Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři kamarádi ze studentských let, zklamaní svým současným životem, se rozhodnou připomenout si bezstarostné dny a oživit ideály z mládí. Netuší ovšem, že se jim jejich přání splní, a že dostanou šanci svou budoucnost ovlivnit. Po bouřlivém večírku se ocitnou v roce 1986 a jejich „současný“ život začíná... podruhé. Originální komedie neotřelým způsobem nahlíží na zklamání a opětovné naděje zpackaného života. John Cusack (Identita, Lásce na stopě), Rob Corddry (The Daily Show With Jon Stewart) a Craig Robinson (Kancl, Noc v muzeu) vás přesvědčí, že na změnu není nikdy pozdě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (520)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je guilty pleasure jako vyšité. Rok 1986 patří k mým nejoblíbenějším z ehm... z mnoha důvodů a tenhle výlet do něj jsem se celý prochechtal. Stačí když tři dospělé trosky a tlustý fanda Hvězdné brány vlezou do vířivky a začne jízda roku. Walkmeny, trička Miami Vice, Motley Crue, cestování časem, všechno to tu je. HTTM není to sice úplně dokonalý a občas se člověk přistihne, že si říká jak tam to nebo tamto zrovna být nemuselo, ale ve finále převládá pocit spokojenosti a chuť podívat se na to znovu. Jo a mluvím tu o unrated verzi, když tak nad tím přemýšlím rated verze co šla do kin musela být dost slabá. Sakra už ty hodnocení chápu! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Pár příjemných momentů to sice má, ale čekal jsem že z osmdesádek vytáhne Pink daleko více, než pár retro kostýmů. Vždyť s tímhle si šlo tak parádně vyhrát (oceňuju alespoň několik odkazů v čele s Rockym IV a anti-ruským komplexem). Každopádně několik letmých úsměvů je na komedii zatraceně málo. Na druhou stranu, na úplné zatracení to není a to i přes ty odporné scény plné tělných tekutin... Vážně nevím co komedionální režiséři na těch "sračkách" vidí. Do I really gotta be the asshole who says we got in this thing and went back in time? ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Neskutecna prdel tezici z napadu Navratu do budoucnosti, kde se particka tri naprosto ultimatnich zkrachovalcu a neskutecne sympatickejch idiotu dostane zpatky v case a zacne delat bordel. A i kdyz tu jsou ctyri, opravdu myslim tri, protoze Duke je tu naprosto k nicemu, zbytecnej a nezajimavej a mezi trojku Cusack, Corddry a Robinson se absolutne nehodi. Z vedlejsich roli jeste musim zminit ultimatniho Glovera a hlavne asi tak na sto let vypadajiciho Chase. No a o nic jinyho tu v podstate nejde, slet dementnich vtipku, chlastacek, fuckujicich hlasek, proste parta kamosu utrzena ze retezu. A ve vysledku je to kurevska zabava nemajici hluchy misto. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

on, two, three - hot-tub-time-machine: tento film je primárne určený pre mužského diváka, pre nenáročného mužského diváka (rozumej - takého, ktorému neprekáža john cusack a ktorý nie je v zásade proti humoru typu: ogrcaná veverička) a napokon: je pre tých, ktorí majú radi eightiec. béčková pánska komédia, ktorá si vie urobiť srandu samú zo seba (už samotný názov a zopár skvelých fórov a hlášok odkazujúcich na slovné spojenie hot-tub-time-machine ako aj na samotný "fenomén" vírivky/stroja času), pár popkultúrnych referencií (niektoré lepšie, iné priemernejšie) súvisiace s posunom súčasnosť minulosť, osemdesiate roky ("what color is michael jackson?") a podobne - ja som tomuto filmu napokon dal šancu a veľmi príjemne nenáročne chlapsky béčkovo osemdesiatkovo som sa pobavil. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

O nic více hloupé a zbytečné než všechny ty přeceněné Pařby (nejen) ve Vegas. Alespoň já pražádné rozdíly v inteligenci humoru či scénáře nevidím a kdo říká opak tak pouze naprázno žvaní. A narozdíl od všech těch Hangoverů, zde alespoň velmi potěšilo několik prima odkazů na nezapomenutelné nevkusné 80' (Red Dawn, Martina Navrátilová atd) a nebýt několika odpadových (fekálních) scén a přehršle vulgarismů mohlo to být i lepší. Takhle 40% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (12)

  • Blaine (Sebastian Stan) vo filme spomenie seriál 21 Jump Street (od r. 1987), kde naráža na policajnú jednotku, ktorá sa špecializuje na vyšetrovanie medzi mladými ľuďmi. V televízii takisto sleduje snímku Rudý úsvit (1984). (fefee)
  • Film vznikal v atraktívnom prostredí lyžiarskeho strediska Fernie v Britskej Kolumbii. (ecceHOMMO)
  • V originální zvukové stopě filmu je zmínka o snímku Butterfly Effect (2004). V českém dabingu je film zmíněn pod názvem Motýlí efekt, přestože český distribuční název je Osudový dotek. (Num3roO)

Reklama

Reklama