Studio Rosa (TV pořad)

Rodinný

Československo, 1991

Hrají:

Jan Rosák

Následník pořadu Studio Kamarád, takže jeho koncepce byla podobná, kromě živého moderátora Jana Rosáka, se později zde objevila i dvojice Jů a Hele, známá již ze Studia Kamarád. ( Hodnocení: 6/10 )(7.5.2012)

Jeden příklad za všechny ty následující Jůheláky a Oázy, které navazovaly na Vegy a Magiony. Život na ZŠ bez ranní víkendové televize neexistoval. Krátce také za doprovodu Obražovky i v tištěné podobě.(20.9.2011)

Studio Rosa je z dob, kdy ještě existovaly kloudné pořady pro děti. Úroveň těch dnešních značně klesla - jsem upřímně rád, že již nejsem dítě a nemusím na nich vyrůstat.(27.10.2010)

Vkusná zábava, která bohužel po čase vyšuměla do ztracena. Pohádky byly povedené, jenomže pořad později utrpěl častými reprízami. Proto dávám jen tři hvězdy.(24.9.2009)

Jako malý kluk jsem každou neděli vstával v osm ráno, zalehl na gauč a u kakaa si vychutnával pohádky za doprovodu sympatických plyšáku Jú a Hele. Takže z nostalgie pálím plnou!(27.12.2009)

Studio Kamarád bylo jen jedno, tohle už byla jen kopie.(18.9.2009)

pětkrát ředěné studio kamarád. ale jsem tak trochu tajný ctitel ptáka čau(25.12.2009)

Jestli Studio Kamarád nebo Studio Rosa, pro mě v tom žádný zásadní rozdíl není. Schéma zůstalo stejné, mé oblíbené seriály běžely v tomto pořadu i po přejmenování a hlavní moderátoři Jan Rosák a Ota Jirák (pták Čau) taky měli slušnou úroveň. Rozhodně mělo Studio Rosa k předchozímu Studiu Kamarád mnohem blíže, než pozdější obdoby tohoto nedělního blogu.(1.1.2010)