Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (282)

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustil, jako řadu jiných filmů, kde neočekávám nic převratného na bleskovku. To znamená, že 112 minut si pustíte tak, že za deset minut máte film shlédnutý. Komu se to nelíbí, ať to nedělá. Výhodou ale je, že vidíte vše rychle a pak se zastavíte v místech, které vám připadají klíčové. A těch není moc. ***Pochopitelně, že to platí jen pro diváky, co mají filmů doma tolik, že je nemožné je rychle sledovat.*** Velcí konzumenti ale dělají to co já kdysi. Pět monitorů, pět filmů, a nechají se běžet. Časem i tohle přestane bavit, ale než ten čas nastane, tak si užijete pětkrát víc filmové zábavy než běžný divák.***Hororů mám nepočítaně. Většinu z těch co je mám, tak jsem ještě neviděl.***Rebecca De Mornay se hodí do filmu, přitáhne pozornost diváka, působí přesvědčivě, umí překvapit a divák s ní projde filmem tak, jak má... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Nie, toto ma teda nedostalo. Keď to ale porovnám s minulotýždňovým Schumacherovým fiaskom, tak je to predsa len o malý kúsok lepšie. Ale ako tu niekto môže niekto vyzdvihovať herecké výkony, tak to nechápem. Psychotická matka a jej teatrálne prepísknuté výkony ma len tak-tak nepriviedli k zúfalstvu, ostatní herci sa síce snažili, ale profesorské herectvo to nebolo. Čo sa týka príbehu, tak klasika, na malom priestore sa ale odohralo viac než dosť a tvorcovia si zaslúžia pochvalu za celkom premyslený scenár, ktorý zaškrípal len miestami a logických chýb som až toľko nenapočítal. Na Bousmanov rukopis celkom slušné, škoda, že tentokrát ostal tak pri zemi, práve sem by sa zišlo trošku zvrhlosti a ešte viac krvi. 60%. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Proboha jakej teror nebo horor? Od začátku tady všichni chtěj umřít a podle toho se taky chovaj; tomu se neříká teror, nýbrž plnění přání. Nechci po filmech aby měly červenej diplom z Harvardu, ale je dobrý vědět aspoň to, jaký se ve slově logyka píše i. Každopádně po tomhle kolotoči 100+1 nejdebilnějšího chování filmovejch postav bude každý další vymejšlení gratulace ke Dni matek procházka růžovým sadem. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Pověst tohoto snímku jako zábavné vybíjené ve které se těžko předem odhaduje kdo poletí z kola ven je oprávněná a jednotlivá zabití jsou také docela výživná. Ovšem obvyklá demence postav, které mají možnost dorazit ležícího protivníka a raději se dají na úprk aby mohli být vzápětí sami zneškodněny zde překračuje obvyklou míru. Zejména Beth je v tomhle ohledu přebornicí a jako idiot se chová kdekdo, třeba i policejní důstojník. Samotný konec pak zkušeného diváky stěží překvapí. Ale přece jen - pozitiva tu převažují, v rámci žánru lehký nadprůměr. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hou hou tak na tohle jsem čekal film co ve mně rozdrásá nervy, neuvěřitelné strhující až užasne. Rodina co ze sebe děla hodnou a slušně vychovanou je naopak sadistická a odporná včetně hlavy rodiny Matky která vás neustále utěšuje svýma kecama a přitom je tomu opak. Psychika hraje velkou roli celého filmu a podle mne se tomu nedá co vytknout každý má svůj názor na film každý ho nějak pochvaly zhnusy a podobně ale jak říkám já tenhle film ve mně rozdrásal nervy až sem musel nadávat protože věřím že někde vzdálené poušti podobna rodina dýchá. Sympatičtí herci dobře zpracovaný děj tohle musím jenom chválit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Keď Ike (Patrick John Flueger) vezme Beth (Jaime King) k bankomatu, je vidieť meno Wichita Bank. Film bol inšpirovaný skutočným zločinom, ktorý sa stal vo Wichite v Kansase: Dvaja bratia sa vlámali do domu, len aby ich prekvapil majiteľ, jeho priateľka a ich priatelia. Bratia obete olúpili, znásilňovali ich a mučili a potom všetkých okrem jedného zavraždili. (Arsenal83)
  • Režisér Bousman uviedol, že film ešte zahŕňal 20-minútovú scénu, ktorú z filmu vystrihol, pretože mu nesadla do celého toku filmu. Ako však tvrdí, bola to najlepšia a jeho obľúbená scéna. (Arsenal83)
  • Počas nakrúcania scén so zbraňami boli herci zadržaní políciou, ktorá si ich pomýlila s bankovými lupičmi. Tí vyčíňali neďaleko miesta filmovania. (U_S_O)

Reklama

Reklama