Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

RedRose 

všechny recenze uživatele

Námět zajímavý, Lady Sif se mi líbí a ostatní zatím víc než dobrý. Děj udržuje mou zvědavost co se z toho nakonec vyklube, takže po 5-ti dílech příjemných 74% s obavou, že snad mají tvůrci solidní plán co s tím dál... //Edit:// V polovině úvodní série začínám mít tradiční obavy, že se to celé posunuje směrem, který se mi ve výsledku nebude moc zamlouvat... Snad se pletu... ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi 2 a 4 hvězdičkami. Ještě před tím, než jsem dal pouhé dvě, smazal jsem z harddisku zbylé díly první série, které jsme ještě neviděl. Proč? Protože mě začalo štvát, jak si ze mě scenáristé dělají srandu. Důkazy, které "prostě vyskočí" v ději; logické chyby, které by normálnímu agentovi FBI asi neprošly a k tomu hodně divně nastavená postava agenta Wellera. Jo, zápletka je zajímavá a pořád si říkám, copak se asi tak z toho všeho nakonec vyklube. Ale abych tomu obětoval svůj čas, to teda ne. Díky, stačilo. Druhou šanci už nedostanete. ()

Reklama

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uňouňaný. Mrtvý bod měl solidní 2 série, pak se základní zápletka jaksi vyřešila, jenže seriál se točil dál... a utápěl se čím dál tím víc, až do skoro nesnesitelný a příšerný pětky. Seriál má oproti filmům výhodu, že divák investuje čas, a tím i city, do postav. Fandí jím, má je rád, chybí jim, když seriál skončí. Baví ho jejich vývoj a vztahy. Blindspot měl postavy, který se jednoduše nikam neposouvali, a to je za těch několik let, co seriály jedu fakt ve velkym, poprvé, co mi je úplně ukradený co se s nimi stane. Závěr alá Ztraceni je možná zajímavý, ale to vůbec nemění na faktu, že Blindpot měl skončit MINIMÁLNĚ o jednu sérii dřív, spíš o dvě. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na tento seriál jsem narazil náhodou a na úvodní díl se podíval kvůli dobré synopsi. Nabízí povedený scénář, výborně natočené akční scény, slibně rozehranou chemii mezi Alexander a Stapletonem. Navíc mám rád mysteriózní filmové a televizní počiny, takže se těším na další díly. - 90%... Po 7. díle jsem musel změnit hodnocení na nejvyšší. Každý díl zaručeně navnadí na další. Zápletka se hodně komplikuje a vyvíjí, což je jedině dobře. Potěšilo by mě, kdybychom se více dozvěděli o agentech Zapataové a Readeovi. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Epizoda se částečně odehrává v Bulharsku, ale exteriéry se natáčeli v Praze - např. ve 26.minutě jede tramvaj na Palachovo náměstí kolem budovy Filozofické fakulty. (AnaMaruska)
  • Postava Patterson (Ashley Johnson) byla původně zamýšlena jako 45letá přísná žena. (Nykki)

Reklama

Reklama