Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

stration odpad!

všechny recenze uživatele

Tato Superstar posunula naši zábavu zase hlouběji do bahna (chcete-li do prdele). Největší katastrofa je Jandová! Ta ženská snad půl roku nešukala. Její sexuální narážky na každého normálně vypadajícího soutěžícího jsou příšerné, stejně tak rozebírání vlastní menstruace. Po dlouhé době jsem se strašně styděl, že jsem alespoň dvě pokračování shlédl. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Tenhle ročník mě docela pobavil, díky kombinaci se slovenskými bratry. Nějak mě nezasáhly osobní sympatie k soutěžícím nebo k hudbě, kterou si nešťastníci vybírali pro zpěv, ale hodně mě bavily komentáře Habery. Inteligentní a šťavnatý nápad byl i věnovat jedno kolo interpretům jako je Karel Gott. Leoš Mareš už je opravdu tragicky provařenej moderátor, kterého jeho slovenská parťačka s klidem překonala. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela mě udivuje, že se zde v hodnocení objevují i takovéhle, konzumní společností nečekaně obdivované pořady, kde se z neznámých puberťáků a postpuberťáků snaží dělat banda rádoby důležitých porotců hvězdy první kategorie. Jako ty děcka zpívat umí, to nemůžu říct ale dělat z toho takhle zbytečně nafouknutou bublinu mi přijde absurdní a tak trochu trapné. Jak už jsem psal je to pořad pro konzumní společnost, kterou si převážně stanice Nova úspěšně vypěstovala za celou dobu svého působení a tito lidé, kteří zapínají televizy, ne kvůli kvalitním filmům ale primitivním pořadům a seriálům budou tuto dojnou krávu živit nadále a jelikož to "novácký" hlavouni vědí budou nás těmito koninami zásobovat nadále a z lidí dělat stádo tupých ovcí neschopných svobodného myšlení, které si svobodně nechá pumpovat tyto s*ačky do hlavy. Co se týká soutěžících, tak to jsou rychlokvašky, o kterých se bude půl roku mluvit a poté si na ně nevzpomene nikdo a tím nikdo myslím opravdu NIKDO. Ani ty pipiny co tam piští jak protržený, kvůli nějakýmu ulízanýmu smradovi. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Stále doufám, že spojení se Slovenskem přinese vyčichlému českému superstarování nový dech. Před pár lety jsem na Markýze sledovala tu slovenskou řadu s Dominikou Mirgovou a ta mě příjemně překvapila spoustou nových prvků (zpívání ve dvojicích, unplugged večer atd.). Leoš Mareš se celá léta neobtěžoval změnit svůj moderátorský styl, takže je stále stejná vlezlá dětina, už se teda moooc těším na jeho "originální" česko-slovenské špičkování s Adélou. PS: Taky se pořád nemůžu zbavit pocitu, že sleduju pořad, který je nekolik let za zenitem. Asi jako by se teď Nova vytasila s česko-slovenským Big Brotherem. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Zamlouvá se mně tady ten rychlej striptýz charakterů, normálně u někoho někdy nevíte, jestli je to opravdu kretén (kráva) nebo se nad něj (ní) jen nemístně povyšujete, tady se to vokáže hned a ještě se tomu kreténismu můžete bez výčitek (teda dle nátury) tlemit. Jako celek je to ale žalostný a jakmile se začne zpívat čistě pro mobilní operátory, je to jasnej odpad!. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama