Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (520)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná americká komedie, která se zaměřuje na filmaři oblíbené cestování časem a vlastně ani nenabízí nic tak nového a nezapomenutelného kromě pár opravdu povedených vtipných scén, které však k tomutu žánru patří a jejich přítomnost je nutností. Nejlepší postavou byla bezkonkurenčně veverka, která tvrdě konkuruje Scratovi z Doby ledové. Zkrátka jedna z mnoha dalších oddychovek, která do pár hodin vyšumí z hlavy, ale i tak jsem se párkrát zasmál. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Jakou barvu má Michael Jackson?" Film, v němž se díky kouzelné vířivce hlavní hrdinové vrátí do druhé půlky osmdesátých let. Jo, to je přesně něco pro mně. I když by scénář a nápaditost mohl občas více tlačit na pilu (a ne jen tak okecávat), je to docela prdel. Takový oddechová sranda, která vás ale donutí alespoň párkrát se pokusit vžít do hlavních hrdinů. 3.5* ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je guilty pleasure jako vyšité. Rok 1986 patří k mým nejoblíbenějším z ehm... z mnoha důvodů a tenhle výlet do něj jsem se celý prochechtal. Stačí když tři dospělé trosky a tlustý fanda Hvězdné brány vlezou do vířivky a začne jízda roku. Walkmeny, trička Miami Vice, Motley Crue, cestování časem, všechno to tu je. HTTM není to sice úplně dokonalý a občas se člověk přistihne, že si říká jak tam to nebo tamto zrovna být nemuselo, ale ve finále převládá pocit spokojenosti a chuť podívat se na to znovu. Jo a mluvím tu o unrated verzi, když tak nad tím přemýšlím rated verze co šla do kin musela být dost slabá. Sakra už ty hodnocení chápu! ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Průměrná sci-fi komedie, nijak zvlášť mě to nezaujalo. Komentuju po nějakém čase a už pořádně nevím, co pochválit a co naopak zkritizovat. Byla tam vířivka a cestování časem... Film, na který jsem se podíval právě kvůli onomu cestování časem, tématu, které je pro mě lákavé, nicméně tento film za moc nestál. 55% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Ale jo, bavil jsem se, slušná komedie založená na v poslední době typickým příběhu ztroskotanců ve středních letech, který chtěj něco změnit a tak vyrazí na výlet, ale tady místo nějaký komediální road movie je neplánovaná cesta do minulosti po vožrání se ve vířivce a až tam je teprve pařba, drogy, sex a hippie společnost. Šlo by to trochu přirovnat k Pařbě ve Vegas, ale to je ještě o level výš, tohle mi tu a tam přislo i krapet trapný, ale každopádně mě čtyřka Cusak, Corddy, Duke a Robinson pobavila ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Do kin byl film rozesílán pod názvem Bulldogs. (HellFire)
  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 212krát, což je 2,12krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama