce libí, prostě má šmrnc. A její hlas je velmi sexy. Ostatní looseři v tý jejich partě byli taky v pohodě. Velmi se podařil i soundtrack, který je nabitý od RnB, až po pořádně bybeatovaný hip hop! Scénář filmu sice je hodně slabý, ale mně je to jedno, jelikož jsem se skvěle bavil. Jeden z těch filmu co neurazí, ale dobře se na něj kouká! ()

Crazer 

všechny recenze uživatele

Když tento díl porovnám s jedničkou, tak bych právě výše vyzvednul tento díl. Už se nejedná o jednolivce, ale už o celé skupiny, které jsou více efektní, ... navíc mě to přinutilo si občas poklepávat nohou :))) A kromě toho, některé myšlenky jsou sice sentimentální, ale pravdivé. Dramatická rovina je tu jen proto, aby se neřeklo, že se tu někdo nesnažil o děj. Ten tvoří jakousi niť, na kterou se lepí skvělé taneční kousky. Zkrátka tancuje se tu, kde a kdy to jen jde. Žádné zbytečné zdržování s komplikovaným dějem, parta charismatických lidí využije každé příležitosti, aby předvedli svůj cit pro rytmus a ohebnost svých kloubů. Nevadily mi obří mikiny, kšiltovky s rovným kšiltem ani nějaká povytáhnutá nohavice. Nemám nic proti tomuto stylu. Film zde zanechává pohodu mladých pohledných lidí, kteří občas řeší nějaký ten problém , ale halvně se nechávají unášet silou hudby a tance. U málokterého filmu si znova pouštím vybrané scény ... ale tady bych si musel zopakovat celý film. Už tak musím tomuto filmu vylepšit průměr, proto dávat plný počet a smekám kšiltovku. Doufám, že na DVD se mi bude líbit stejně tak .. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)
  • Jméno taneční skupiny je "410", což je telefonní předvolba Baltimoru, ve kterém se film odehrává. (HappySmile)
  • Robert Hoffman se učástnil skutečného underground break dance v Baltimore, aby se připravil na roli Chase Collinse. (ČSFD)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama