Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

pavcas 

všechny recenze uživatele

Zaplněné Time Squere, opuštěná cestovní taška a všímavej strážník, tak začíná seriál Blindspot. Přivolaní pyrotechnici očekávají bombu, v tašce ale naleznou nahou mladou ženu, která neví která bije a je potetovaná víc než je zdrávo, přičemž na zádech se jí vyjímá jméno agenta FBI, který ji ale v životě neviděl. Tedy aspoň si to myslí. Poté co se případu ujme záhy zjistí, že každé tetování je vodítkem ke zločinu. Rozjíždí se vyšetřování, kdy hlavní hrdinové a celý tým FBI musí čelit dalším a dalším hádankám, které nebezpečně zasahují i do jejich osobního a profesního života, protože nikdo není tak nevinný jak se zdá. Charismatický hlavní hrdina, záhadná krásná cizinka a odsejpající děj při skládání puzzle zločinu zaručuje celkem dobrou zábavu. Po 8 dílech 90%. ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Jsem teprve na uplnym zacatku, ale vypada to koukatelne, smrncovni tempo, radoby sofistikovany hadanky a rebusy na tele hlavni hrdinky, solidni souboje na telo, zadna kasirka. Neco mezi Dlouhym polibkem na dobrou noc, Mementem, Prison Break a Bournem, samozrejme v hodne light vydani... V nekterych momentech se totiz serial sam srandovne shazuje, treba kdyz se hrdinka pta chlapka s trubici v krku, odkud ji zna, nebo nektere sceny z analytickyho tymu...ale jinak celkem chytrej prefabrikat, tak akorat spravne paranoidni a akcni. A pozor, 4. dil ma jako hlavni tema smrtici virus! ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele

Nevím, za sebe jsem nečekal moc, ale dal jsem sedm dílů za den, tak bych si lhal do kapsy, že to nebaštím. Originální ani zbla, ale Jaimie Alexander coby potetovaná kráska, znalá bojových umění a neznalá své minulosti a identity, táhne každý díl se svým bolestným, útrpným výrazem jak závodní ohař a já jsem ochoten odpustit, že podobných sérií jsou hafa... ()

lucifrid 

všechny recenze uživatele

Má to skvělý rozjezd, zajímavou myšlenku a seriál za 23 dílů neztratí na tempu. Na druhou řadu jsem neskutečně natěšená, tohle je vyloženě série na maraton. Takhle divoký cliffhangery na konci dílů, co vás donutí se koukat do pěti do rána (a pak vstát po obědě a během neděle to dojet) jsem naposledy zažila u starých Heroes nebo Aliasu, který mi maličko připomíná. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý od prvopočiatkov okato adoruje Alias. A tento upgrade veru nie je o nič horší. Riešia sa hádanky (Rambaldiho vynálezy nahradilo zašifrované tetovanie), prebieha treskutá akcia, protagonisti sú sympatickí a podľa vôle scenáristu prebiehajú na kladnú alebo zápornú stranu. Dokonca tu máme aj časovo-skokový season break. Vďaka politickej korektnosti pribudli aj nevyhnutné gender prvky a pomerne dôstojný záver dúfam už bude definitívny. Hoci v tomto seriáli ani smrť nikdy nebola poslednou kapitolou. Odporúčam každému, kto hľadá nenáročný, adrenalínový, zábavný a remeselne nadpriemerný relax. A ja osobne som bol príjemne prekvapený sympatickou Ashley Johnsonovou, ktorú si pamätám ešte ako malé dievčatko z vandammovskej klasiky LEVIE SRDCE. (6.9.2020) ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Jedním z tvůrců tetování Jane Doe (Jaimie Alexander) je David Kwong, absolvent Harvardu, kouzelník a iluzionista. (Nykki)
  • Seriál je pojmenován doslova podle slepé skvrny v oku, kterou má každý člověk. Způsobuje, že v určité vzdálenosti a konkrétním úhlu danou věc nevidíme. (TaNya_)
  • Policista, který najde tašku na Times Square, nosí odznak z 22. okrsku. Times Square je v 18. okrsku. 22. okrsek je však v Central Parku. (Epistemolog)

Reklama

Reklama