Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

truby 

všechny recenze uživatele

Rád bych tento pořad smetl (jako vyznavač inteligentního a jemného humoru) se slovy odpad!, ale nebylo by to upřímné a vůči oběma "bavičům" fér. Nikdy jsem neměl tuto dvojici rád a pořady typu tele tele mně nebraly, ale kupodivu jim formát talk show docela sedl. Jejich humor není opravdu inteligentní, je to spíše přiblblé utahování si z hostů, taková drsnější verze Jana Krause. Moderátorům nejde především o to hosta představit a diskutovat s ním, ale na jeho účet ztropit co nejvíce nejapných vtípků, někdy až krajně nekorektních a neslušných. Hosté jsou v podstatě terčem posměchu dvou moderátorů. Přesto všechno já se se u tohoto pořadu celkem bavím. Suďte mně. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

Reklama

peiton 

všechny recenze uživatele

Nie je sa zasmiať ako zasmiať.No a u tohto sa dá občas pomerne kvalitne.Pri tom veľmi záleží aký hostia sú pozvaní.A hlavne kvitujem u dvojici moderátorov tú schopnosť,že si sem-tam dokážu vystreliť aj samí zo seba,nielen z hostí.Niektoré časti sú lepšie a naopak niektoré zase slabšie.Viac ma bavia "obyčajní" hostia,pretože do nich si GS dovolia rypnúť viac [vid.časť,kde hosťom bola pani somelierka :)) ] ako tí mediálne známe osobnosti/hostia.A mohli by kľudne aj pritvrdiť.Inak nemám žiadne výhrady. ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto trapný humor s vynucováním smíchu, ve kterém je na dvojici Suchánek-Genzer snesitelné aspoň to, že si umí dělat srandu i ze sebe a nevyhýbají se tomu. Kdyby se pánové, místo pošilhávání po neupřimných amerických nudodílech zaměřili raděj na prodej erteplí v zelenině, dosáhli by zajisté větších úspěchů a alespoň by za nimi něco užitečného zůstalo. Šmidliboys. ()

DonQ odpad!

všechny recenze uživatele

Není jiné cesty. Tihle dva pánové jsou již delší dobu za zenitem slušných komiků, nemají co nabídnout a typ pořadu talk show vyloženě nezvládají. Srovnání vedle Krause či Šípa by byla v podstatě urážka a to i přesto, že chápu - "to" zřejmě chtěli dělat jinak, neotřele. Zdá se to jen mně nebo jejich humor zamrzl na diváckém spektru 10-15 let ? Tato dvojice mi asociuje již jediné - trapnost. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama