Reklama

Reklama

Pokračování úspěšného hitu Step Up, který dobyl v roce 2006 americké scény, vypráví o rebelce Andie (Briana Eviganová), která začínala jako pouliční tanečnice, ale poté, co se jí podařilo dostat se na prestižní uměleckou školu v Marylandu, se musí nejen vyrovnat se svým minulým životem, ale najít také způsob, jak začít nový. A co jiného by jí mohlo pomoci než tanec? Nejprve změří své síly s nejlepším spolužákem Chasem (Robert Hoffman) a pak ji čeká boj v baltimorském tanečním klání. Podaří se jí splnit si své sny a postavit most mezi minulostí a budoucností? Režii amerického hudebního dramatu má Jon M. Chu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (347)

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Hudebně-taneční kompost, vedle kterého vypadá i naivní sequel Hříšného tance jako vcelku nadějné navazání. Nebýt camea Channinga Tatuma, hodila bych to rovnou na skládku toxických odpadů, pokud možno i s hlavními představiteli, režisérem, scenáristou a choreografem. Tam tu svou pouliční směs mohou rozbalit dle libosti. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem blbost nad blbosti, ale dočkal jsem se celkem svěžího tanečního filmu. Škoda některé zbytečně šablonovitosti filmu (bezpečně uhodnete, co se za chvíli stane). Ke konci jsem se rozhodoval mezi 2 a 3 hvězdičkami. Tak jsem říkal, že by ten poslední tanec měla být bomba, abych to nějak vytáhl k těm 3. A byla to, (to se fakt musí nechat), paráda. Sice si dneska, (den po zkouknutí filmu), většinu tanců co tam byli, nepamatuju, ale ten závěrečný si pamatuju přesně. Takže takový pěkný průměr. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Sám bych na tento film do kina šel asi těžko, dostal jsem se tam díky mé drahé polovičky a nelituji, Lets Dance je absolutní klišé, absolutní GP. Fajn sladcí herci/neherci, vyšperkovaný soundtrack, přes Missy Elliot, Busta Rhymese, Ludacrise plus pár rockových mixů…Film o tanci nemůže asi nabídnout nějaký plnohodnotný příběh a kdyby nabídl, zase by na druhou stranu mohl brat filmu tanec…Tady jde hlavně o tanec a skvěle propracovanou choreografii u které jsem chrochtal blahem, skvěle hip-hopy, breakdace, electro, popiny a jiné cool styly smíchané v jeden delší moderní klip….6-7/10* ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Mladí tančí a tančí, kamera je zabírá z atraktivních úhlů a všechno je to pěkně sestříháné. Předtím, potom i v průběhu se však dostavuje ostudná dialogová lobotomie a posílá tuhle ideově břitkou pohádku do intelektuálních pekel. Prototyp "filmu podle mustru", který uspokojí pouze zanícené zájemce o taneční kreace. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

První díl mi byl sympatičtější, už jen kvůli hereckému obsazení, která mě v the Streets moc nezaujalo . Jediné pozitivum vidím v soundtracku, jež se oproti prvnímu dílu vyzdvihl o stupínek víš. "Hopity hop, hopity skok...A já mám bílý botičky, v nich barevný tkaničky ..." Pokračování už ne. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (8)

  • JabbaWockeez, finalista americké soutěže televize MTV Randy Jackson Presents America's Best Dance Crew, se krátce objevil ve filmu, dokonce se svým poznávacím znamením, bílou maskou. (HappySmile)
  • Když Andie (Briana Evigan) tančí na konkurzu, tak si během tanečního čísla sundá čepici. V dalším záběru ji má ale zase na hlavě. (Duoscop)
  • V 71. minutě filmu je záběr na postavu Chase (Robert Hoffman) zrcadlově převrácený. Lze to poznat podle převrácených čínských znaků na jeho tričku. Stejné tričko na sobě má postava i v 34. minutě filmu, kde jsou však znaky správně. (Tsuki)

Související novinky

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

The Rock zverbován do týmu G.I. Joe

07.06.2011

Studio Paramount chce za každou cenu dostat příští léto do kin G.I. Joe: Cobra Strikes, tedy pokračování relativně úspěšné akční blbiny z roku 2009. Natáčení by mělo odstartovat už koncem tohoto… (více)

Reklama

Reklama