Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 2

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (126)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Slyším Chuckyho ve své hlavě....uááááá!- Řemeslně pěkně odvedený standardní příběh z blázince, kdy jsou efektní vraždy vyplněny vatou, bohužel ne střelnou. Asi nejhezčí je rozbité střešní okno, ubodání, rozvrtání a vyvržení dozorce má ovšem rovněž svůj půvab. Škoda, že panenkový slasher nemá více obětí, jelikož to je na celé sérii nejzábavnější. Vraždění nemají téměř žádný čas na útěk, anžto přepadení jsou náhlá a smrtící, což trochu zamrzí, páč se tím ztrácí napětí. Ještě že na všechno není sama jen mučená Chuckyho hlava, kterou si Andy schovává. Ošklivý Andy, ale Chucky má v rukávu několik es, takže Andy se bude ještě divit... ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V komentáři k šestému Chuckymu píšu nepochopitelně cosi o 'sympatické Dourifově dcerce', zatímco teď jsem se celou dobu ošíval a vrčel "džýzys, ta má ale chudák ukrutnou držku, celej táta...". Ale jinak opět naprostá spokojenost, Manciniho styl se mi líbí a v žánru "současný soft horror" ční sedmé Child's Play vysoko nad průměrem. Oceňuju stále devadesátkově loutkového Chuckyho namísto nějakých digitálních blivajzů. Jen příště prosím víc sadistických brutalitek a jadrnější slovník. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

|59%| Už 7.díl této celkem zdařilé série. A jak to tak vypadá, co jsem zjišťoval, tak režisér Don Mancini na r.2019 připravuje osmičku. Já jsem pro. I když na první dva filmy to asi už mít nebude. No nic, nebudu srovnávat k žádnému dílu at z toho není guláš. Tento snímek CULT OF CHUCKY je určitě obstojnou částí, sérii ostudu dělat nebude. Přesto to má pár much. Hororová atmosféra tu moc není, ale zase tu máme Chuckyho, který hláškoval o něco víc než v předchozím snímku CHUCKYHO KLETBA. Příběh je už takový vycucaný z prstu. Ale budiž. Jen mi moc nesedla skutečnost, že se Chucky může rozmnožit do více schránek. Pochopil bych do panenek, ale i do lidí? No, uvidíme, co přinese osmička. Rozhodně zde bylo krom dobrých hlášek i pár zajímavých krvavých úmrtí. Máme tu i postavu Andyho z prvních 2 dílů. Hraje ho stejný herec, i když už je logicky dospělý. Celkově mě to bavilo, ale děje jsou v novějších a novějších pokračování už dost slabé. Víc to ale kritizovat nebudu, i hudba stojí za kladnou zmínku. Chucky pobavil a jsem zvědav na další část. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Miluju tuhle sérii a opět se mi tenhle díl zase líbil. Don Mancini nezklamal. Film navazuje na předchozí díl Chuckyho kletba a hrdinka Nica (Fiona Dourif) skončila po předchozích událostech v blázinci. Brad Dourif zase dabuje Chuckyho a pak se tam dokonce převtělí do více panenek, to je vtipná scéna jak spolu všechny panenky mluví. Ke konci filmu se převtělí do samotný Nico, ironie že fotřík se převtělí do svojí vlastní dcery :D Ve filmu je opět Andy Barclay (Alex Vincent) a líbilo se mi že už je tam ve více scénách stejně jako Tiffany (Jennifer Tilly). A ten doktor Foley (Michael Therriault) je fakt zmrd :D Zase skvělý gore a dobrá atmosféra v blázinci. Co mě tady zase překvapilo, je zase scéna po závěrečných titulcích, kdy se tam objeví další stará postava, hrdinka z druhého dílu Kyle (Christine Elise). Další díl mě skvěle bavil i když pořád u mě vede druhý díl. Tuhle sérii mám hodně rád a jsem rád za každý nový díl. ()

MightyHal 

všechny recenze uživatele

Co si budem, minulý díl s názvem Chuckyho Kletba byl skvělý, ale fungoval spíš jako samostatný horor než pokračování této frančízy. To hlavně z toho důvodu, že Chuckie tam nejenže měl málo prostoru, ale když ho dostal tak jeho charisma a typický humor byli pryč. Přišlo mi jak kdyby jeho hlášky napsali během pár minut jen aby tam byli. Proto jsem až mile překvapen že tady je Chuckie zpátky v naprosto plné síle a já se bavil královsky. Chucky tu opět baví, má skvělé hlášky a přítomnost více Chucky panenek se také stará o dost komických situací. Navíc je tu také poměrně fajn gore (vede vrtačka a rozříznutí břicha) Nesmím také opomenou hlavní postavu Nicy, která mě tu bavila ještě o něco více než minule a větší role Andyho a delší cameo Tiffany také potěšily. Je to prostě fajn a já opravdu nemám co vytknout. Možná jen že je škoda že si to Mancini chce furt režírovat sám. Myslím si že kdyby to dali nějakému zdatnějšímu žánrovému režisérovi, tak vykouzlí větší hrátky. Například i přes to že psychiatrická léčebna má bílé chodby a místy působí chladným dojmem, tak s tím Mancini nepracuje tak jak by si to žádalo. I přes to ale 10/10. Jeden z nejlepších dílů v sérii. PS: Baví mě si tu číst jak vlastně tu sérii většina "fanoušků" nemá vlastně rádo proto čím je. Sorry ale krom prvního dílu byl Chucky fantasmagorie a díl od dílu dávalo smysl že to je více a více absurdní. Já tuhle sérii miluji právě proto že je to campy horor co se nebere vážně. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (7)

  • Jennifer Tilly natočila své scény za pouhých 6 dní, během posledních dvou týdnů natáčení 6.–11. února 2017. (rafix)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Po záverečných titulkoch je ešte bonusová scéna. (BoredKid)

Reklama

Reklama