Reklama

Reklama

Chlupatá odplata

  • USA Furry Vengeance (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Dan Sanders (Brendan Fraser) se kvůli práci přestěhuje i s rodinou z Chicaga do oregonských lesů, kde má dohlížet na stavbu zdánlivě ekologického projektu. Zpočátku si myslí, že největším problémem pro něj budou zhýčkaná manželka (Brooke Shieldsová) a pubertální syn (Matt Prokop), jenž má z přírody panickou hrůzu. To ovšem ještě netuší, že se kvůli své nové funkci stal nepřítelem č. 1 pro všechna místní zvířata, která se nehodlají svého domova vzdát bez boje! Divoká stvoření z místních lesů ztrpčují Danovi život na každém kroku. Ničí jeho práci, rodinný život i oblečení. Zoufale se brání útokům perfektně organizované zvířecí armády. Postupně ale zjišťuje, že jsou jeho pokusy zcela marné a navíc mu nikdo nevěří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (230)

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Brendan Fraser hrál dycky v samejch sračkách a tímhle se to opět potvrdilo. Navíc na nás pořád vystrkuje svůj pupek, což pěkně zapadá do ostatních trapností, kterejch se v tomhle filmu dočkáme. Ta myšlenka mstících se zvyřátek neni uplně k zahození, ale to zpracování a zprasení je do pekla volající. Třeba ty převleky, do kterejch se Fraser navlíkl (pračlověk, kdosi ala Rambo, indián, jakejsi amish nebo kdo...), mě vyloženě ničili psychiku. Stejně jako opakované patálie se smradem skunka, toi-toikou nebo různejma nehodama a pádama. Tvůrci si tohle možná uživali, ale normální divák nemůže... a nebo je stejnej idiot jak oni. Ne, tohle nemá cenu nijak okecávat a je lepší se na to rači rovnou vychcat. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak to vypadá, že v poslední době hýbou zvířata světem. Měli jsme tu mluvící psy v čele s Marmadukem a nyní přichází celé lesní zvěrstvo. Sice nemluví, ale zato umí řídit auta, stavět zmenšené plánky zábavního parku a taky se umí docela dobře prát. Malé dětičky do 4 let budou tedy jásat radostí. Jo, a pak je tu taky obtloustlý B. Fraser a spol. Na ty bych málem zapomněl, jenže když oni nestáli za nic. Škoda zmiňovat a raději utečte někam do lesa, srandy si tam užijete jistě více... 20% ()

Reklama

DivX 

všechny recenze uživatele

Znova, znova a znova se zvířata snaží nějakým způsobem vyštvat člověka! Připadá mi to, že tyhle scénáře se snad dělají po stovkách či tisících přes kopírák! A proto Vás tady nic nezaskočí! Není zde snad nic co by jste nemohli vidět nebo slyšet v jiných filmech! Brendan Fraser klesá pořád níž a níž! 40% (děj: ** vtip: *** akce: * herci: **) IMDb.com: 3,1/10 ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Tak asi takto: Frasera ja nijak zvlášť nemusím, a filmy v ktorých hrá nepovažujem za skvost kinematografie...a tento komediálny snímok sa z tohoto radu nevymiká....ale na druhú stranu, nech môj odpor k deju a príbehu bol akokoľvek veľký, zvieratká si ma postupom času čoraz viac získavali a zmiernili tak nepriaznivý pohľad na Chlupatú odplatu....Resumé: nech nežerem: */** ()

sigf07 

všechny recenze uživatele

Nemám nic proti filmům pro šestileté děti. Ba naopak, tvrdím, že těch dobrých (vlastně i průměrných) se v současnosti točí zoufalo málo. Chlupatá odplata má být jedním z nich, ale hned na úvod říkám, že spadá do kategorie průměru. Při hodnocení jsem se snažil naslouchat svému infantilnímu já, kterému se první polovina opravdu líbila a skoro nabylo dojmu, že Hon na myš získal rovnocenného souputníka. Bohužel, v druhé polovině se pokazilo vše, cose pokazit dalo. Závěr, kdy se ti hodní spojí proti těm zlým a vyženou je z města, je opravdu špatný a taneční scénou režisér Kumble rozcupoval na cucky dosavadní spojenost s věrohodnou animací zvířátek. Hlavní hvězdou Chlupaté odplaty je bezesporu Brendan Fraser, kterému stačí po celou dobu jen ječet, smutně koukat nebo se idiotsky usmívat. Přesto to byl z mého hlediska právě on, kdo utáhl celý film a pohled na něj byl rozhodně sympatičtější než na zmatenou Shieldsovou, revoltujícího synka nebo über zloducha Kena Jeonga. Závěrem bych měl jen dvě poznámky k zvířatům, kolem kterých se děj vlastně točí. A to, že na jednu stranu se mě líbil originální způsob, jak byla vyřešena jejich komunikace, na druhou stranu mě už štve zlozvyk amerických filmařů vnucovat nám představu, že mýval, vačice a tchoř dokáží vyrobit superkomplikované pasti a technické vychytávky. Jako by nestačily šišky... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Ve snaze ušetřit náklady bylo mnoho zvířat ve skutečnosti ztvárněno loutkami. Brendan Fraser tvrdil, že v celém filmu byla jen jedna scéna, kdy pracoval se skutečným zvířetem. Jednalo se o scénu s krocanem. (rafix)

Reklama

Reklama