Reklama

Reklama

Plánovali si nezapomenutelné loučení se svobodou v Las Vegas. Teď si ale opravdu potřebují vzpomenout, co přesně se stalo! Čí je to dítě v šatně jejich apartmá v Caesars Palace? Jak se dostal do koupelny ten tygr? Proč jednomu z nich chybí zub? Ale hlavně – kde je ženich? Cokoliv tihle mládenci prováděli během večírku, bledne ve srovnání s tím, co musejí v téhle báječné komedii udělat za střízliva, když si z nejasných náznaků začnou skládat dohromady vzpomínky na všechna špatná rozhodnutí minulé noci. Režisér Todd Phillips (Mládí v trapu) a jeho hvězdné herecké obsazení si báječně užívají ve všech těch nepředvídatelných situacích, které do sebe jakýmsi podivným způsobem zapadají. Přidejte se k Pařbě ve Vegas. (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 966)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se. Přestože jsem se bavil bandou idiotů, kteří si hrají na ještě větší idioty a úchyly, ve všem vidí sex, chlast, drogy a jedou do Vegas si užít, ať to znamená cokoliv. Škoda, že pan dentista je dosti nereálně vykreslen a pár drobností (slepice?) nedořečena. Jen se bojím, že na podruhé už to bude výrazně sterilnější než napoprvé a budu se divit, proč jsem se tak smál (ne, scéně s rukou a děckem jsem se nesmál). Takže rychle zavřít oči, dát 4* a už se nevracet... PS: nejsem člověk, pro kterého by Pařba ve Vegas byl natočený mokrý sen:)) možná i proto se na těchto lidech se nejvíce bavím... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Séria komédií Todda Phillipsa u mňa slávila veľký úspech a po šnúre štvorhviezdičkových hodnotení si konečne a zaslúžene tento film siahol aj na tú piatu. Tohtoročná, zatiaľ bezkonkurenčne najlepšia komédia, pri ktorej membrána mojej bránice zaznamenávala počas celého filmu rekordné počty vibrácií. Prísne kritické oko naopak, nepostrehlo ani najmenší náznak klišé, či nudy. Neskutočne nabrúsený scenár, obmena skvelých vtipov sa na diváka hrnie ako lavína, ktorej intenzita stále rastie a zastaví sa až s posledným riadkom záverečných titulkov. Herci si natáčanie viditeľne užívali, pohodu pred aj za kamerou bolo cítiť. Dezert, ktorý osladil a ideálne zavŕšil celkový dojem z tohto kráľovského komediálneho menu, bol jednoznačne soundtrack, no a ja sa už teraz teším (s malými pochybnosťami) na pokračovanie. 95%. ()

Reklama

Traffic 

všechny recenze uživatele

Lehounce nadprůměrná komediální jízda, která mě ze začátku příjemně naladila na očekávané orgie, aby mi vzápětí odprezentovala jen jejich následky. Nepomohlo ani, o jak bizarní šlo svinčík. Mluvit o tom, jaký že bordel jsme včera způsobili, případně projíždět kompromitující fotky a videa, je možná dobrou zábavou v užším okruhu přátel, kde si můžeme situace zasadit do nějakého širšího kontextu a k "hrdinům" máme i určitý citový vztah. V případě Pařby ve Vegas jde kolikrát spíš o nudné plkání, které drží pohromadě divákova zvědavost "co přijde dál", náhodné úchylnosti jako nahý japončík vyskakující z kufru auta s páčidlem v ruce a očekávání nějaké brutální pointy, která dá téhle zmatené naháněčce smysl. S postupem času naopak přibývá pár trapných hollywoodských klišé a několik povedených džouků a hlášek stojí osamoceně jako kůly v plotě. Patřičné vyvrcholení se nedostavuje a v ústech zůstává mírná pachuť a sucho - dobře známé to příznaky "kvalitní" kocoviny. ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Být to ještě o chlup více za hranou, o chlup více nekorektní (byť, jak sleduji zdejší hodnocení, by to některé útolocity nejspíš složilo), táhlo by to jako týden nošené fusky. Takhle to občas zavání nějakým tím laciným parfémkem "normální" crazy komedie. Phillips výborně vybalancoval žánrovou podívanou s pár opravdu ulítlými momenty, které z téhle ranní kočky dělají docela zapamatovatelnou záležitost (hlavně pěvecká čísla vládnou). Blahem jsem z toho nepadal, ale k nějakým peristaltickým záchvěvům a znechucenému dávení jsem měl daleko. Film pro všechny, ve kterých je kus chlapa. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se přesně pětkrát, což není žádná tragédie, protože při většině dnešních komedií se mi chce skutečně hořce, ale velmi hořce, plakat. Snad v žádném jiném žánru nemám pocit, že dobře už bylo a že kvalitní veselohry zažívaly svou zlatou éru před pár desítkami let a když se chci dobře pobavit, vracím se k osvědčené klasice. Tady totiž nepomůže bombastický rozpočet ani skvělé triky, tady je potřeba nápaditost, vkus a pokud možno i určitá scénáristická odvaha. Dnešní produkce velkých studií ale sází na osvědčené modely z minulosti, takže se točí remaky, kterým holt schází svižnost originálu, nebo další a další volně navazující díly, které už vaří opět z vody. Pařba ve Vegas v zásadě není špatná, ale takhle by měl vypadat žánrový průměr a ne svým způsobem kult se spoustou nadšeně bombastických komentářů a pětihvězdičkovou nadílkou. Nejspíš boduje ta chlastací tématika. Za sebe můžu říct, že za největší klad považuju, že s výjimkou jediné scény na policejní přednášce neklesá úroveň předvedeného humoru pod mojí hranici vkusu. Jinak nejde o nic výjimečného nebo originálního. Celkový dojem: 55 %. V podstatě jde o splácaninu typu strčíme tam gangstera, Tysona, tygra, novorozeně a on už si každý z toho něco vybere. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (77)

  • Film byl roku 2012 britskou streamovací službou LoveFilm označen za druhou nejvtipnější komedií všech dob, během které se diváci zasmějí v průměru 2,4x za minutu. (JoranProvenzano)

Související novinky

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

Legendary zvažuje právní kroky proti Warnerům

07.12.2020

Před pár dny jste se zde mohli dočíst, že studio Warner Bros. zveřejnilo své plány pro zavedení bezprecedentního modelu distribuce na rok 2021, v jehož rámci by mohlo uvést veškeré své nové snímky v… (více)

Zlatého lva si odnáší Joker

Zlatého lva si odnáší Joker

07.09.2019

76. ročník prestižního filmového festivalu v Benátkách je u konce, a tak je na čase podívat se na jeho vítěze. A začneme rovnou u hlavní ceny Zlatého lva, kterého si nakonec odnáší chválené komiksové… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

Muzikál Zrodila se hvězda čeká další remake

17.08.2016

V Hollywoodu pořád stoupají i padají hvězdy. Možná proto se příběh Normana a Esther, dvou milenců na opačných stranách barikády, dočkal tolika zpracování. V roce 1937 si tyhle dva zahráli Fredric… (více)

Reklama

Reklama