Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pokud je v jedné seriálové epizodě pár opravdu dobrých fórků, neznamená to, že když se podobné fórky vynásobí čtyřmi, bude z toho super celovečerák. Seriál si opravdu užívám, takže jsem zcela neobjektivně ochoten spoustu nefungujících vtípků přehlednout. Nicméně i tak je to velké zklamání. Tvůrcům Futuramy není nic svaté, takže chápu chuť vzít si na paškál Pána prstenů, ale Benderova hra působí velmi nedotaženě, uspěchaně a nevtipně. Tvůrci měli k dispozici postavy, se kterými se rozhodně dá pracovat, ke zparodování měli nejslavnější fantasy a přesto vypotili hodinu a půl průměrné zábavy. To se potom člověk nediví, když Benderovu hru Prima nevysílá v celku, ale raději ho dávkuje po částech. ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Do původní Futuramy má film dost daleko. Parkát jsem se teda uchechtl, ale zbytek jsem se více méně nudil. Prostě vtipy nejsou takového kalibru a dost ubyly i legrační události na pozadí. Nebo jsou tajemně skryté od konce první části. Alespoň se dokázali vyhnout otřepaným vtipům na Pána prstenu. A nymfa byl moc dobrej nápad... taková postava v Pánovi prstenu nějak schází :-) ()

Reklama

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty! ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Futuram filmů je už dost, chci zpátky seriál! Sice ze začátku to bylo jakžtakž dobrý, ale pak se dostavila nuda. Ovšem tuto nudu nasledovála v druhé polovině parodie na LOTRa a to je teda naprosto trapné, sice ne na úrovni hraných parodií, ale Futuramáckému stylu a kvalitě po kotníky nesahající. Fandové Futuramy by měli raději dát ruce pryč a v sladké nevědomosti vzpomínat na to jak je seriál senzační. I ten Bender je nějakej vyměklej. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dobře, snaha byla a pop-kulturně parodický film na všechno možné je zajímavé téma. Ale bohužel výsledek je dost ubohý, dobrých vtipů je jak šafránu a naopak převládají ty na úrovni pozdějších dílů Scary Movie a jejich následovníků. Bohužel filmy Futurama mají klesající tendenci a to vysoké hodnocení dost dobře nechápu. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film se netradičně bude odehrávat ve fantasy prostředí - Bender si zahraje na rytíře, Lee na kentaura. (Matrinx)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)

Reklama

Reklama