Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Naprosto bezproblémový road trip nejen pro odrostlejší teenagery. Spíš hodně příjemný než třeskutě vtipný a spíš opravdu zajímavý než nesmyslně samoúčelně odvázaný (většina scén je v rámci škatulky (!) "civilně normální", nejezdí tu zhulení tygři atp.). Kultovka z toho asi nebude, ale opakované dávce se nikdy bránit nebudu. P.S. Druhá návštěva kina všechno potvrzuje - Pařba je držák a možná z ní nakonec BUDE kultovka :). 3*->4*. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se přesně pětkrát, což není žádná tragédie, protože při většině dnešních komedií se mi chce skutečně hořce, ale velmi hořce, plakat. Snad v žádném jiném žánru nemám pocit, že dobře už bylo a že kvalitní veselohry zažívaly svou zlatou éru před pár desítkami let a když se chci dobře pobavit, vracím se k osvědčené klasice. Tady totiž nepomůže bombastický rozpočet ani skvělé triky, tady je potřeba nápaditost, vkus a pokud možno i určitá scénáristická odvaha. Dnešní produkce velkých studií ale sází na osvědčené modely z minulosti, takže se točí remaky, kterým holt schází svižnost originálu, nebo další a další volně navazující díly, které už vaří opět z vody. Pařba ve Vegas v zásadě není špatná, ale takhle by měl vypadat žánrový průměr a ne svým způsobem kult se spoustou nadšeně bombastických komentářů a pětihvězdičkovou nadílkou. Nejspíš boduje ta chlastací tématika. Za sebe můžu říct, že za největší klad považuju, že s výjimkou jediné scény na policejní přednášce neklesá úroveň předvedeného humoru pod mojí hranici vkusu. Jinak nejde o nic výjimečného nebo originálního. Celkový dojem: 55 %. V podstatě jde o splácaninu typu strčíme tam gangstera, Tysona, tygra, novorozeně a on už si každý z toho něco vybere. ()

Reklama

Eddard 

všechny recenze uživatele

Komedii, ve které od začátku do konce souzníte s postavami, kde se nadsázka efektivně prolíná s věrohodně znějící historkou, kde naprostá většina humoru vychází z motivace postav a situací, ve kterých se ocitají, kde neznámí herci propůjčují svým postavám jedinečně vtipné charaktery, způsobem, jakým by to dokázala málokterá hollywoodská hvězda, komedii, jejíž příběh je vyprávěn vkusně a šíleně zároveň tak, že do sebe nakonec vše smysluplně zapadne... prostě, bych se výmáčkl - takovou komediim která mě rozesměje, pobaví, dojme a něco ve mě zanechá, takovou je dnes, přátelé, třeba hledat teleskopem. Díky pánům Lucasovi a Moorovi (scénář), Toddu Philipsovi a v neposlední řadě ústřední herecké trojici je na světě o jeden výše popsaný exponát více. Jděte a využijte ho. P.S.: A ať vás ani nenapadne odejít před koncem titulků, holoto. Připravili byste se o zážitek odpovídající intenzitě pravého háku Mikea Tysona. You spin my head right round, right round, when you go down, when you go down town... 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Jako zarytý abstinent, který navíc odmítá po setmění vystrčit nos z bezpečí domova, bych tomuto snímku měl napálit odpad již za námět, jenže tak povedená taškařice se vidí málokdy. Pokud tedy někdy opustím masku svého konzervatismu a vydám se na čestný souboj s alkoholem, drogami a hazardem, tak pevně věřím v to, že si to budu schopen užít v souladu se zhlédnutým manuálem. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Ty vole ! Překvapení roku ! Naprosto bezchybná komedie ! Žádná hluchá místa, žádná nuda. Už ten trailer, co jsem viděl v kině na tento film mě navnadil. Philips je prostě třída. Myslel jsem si, že jeho výtečnou komedii Road trip nic nepřekoná, ale zatraceně jsem se mýlil. Tohle je prostě BOMBA ! Valte na to do kina ,-)) PS: Vyplatí se dívat i na závěrečné titulky ,-) ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Slovenský název Vo štvorici po opici byl použit distributory filmu se souhlasem kapely Horkýže Slíže, která vydala stejnojmenné album v roce 1998. (Zilin)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama