Reklama

Reklama

Málokdo o Draculovi ví, že není jen princem temnoty, ale také vlastníkem stylového Hotelu Transylvánie - luxusního pětihvězdičkového resortu, kde se mohou všechna monstra světa (tedy Frankenstein, Mumie, vlkodlaci, Zombie, neviditelný muž a spoustu dalších) dostat daleko od všech a být jen sami sebou v bezpečném prostředí bez lidí. Ale pro Drákulu existuje ještě daleko důležitější důvod, proč držet obyčejné smrtelníky dál od Hotelu Transylvánie: aby ochránil Mavis, svojí milovanou náctiletou dceru. Jako většina teenagerů i Mavis chce opustit hnízdo a prozkoumávat velký svět za hranicemi hotelu. Jenže to je myšlenka, která Draculu skutečně děsí! A navíc se blíží termín, kdy se budou ve velkém stylu slavit narozeniny jeho milované Mavis a v hotelu se nečekaně objeví člověk… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (34)

Trailer 2

Recenze (764)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, chvilkama docela hravý animák plný odkazů na klasická hororová monstra, který mě hlavně ke konci několikrát slušně pobavil a vůbec mě celou dobu bavil víc než takový Paranorman, nebo celovečerní Frankenweenie. 60% 3D: ***** u mě přesně splnilo ta očekávání, jaká u 3D animáků mám, pěkná práce, chvilkama jsem nevěděla, čím se kochat dřív. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Genndy Tartakovsky, spolutvorca a dlhoročný udržiavateľ vysoko originálnych stálic a klenotov televízie Cartoon Network ako Dexter's Laboratory, Samurai Jack, The Powerpuff Girls alebo aktuálnejšieho Star Wars: Clone Wars servíruje nečakane obohraný podradný popkultúrny pastiš, ktorý sa priživuje na sláve "demytizujúcich" komédií 80. rokov a trendoch animovanej produkcie. Hotel Transylvania ponúka miesto skutočného zábavného potenciálu len prázdny nenápaditý obal hýriaci farebnými obrázkami monštier klasických hororových príbehov a hollywoodskych filmov 30. rokov. Miesto oživenia ich slávy a inteligentného humoru cieli na tínedžerské publikum zlepencom bláznivých scén, okorenených modernými "in" fenoménmi (postrehnuteľnými najmä vo hudobnej kulise), ktoré nemajú inú rolu než prosto a priemerne baviť nenáročné rodiny divákov, ktorým nevadí platiť si za to, čo už videli sto krát a lepšie. Výsledok je nemastná, neslaná koláž, postrádajúca aspoň štipku vlastnej identity. Ani post mortem by to nepôsobilo čo i len o kúsok zaujímavejšie a zábavnejšie. 35% ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Plagát k filmu ma nelákal, ale dal som mu šancu a prisadol som si k deťom. Urobil som dobre, pretože mi to občas pripomínalo klasiku Príšerky s.r.o. Aj tu máme príšer a monštier peknú a pestrú zbierku. Vtipy majú poriadnu kadenciu a vždy sa nájde nejaký, ktorý vás pobaví. Príbeh zaujal, hudba splnila účel, vtipných postavičiek je tu celá hromada, takže z tohto pohľadu nemám animáku čo vytknúť. Mám ich rád a často im dávam plný počet, teda tým vydarenejším. Oceňujem i pokus smutného netopiera tromfnúť smutné oči kocúra zo animáku Shrek 2. Ja som sa slušne bavil a deti tiež. 100%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nějak už mě tyhle animáky nebaví, ale zrovna Sandlerovskej Hotel Transylvánie mě dostal po všech směrech. Dokážu si sice představit líbivější animaci a originálnější příběh, ale co na tom, když vše šlape jak má, je to zábavné, až na výjimky nenudí a vtipy jsou podávány s citem a výjimečnou přesností...9/10 ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Lidi o strašidlech říkají spoustu ošklivých a nepravdivých věcí, třeba to, že upíři sají krev. Ale fuj, co si myslí, že by požírali něco trejfe, hnusnou lidskou krev? A vlkodlaci že jsou zlí? Takoví rozkošní vlci a ta jejich štěňátka, celá smečka těch nevycválaných zmet... bratránci drazí. Když chcete odsuzovat, zameťte si před vlastním prahem, já tam pak zkusím strčit prstík nebo dva a běda vám, jak budete asociální a skřípnete mi ho mezi dveře. To bych musela ... s vlídným úsměvem zkusit znovu podruhé, nebo po sto osmé, nebo po milion šesté, protože my strašidla jsme přímo nelidsky báječná stvoření. A je s námi neuvěřitelná sranda. Ona taky možnost měnit se v netopýra, létat na stole či na koštěti, používat draka k vyhřívání sauny nudu prakticky nepřipouští. Jedna věc funguje stejně ve světě strašidel i lidí, když se na někoho podíváte a ozve se to magické (vida, kouzlo, takže to patří přeci jen k nám) "cink". Jo, lidi, mějte rádi svoje strašidla. ()

Galerie (68)

Zajímavosti (23)

  • V pokoji Mavis je mezi dekoracemi plakát s podobiznou Seleny Gomez, která jí propůjčila hlas. (Illuminare)

Související novinky

Johnny Depp bude neviditelný

Johnny Depp bude neviditelný

11.02.2016

Universal to s filmovým vesmírem s klasickými monstry myslí vážně. Mumii už se upsal Tom Cruise, do Frankensteinovy nevěsty je lákána Angelina Jolie a Aaron Guzikowski (Zmizení) píše nového Vlkodlaka… (více)

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

Zlatý glóbus 2013 - výsledky

14.01.2013

Letošní jubilejní 70. udělování Zlatých glóbů v hotelu Beverly Hilton je skončeno. Pod vedením "drzé" dvojice Tiny Fey a Amy Poehler se celý večer nesl v dynamickém tempu a až na pár dojemných… (více)

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

Hollywood z nás loni vytřískal víc peněz

03.01.2013

Navzdory sténání o upadajícím zájmu diváků a poloprázdných kinosálech mají producenti v zámoří za sebou vynikající rok. V USA zaznamenali nárůst tržeb z kin o 5,6 % ve srovnání s rokem 2011, a to… (více)

70. Zlaté glóby - nominace

70. Zlaté glóby - nominace

13.12.2012

Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby. Nejvíce nominací (celkem 7) získalo Spielbergovo životopisné drama Lincoln, které je nasledované s pěti… (více)

Reklama

Reklama