Reklama

Reklama

Pařba v Bangkoku

  • USA The Hangover Part II (více)
Trailer 2

Od Dougovy bláznivé rozlučky se svobodou uplynuly už dva roky. Nyní je na řadě Stu. Jeho nastávající ženou se má stát imigrantka Lauren z Thajska a celá svatba má proběhnout v Bangkoku. Stu si uvědomuje, jaké problémy by při jeho rozlučce mohly nastat, a tak nesouhlasí s účastí divokého Alana. S tím ale nesouhlasí Doug a Phil, a tak tedy na svatbu vyráží celá partička společně. Už při předsvatební večeři dochází k potížím, otec nevěsty řekne Stuovi, že je příliš povrchní a nevýrazný, že takového muže si pro svou dceru opravdu nepředstavoval. Aby zaplašil špatné myšlenky, tak Stu vyrazí s kamarády na pláž k táboráku, což se jeví jako nevinná zábava. Ráno se ale Phil, Stu a Alan probudí ve špinavém hotelovém pokoji v Bangkoku, aniž by si pamatovali jedinou věc z předchozího večera. Jediným z celé party, kdo zůstal, je Doug, který má za úkol krýt kamarády do doby, než se vrátí na svatbu. Stu má na obličeji stejné tetování jako Mike Tyson a Alanova hlava je pro změnu oholená až na kůži. To nejhorší ale teprve přijde. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (39)

  • Alan (Zach Galifianakis) říká opici, že nikdy nebyl moc kuřák. Přitom ve scéně na letišti kouří dýmku. (cuish)
  • Při honičce s motorkářem jsou zadní dveře po srážce s visícím prasetem od krve. Při přeskoku auta přes vodní kanál po honičce s motorkářem jsou zadní dveře čisté. Když nese Alan (Zach Galifianakis) opici k veterináři, jsou dveře opět celé od krve. (Záry)
  • Když postavy odlétají do Thajska, tak to na letišti i v letadle vypadá, že letí bez manželek. Když dorazí do Thajska, jsou tam spolu s manželkami. (Gareth_Jones)
  • V čase cca 1:00:20, když Stu (Ed Helms) povalí Alana (Zach Galifianakis) na zem, má Alan svůj slamák skoro v každém záběru jinde a v jednom dokonce zmizí úplně. (Ivoman)
  • Tracy (Sasha Barrese) je ve filmu ve vysokém stupni těhotenství. Těhotné ženy ale nesmějí létat letadlem. (Skarface)
  • Ve scéně v čekárně kliniky je na zdi vidět americká zásuvka, ale v Thajsku se používá jiný druh zásuvek i jiné napětí. (J*A*M*A*L)
  • V části, kdy hlavní hrdinové vstoupí do mnišské zahrady, po výprasku od mnicha můžeme vidět, že Alan (Zach Galifianakis) nemá svůj klobouk kolem krku a nemá ho ani v ruce, ale v záběru po opuštění zahrady ho má opět na hlavě. (Skarface)
  • Letadlo, kterým čtveřice letí do Bangkoku, má na letišti čtyři motory, během letu si ale můžeme všimnout jen dvou. (Mr.Critic)
  • Keď Alan (Zach Galifianakis) sedí na pohotovosti v Bangkoku a je melón, tak na rozkroku má od neho pokvapkané nohavice, ale keď vychádza von, má ich už suché. (ČSFD)

Související novinky

Pařba pokračuje v Evropě

Pařba pokračuje v Evropě

02.06.2011

Todd Phillips se ještě před premiérou Pařby v Bangkoku nechal slyšet, že uvažuje o trilogii. Studio Warner Bros. mu to bezpochyby rádo umožní, hlavně poté, co druhá kocovina sesbírala ze světových… (více)

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

2011 - vyhlídky, poděkování a přání

31.12.2010

Další kalendářní rok se chýlí do finále a nechává v nás několik výjimečných filmových zážitků. Nebylo jich zas tolik, ale byly o to silnější. To na rok 2011 nám Hollywood (a nejenom ten) chystá… (více)

Tak co dál, Shyi?

Tak co dál, Shyi?

05.07.2010

Kauza Poslední vládce větru už se k vám zřejmě donesla. Celovečerní hraná adaptace populárního anime seriálu sbírá za oceánem extrémně špatné recenze. Kritici se předhánějí ve vymýšlení vtipných… (více)

Pařba bez Vegas

Pařba bez Vegas

02.12.2009

O tom, že jeden z nejvýdělečnějších letošních filmů se dočká dvojky, jsme už psali. Pravda, ani jsme nemuseli – když nějaký snímek stojí 35 milionů a vydělá jen v kinech 460 milionů dolarů, je… (více)

Reklama

Reklama