Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Beau pracuje jako předák elektromontérů na údržbě vysokonapěťové rozvodné sítě. Při jedné bouřce zahyne při výstupu na stožár jeho bratr Danny. Dannyho manželka zemře při automobilové nehodě a Beau začne vychovávat jejich dceru Bailey. Bailey pracuje, ale strýc chce, aby odešla studovat na vysokou školu. Bailey má vztah s Duncanem, kterého Beau nesnáší. Duncan těžce nese, že by Bailey měla odjet, ale nedává to najevo. Duncanův otec také pracoval v oboru a zahynul při výkonu práce. Duncanova matka zůstala sama se synem bez prostředků a stala se z ní alkoholička neschopná normálního života. Duncan se přesto přihlásí k tomuto nebezpečnému povolání. Bailey nadbíhá také flákač Ron, Bailey ho odmítá. Je těhotná s Duncanem, ale zatím to tají. Do sousedství Beaua a Bailey se přistěhují Carline s manželem Eugenem a dětmi. Eugene pracuje také u linkařů. Carline se spřátelí s Bailey a svěří se jí, že se manžel od návratu z Iráku velmi změnil. Trpí posttraumatickou poruchou a v práci je velmi opatrný. Neustále poukazuje na to, jak je nebezpečná.  Firma musí modernizovat rozvodnou síť v polovině státu a všichni elektromontéři jsou v plném nasazení a stále v práci. Beau učí nováčky, včetně Duncana, který byl přidělen k jeho týmu. Carline se cítí osamělá a Bailey si povšimne, jak večer odjíždí taxíkem z domu. Eugene objeví v jejím mobilu neznámá čísla a začne ji podezírat z nevěry. Carline prohlásí, že patří přátelům Bailey. Když se příště sejdou, Carline jí řekne, že poznala, že je Bailey těhotná. Bailey opáčí, že ví, že je Carline Eugenovi nevěrná. Když odcházejí z baru, vnucuje se jim Ron s přáteli. Objeví se však Duncan a Beau a zabrání jim v tom. Bailey se rozhodne říct Duncanovi o těhotenství. Duncan je nadšený. Chce se o radost, že bude otcem, podělit s matkou, ale  ta stále vidí jen svého manžela elektromontéra, který zahynul a nechal je bez prostředků. Bailey řekne o těhotenství strýci Beauovi, ten se s tím však nedokáže smířit... (TV Prima)

(více)

Recenze (70)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nedobře zrežírované a sestříhané, hloupé béčko o zajatých hrdých amerických vojácích, živořících ve vietnamském lágru pod dohledem sadistického dozorce, rozhodně svou (úsměvně) výbušnou akcí v džungli nepostrádá náběh na "guilty pleasure" (kde jinde se plamenometem brání (přes) provazový most? :-)). Obzvlášť, když Chuckova plukovníka Braddocka portrétuje jako echte tvrdou, neoblomnou, neponížitelnou (nemluvnou a nemytou) skálu. Nebo spíš dřevo (herecké)? ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak dvojka mne z tyhle serie bavi jednoznacne nejvic cynickej vietnamskej plukovnik tak dlouho tyra a psychicky ponizuje ty chudaky amiky v cele s Norrisem az se Chuck nasere a udela mu ze zajateckyho tabora kulnicku na drivi z meho pohledu velka spokojenost obal filmu nelze toto je opravdu stara dobra akcni prace ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rovnako dobre ako jednotka, alebo vlastne dvojka, kedže toto je prequel. Síce sa tu sedí na riti vo väznici medzi bambusákmi skoro hodinu a Chuck okrem pár slov, jednej zožranej krysy a drsných pohľadov nič neukáže, dobre to plynie, nenudí to a navyše nesympatický šikmáči vedia upútať pri výsluchu. Pravá sranda začne v závere, keď sa rozhodne Chuck utiecť a vrátiť sa pre odplatu, kamošov a pre pár granátov. V pohode pokračovanie, ktoré nieje tak stupídne a trošku sa ešte drží pri zeme narozdiel od trojky. 60% - 3* ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Nebojím se to říct: Skvělý akčňák z vietnamské džungle. Spolu s Delta Force můj Norrisův nejoblíbenější. Ano, zdejší teoretici si vždycky něco najdou, tak proč ne tady, když je to v podstatě patriotický brak, kde USA jsou skvělý a Vietnam špatný. A já říkám no a co! Já se u MIA bavím a to je pro mě hlavní. Navíc je zde nejlepší Chuckův fight ever. Vážně, skvělá choreografie závěrečného mače. P.S.: I když zde zrovna ne, tak myslím, že američané jsou ve velkém množství filmů k vládě kritičtí, narozdíl od jiných. Chtěl bych vidět ruský film, který kritizuje Putina. Toho se nedočkáte. ()

gabin(a) 

všechny recenze uživatele

Bůh chtěl původně stvořit svět za měsíc, Chuck Norris mu dal jen sedm dnů. Chuck Norris zabil Mrtvé moře. Chucka Norrise jednou kousla kobra - po 8 hodinách krutých bolestí chcípla. Tak aspoň víme, s kým máme tu čest. Strčí všechny do kapsy a ty, co se mu tam nevejdou, zabije:-) Je to on, mého srdce champion! ()

Galerie (210)

Zajímavosti (6)

  • Ve Scéně, kde je Walkerovi (Chuck Norris) na hlavu navlečen pytel s krysou, byla použita místo vycpané krysy, kterou se podařilo ztratit, krysa mrtvá. Norris ji však přesto neměl problém vzít do úst. (vojtaruzek)
  • Českou stopou ve filmu je český samopal vzor 58, kterého je možné si všimnout na stěně chatrče v 79. minutě. (Terva)

Reklama

Reklama