Reklama

Reklama

Perníkový táta

(seriál)
  • USA Breaking Bad (více)
Trailer 1
USA, (2008–2013), 49 h 16 min (Minutáž: 43–58 min)

Tvůrci:

Vince Gilligan

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Bryan Cranston, Aaron Paul, Anna Gunn, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Giancarlo Esposito, Jesse Plemons (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(62)

V kompletní druhé sezóně seriálu Perníkový táta Waltovi (dvojnásobný držitel Ceny Emmy® Bryan Cranston) a Jessemu (Aaron Paul) vše přerůstá přes hlavu. Jejich podnikání dosahuje nových rozměrů a oba zažívají, co všechno obnáší obchodování s drogami. Proslulý modrý amfetamin z nich udělal boháče, ale pro Walta je stále složitější skrývat pravdu před svou manželkou Skyler (Anna Gunn), synem Walterem juniorem (RJ Mitte) a švagrem Hankem (Dean Norris), protidrogovým agentem. Ze všech sil se snaží udržet svůj život pod kontrolou, musí se ale potýkat s brutálními drogovými dealery, stále odtažitější ženou a synem, blížícím se narozením dcery a drogově závislým obchodním partnerem – a při tom všem navíc bojovat s rakovinou plic v konečném stádiu. Za kamerou Perníkového táty: Kompletní druhé sezóny stál Michael Slovis, střihu se ujala držitelka Ceny Emmy® Lynne Willingham, A.C.E. Výkonnými producenty byli Vince Gilligan a Mark Johnson. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele YumiOkami k tomuto seriálu (20)

Perníkový táta (2008) 

za 10+ let se z tohoto seriálu stala legenda. všichni, i když ho neviděli, věděli, o čem je. já jsem ho vždy zahlédla v programu na prima cool. je to stejné jako u dextera nebo mentalisty - prováděl mě životem už odmala, jen byl stále v pozadí. teď jsem dospělá a mám jiné koníčky a tak tomu dala šanci. mrzí mě, že jsem nezažila čekání na další sérii a nesdílela neskutečné napětí spojené s díváním se na premiéru. samozřejmě jsem viděla spoilery. věděla, kdo umře.. škoda. — k sériím: walter se nám od 1. série hodně vyvinul. nebyl obyčejný táta od rodiny, který společně s manželkou a její sestrou a manželem griluje steaky na zahradě a při tom pomalu umírá na rakovinu. rozhodl se, že bude vařit pervitin. dohodl se s jeho bývalým žákem a vytvořili neohroženou dvojici. oba se změnili. na začátku, plni života; na konci zlomeni. 2. a 3. série nebyly nic moc - většina postav mě srala a walter se mi nezdál jako ten “mad motherfucker”, jak ho všichni v komentářích popisovali. ve 4. sérii se to ale změnilo. něco v něm probudilo nemilosrdného génia, který nebere “ne” jako odpověď. 5. série byla… DOKONALÁ. milí tvůrci dextera… TAKHLE SE KONČÍ SERIÁL! budeš mi chybět walte… a já se moc těším na spin-off seriál s mojí nejoblíbenější postavou - BETTER CALL SAUL! ❤️❤️❤️ || ❝𝐈 𝐝𝐢𝐝 𝐢𝐭 𝐟𝐨𝐫 𝐦𝐞. 𝐈 𝐥𝐢𝐤𝐞𝐝 𝐢𝐭. 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐠𝐨𝐨𝐝 𝐚𝐭 𝐢𝐭. 𝐀𝐧𝐝 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐥𝐲 - 𝐈 𝐰𝐚𝐬 𝐚𝐥𝐢𝐯𝐞.❞ 👨🏻‍🍳🤿💎🥼💰🔫 ()

Prázdné ruce (2008) (S01E06) 

dobře, přiznávám se, s tímhle seriálem jsem začala docela pozdě. ale ty vole.. ten humor? dokonalost 😂😂 pokud máte rádi dextera, tak doporučuju. ()

Série 2 (2009) (S02) 

tahle série byla hodně o rodině. a to mě nabavilo. takže hodnotím hůř než 1. sérii 🥲 ()

Na dně (2009) (S02E04) 

tpč skyler… ()

Mezi nebem a zemí (2009) (S02E11) 

proč jsou všechny ženský postavy tak vypatlaný? ()

Už ne (2010) (S03E01) 

radši bych se hodinu dívala na to, jak ty dva týpci na konci zabíjí náhodný lidi, než minutu na skyler. ona má pořád s něčím problém.. SERE MĚ! ()

S.S.T. (2010) (S03E03) 

och, vidím saula a hned se mi zvedne nálada 😍🥰💝 ()

Osudová minuta (2010) (S03E07) 

Rocky called, he wants his face back.” 💖🌸🎀👼🏻💘 ()

Moucha (2010) (S03E10) 

při týhle epizodě jsem usla. jako fakt. na hodinu. ale i tak se mi to líbilo - bylo to takový.. filozofický. a nebo ne? idk. nicméně spinkalo se mi fajnově. // EDIT: TA MOUCHA BYL LALO!!!!!!! (14.7.22) ()

Brokovnice (2011) (S04E05) 

Since when do vegans eat fried chicken? ()

Bratři (2011) (S04E08) 

WOW. ()

Průchod (2011) (S04E11) 

MASAKR. ()

Střetnutí (2011) (S04E13) 

I won. ()

Svobodný život nebo smrt (2012) (S05E01) 

jak vidím, tak se nám ted beneke připojil do klubu plešatců! — nejlepší byla ta scéna, když se walter a mike hádali a jesse jenom: “what about a magnet?” :D jak dva tátové a jejich syn :D ()

Madrigal (2012) (S05E02) 

já. to. MILUJU!!!!!!!!!!!!!! ()

Žulový stát (2013) (S05E15) 

i’m catching dexter: new blood vibes :D ()

Felina (2013) (S05E16) 

I did it for me. I liked it. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama