Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický pořad České televize moderovaný od roku 2006 Norou Fridrichovou nám shrne uplynulý týden a seznámí nás s těmi nejdůležitějšími a nejzajímavějšími událostmi, které se v daný časový úsek odehrály. Především se pořad zabývá politickou scénou ať už celosvětovou či domácí, ekonomice a věnuje se aktuálním kauzám a případům ze širokého spektra událostí z celého světa. (Stocki)

(více)

Recenze (131)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zajímavý publicistický pořad, který mě ovšem nejednou svou náplní pěkně nasral obsah jednotlivých námětů /kauz / reportáží. Sledovat ty prasata v klidu – co si říkají politici je mnohdy opravdu na pováženou. Líbil se mi přístup Fridrichové a následně i Tvarůžkové, ovšem podstata byla spíš obyčejnému občanovi k pláči… ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Vynikající publicistický pořad, který si nehraje na akční šokující žurnalistiku, ale velmi trefně glosuje hlavní události toho kterého týdne. Divák si samozřejmě užije i politickou či společenskou satiru - osobně nezapomenu na Pavla Béma hovořícího na téma klíčové dírky o rozměrech jiného pražského tunelu, kdy se pod jeho slovy "...ale je to hudba budoucnosti" ozvala ryčná Bregovičova Crna mačka:))) Přidejte si ještě v každém dílu bezchybnou krasavici Noru Fridrichovou, a bude vám jasné, k čemu že jsou i-vysilani a online archív ČT dobré. ()

Reklama

Pacas odpad!

všechny recenze uživatele

Ideologický odpad, sračka, mediální průjem který padl v posledních letech na dno toho nejhlubšího septiku. Odporná masírka působící na ty správně zmasírované ovčany Havloidstánu(čtěte: překabátěné bolševiky, estébáky a další zmrdy kterým dovolil Humanitární Bombarďák výměnou za moc aby tu škodili dál a tito dementi jim za to ještě tleskají) ()

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Z tohohle pořadu pravicová propaganda úplně bije do očí. Týden co týden pořád jen reportáže zaměřené proti Babišovi, proti prezidentovi, proti komunistům... Takhle průhledné podlézání TOP 09 je do nebe volající. A nejde o to, jestli jsem či nejsem volič Babiše, ČT by měla být nezávislá a hlavně nestranná. Tento pořad však dokazuje pravý opak. Nevadí mi, že vysílají reportáže o tom jak je Babiš špatný, ale ve smyslu vyváženosti by měli vysílat i reportáže o tom, jak špatný je Kalousek a spol. Neviděl jsem ani jednu jedinou zprávu zaměřenou proti pravici... A politické vyznání Nory Fridrichové je tak očividné, že kdyby se mě někdo zeptal, tak bych věřil spíš tomu, že ona volí pravici než tomu, že každý den vychází slunce. Takže za mě naprostý odpad! ()

njuska 

všechny recenze uživatele

Výborný, především vyvážený publicistický pořad. S konkurenčními Střepinami na Nově, kde si manželé Brunclíkovi pozměňují reportáže dle své (případně zaměstnavatelovy) aktuální politické orientace a mnohdy jsou jejich reportáže na tak ořesně manipulátorské úrovni, že se divím, že ještě Nova nepřišla o licenci... se nedá "stošedesátosmička" ani v nejmenším srovnat (naštěstí). ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)

Reklama

Reklama