Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televize Nova a slovenská televize Markíza se spojily a svým divákům přinášejí jedinečný projekt. Během příštího půl roku budou hledat SuperStar, která vzejde z hlasování českých a slovenských fanoušků. Spojení dvou zemí do jedné soutěže dává velkolepé show nový rozměr. Hlavní myšlenkou projektu je spojit dva blízké národy ve snaze najít nový pěvecký talent, který překročí hranice své země. „Česko Slovenská SuperStar je pro Novu i Markízu dosud největším společným projektem. Poprvé v historii budou svou pěveckou hvězdu hledat dvě samostatné země společně. SuperStar na rozdíl od Testů národa, fotbalu či hokeje nebude o vzájemném souboji Čechů a Slováků, ale o společném hledání hvězdy, která oslní diváky v obou zemích. Věřím, že hledání bude nakonec úspěšné a že se při něm navíc budeme skvěle bavit,“ říká generální ředitel TV Nova, Petr Dvořák. Výherce soutěže získá kromě titulu SuperStar exkluzivní nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt na 100 000 eur! Do poroty tentokrát usedne hvězda německého showbyznysu Marta Jandová, česko-slovenská zpěvačka Dara Rolins a zpěváci Pavol Habera a Ondřej Hejma. Moderátorskou dvojicí bude Adela Banášová a Leoš Mareš. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (361)

fars 

všechny recenze uživatele

Za to silene natahovani a neustale okapovani toho sameho bych mel dat odpad hned z fleku, protoze to je proste fakt uz moc. Ale na druhou stranu u castingovych dilu jsem se slusne bavil, a moderatorska dvojice je taky vcelku fajn, tak tomu s odrenyma usima priznam ty 2 hvezdicky. Ale jinak nejde o nic jineho, nez naprosto zbytecneho, nekolikrat videneho zabijaka casu. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela mě udivuje, že se zde v hodnocení objevují i takovéhle, konzumní společností nečekaně obdivované pořady, kde se z neznámých puberťáků a postpuberťáků snaží dělat banda rádoby důležitých porotců hvězdy první kategorie. Jako ty děcka zpívat umí, to nemůžu říct ale dělat z toho takhle zbytečně nafouknutou bublinu mi přijde absurdní a tak trochu trapné. Jak už jsem psal je to pořad pro konzumní společnost, kterou si převážně stanice Nova úspěšně vypěstovala za celou dobu svého působení a tito lidé, kteří zapínají televizy, ne kvůli kvalitním filmům ale primitivním pořadům a seriálům budou tuto dojnou krávu živit nadále a jelikož to "novácký" hlavouni vědí budou nás těmito koninami zásobovat nadále a z lidí dělat stádo tupých ovcí neschopných svobodného myšlení, které si svobodně nechá pumpovat tyto s*ačky do hlavy. Co se týká soutěžících, tak to jsou rychlokvašky, o kterých se bude půl roku mluvit a poté si na ně nevzpomene nikdo a tím nikdo myslím opravdu NIKDO. Ani ty pipiny co tam piští jak protržený, kvůli nějakýmu ulízanýmu smradovi. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Dámy a pánové, máme tu opět známé davové šílenství, ve které už nikdo ani nedoufal a po kterém neštěkl ani pes, ten můj určitě. Na nedělní a pondělní večery nám Nova nachystala bratrovražedný souboj dvou národů, kteří v minulosti tvořily jeden celek. Z toho to souboje může vzejít jen jeden vítěz, který by se mohl v povědomí diváků udržet dosti dlouho, pokud se z něho nestane druhořadý zpěvák v muzikálech. Máme tu moderátorské duo, které se snaží být uhrančivě vtipné. Porota je také zajímavá. Jistě vám nemusím říkat, že jsou všichni zpěvu znalí. Dvěma z nich by měli přelepit pusu lepící páskou. Marta Jandová a Pavol Habera by si za svoje výroky zasloužili náhubek. Stále se udivuju nad tím, že lidé čím dál tím víc ztrácejí pud sebezáchovy a postrádají soudnost. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem tvrdý oříšek hodnotit. Na jednu stranu je to šílenej odpad první třídy a na druhou stranu je to skvělej pořad, který mě baví sledovat. Zkusím to tu vysvětlit. Česko Slovenské SuperStar jsem se sám zúčastnil (zpívám už odmalička a SuperStar jsem vždy hodlal zkusit). V televizi běžely upoutávky, ať příjdeme na casting a možná polovina lidí, co tam byli, si myslela, že půjde před porotu ve složení Hejma / Rolins / Jandová / Habera. Ale kdepak. Na castingu v Praze nás bylo 5 500 a všichni museli jít nejprve k předporotám, což pro nás byli úplně neznámí lidé, dodneška nevím, kdo mě to tam hodnotil - a pouhých 200, VČETNĚ hvězdné pěchoty teprve zpívali před hlavní porotou. Asi si neumíte představit jak je strašně těžké se k té hlavní porotě dostat, já myslím, že je to vůbec nejtěžší úkol v soutěži a musím říct, že než se dostanete k porotě, není to VŮBEC o zpěvu. Musíte zaujmout, být televizní typ, co největší exot a můžete zpívat jakkoli a vyhodí Vás se slovy ''Jste moc mladý/á'' nebo ''Jste moc dobrý/á''. No a potom to není o zpěvu vlastně ani když pro Vás hlasují diváci, protože když se líbí puberťačkám nějakej kluk, může zpívat jak chce a oni mu hlasy pošlou stejně tak i tak. Je to přeci jasně vidět, nadprůměrní holky vypadávají a podprůměrní kluci se drží jen díky vzhledu a podpory puberťaček. Myslím, že tu soutěž nemá šanci vyhrát holka, vždycky to tak vlastně bylo kromě Langerové. Ale teď k pořadu - i když Vám potom v pořadu líčej trochu něco jiného, tak v televizi se na to kouká fakt pěkně, myslím, že pár talentů tam určitě je, co se týče zábavy, tak nemám výhrady, líbí se mi i moderování - myslím, že Mareš a Banášová se k sobě parádně hodí, i když někdy si pár trapností neodpustí... Možná je trochu pravda, že porota to občas přehání, ale jinak mi jsou taky sympatičtí. Ale hold jsem ten pořad už trochu prokouknul a mám na něj úplně trochu jiný názor. Oni z toho chtějí prostě jen prachy a sledovanost. Krom toho, 90% soutěžících se bohužel v showbussinesu stejně neuchytí. Ale jak jsem řekl, v televizi se na to kouká fakt pěkně, ale vyšší hodnocení dávat určitě nebudu. Navíc se srovnáním s první řadou z roku 2004 je tohle stále trochu slabší. ()

HoneyBunny

všechny recenze uživatele

Stále doufám, že spojení se Slovenskem přinese vyčichlému českému superstarování nový dech. Před pár lety jsem na Markýze sledovala tu slovenskou řadu s Dominikou Mirgovou a ta mě příjemně překvapila spoustou nových prvků (zpívání ve dvojicích, unplugged večer atd.). Leoš Mareš se celá léta neobtěžoval změnit svůj moderátorský styl, takže je stále stejná vlezlá dětina, už se teda moooc těším na jeho "originální" česko-slovenské špičkování s Adélou. PS: Taky se pořád nemůžu zbavit pocitu, že sleduju pořad, který je nekolik let za zenitem. Asi jako by se teď Nova vytasila s česko-slovenským Big Brotherem. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (15)

Reklama

Reklama