Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

+sfinx+ odpad!

všechny recenze uživatele

Začínal jako zábavný pořad, shrnující dění uplynulého týdne, končí jako konkurence televizních novin. Zeman, uprchlíci, Rusko, Čína. To vše od feministické vítačky milující utiskovanou romskou menšinu, o které ví více než cikáni samotní (viz křivonoskova talk-show). V příštím díle: negroidní hošík v letáku z Lidlu - už z upoutávky je jasné jaké poselství pro Čechy máme - jste ubozí xenofobní rasističtí primitivové. Člověk má mít alespoň 10 kámošů - buzerantů, na zahradě slimáky, dvě zaměstnání, aby uživil Nořiny milované flákače a transparent "Za Evropu BAREVNĚJŠÍ", i kdybychom ji měli zničit. Zkrátka další pořad 'čt kvality'. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrný pořad, který má mapovat poslední týden na politické scéně. Sice skutečně nevím, kdo má ještě dnes zájem o nějakou "rekapitulaci naší politiky", ale 168 hodin není rozhodně něco zásadního. V hlavní roli se v pořadu objevuje navíc naprosto nudná, trapná a hlavně neuvěřitelně namyšlená Nora Fridrichová, kterou v TV někdo neustále nepochopitelně prosazuje. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Opravdu brilantní publicistický pořad, který se snaží pomocí ironie a nadsázky shrnout nejen hlavní události daného týdne. Dále se snaží o politickou satiru a vše s ní spojené, některá politická videa, která byla v pořadu 168 hodin publikovaná se stala okamžitě hitem na různých sociálních sítích apod. Když se k tomu přidá lehce ironická a krásná Nora Fridrichová, tak z toho vznikl výborný televizní pořad, který v českých luzích a hájích nemá obdoby. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Karel Chrocht, znamy to konspiratorsky picus /jo, aj s vulgaritami, dnes tu patria/ zas vypisuje tie svoje hovna ze "ubohy, propagandisticko-ideologicko-manipulativní a prolhany žydovském škwáru. Karle, neni zyd jako zyd ale to ty nepochopis, lebo asi nemas cim. No a par slov k poradu . iste , ludi ako Topfer velmi nemusim, ale prehlad udalosti - domaca /scena a zahranicna, - fakt ze na urovni. Skoda, ze CT zacina koketovat s neomarxizmom, bo to u mna je hnoj : 90 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sumarizace toho, co nám týden pod patronací hříšných lidí státu českého zase vzal.. Asi se shodneme, že námi zvolenému souboru hlavních protagonistů tohoto pořadu by spíše slušelo 168 hodin nucených prací, řekněme týdně. Bez náhrad, se zavřeným bufetem a s možností slevy na tramvajenku, pokud by v těch sedmi dnech zvládli nějaký přesčas.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama