Reklama

Reklama

VOD (1)

Harry Brown (Sir Michael Caine) je řádný občan a bývalý mariňák. Po smrti manželky žije sám v jednom ze stovek bytů na předměstí. Společnost mu dělá jen jeho nejlepší přítel Leonardo (David Bradley). Právě toho ale jednoho dne zavraždí parta místních výtržníků. Harry se rozhodne jednat a naplnit sám svou vlastní představu o spravedlnosti.... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (721)

Houser.cz (Mariana Zilynská)

"Jednotlivé výjevy mají natolik hutnou, nedýchatelnou a přitom podrobující atmosféru, že s přehledem přehluší poněkud nedůslednou scenáristickou práci i sporný fakt, jak se na tom příšerném místě klíčová postava ocitla. Režisér se promptně ujal usměrňování děje a vytvořil bolestivě silný zážitek,…" více

Jumbotron.cz (Václav Urbánek)

"Nicméně koukat sto minut na to, jak stará garda odstřeluje drzou mládež, jen tak neomrzí. A to i když se konkrétně v tomhle případě drtivá většina Caineových prostocviků s bouchačkou vešla do dvouminutového traileru."

MovieZone.cz (Matěj Svoboda)

"A právě hlavní hrdina je na Harry Brownovi tím nejzajímavějším. Mstících se „obyčejných chlapů“ jsme tu už měli stovky, důchodce, který se sotva belhá, však spadá do úplně jiné kategorie. Harry Brown je tu v trochu jiné roli než například Paul Kersey z Přání smrti. Ten zabíjet neuměl, nechtěl, ale…" více

Související novinky

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

Fresh Film Fest 2010 o krok blíž!

11.08.2010

Festival Fresh Film Fest, který proběhne v Praze od 25. do 29. srpna, zahájí předpremiérová projekce filmu Scott Pilgrim proti celému světu v kině Aero. Jde o adaptaci komiksové série Bryana Lee O… (více)

Johnny Depp ve třetím Batmanovi...

Johnny Depp ve třetím Batmanovi...

14.09.2008

...a k tomu Colin Farrell v Sherlocku Holmesovi či filmový Duke Nukem... Ano, jsou tu „Fámy, drby, klepy 2“ ;-). Veterán Michael Caine si naplno užívá mediální pozornosti, spojené s úspěchem Temného… (více)

Reklama

Reklama