Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Co to k*rva bylo? Film o žraloku? Film o katastrofě? Reklama na obchoďák? Takový guláš neumí ani velmistr kanální kuchyně Jirka Babica. Dialogy ve stylu "Koukáš mi na zadek?" aspirují na Oskara. Nepochopil jsem proč pokaždé, když se někdo dotkl vody, plaval ve vodě anebo jen na vodu koukal, tak se zpomalil záběr. - asi kvůli natažení stopáže, protože je to jen přetažený díl kobry 11. Julian McMahon leze do všeho, kde mu dají na vlašák s rohlíkem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nejprve tsunami, a pak žraloci v supermarketu. Tedy čekal jsem fakt invazi mořských predátorů, nikoliv slovy dva. Na druhou stranu má film výborné napětí a jeden si hned vzpomene na původní Dobrodružství Poseidonu...Zkraje jsem měl strach, že sleduji nějakou kriminálku, kde se žralok snad ani neobjeví. Scény mezi zatopenými regály vše vynahradily! Jasně, triky mizerné, nejhorší asi závěrečný pixelový záběr na město, avšak celkový spád vše napravil. Samozřejmě ve skutečnosti by čtyřmetrový žralok na háku udělal ze zatopené místnosti kůlničku na dříví a samozřejmě většina těch, co padala do vody, by mu neunikla, ale nechť. Jako zábava velmi dobré! ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Jeden z najzábavnejších a najlepšie natočených žraločích kúskov za posledné roky. Už len preto si myslím, že si výraznú kritiku nezaslúži, hoci čo iné sa dá čakať od "intelektuálov", ktorí uznajú maximálne tak Čeľuste a sami seba si slepo mýlia s úzkoprsými recenzentmi z Rotten Tomatoes. Takže aj keď sa môj zúfalo subjektívny názor nezakladá na vysoko odborných pozorovaniach a poznámkach vypracovaných počas projekcie tohto dielka, môžem s kľudným svedomím napísať, že som sa dosť dobre bavil. Silnejšie 3*. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní zástupce pro mě skoro vymřelého žánru, který už v posledních letech solidně leda tak zadlužuje své vlastní tvůrce. Bait má velkou výhodu, že s výjimkou úvodní scény, která je opět hrozivá, neobtěžuje diváka s hnusnými digitálními efekty, a že se mu podařilo vrazit skupinku různorodých charakterů (policajt, krásná policajtova dcera, racionální zločinec, šílený zločinec, uječená blondýna a pár kusů k rychlému občerstvení) do tak svízelné a neokoukané situace, že si divák těch 90 minutek rád počká na další finální verzi "smile you son of a bitch". A nic tentokrát nekazí ani režie, která v uzavřeném prostoru zvládá udržovat trvalé napětí a dokonce se jí povedlo vykouzlit i jedno nefalšovaně emocionální úmrtí (paradoxně za něj však nemůže žralok). Je to sice pořád zbytečný a dost hloupý film, ale takhle sympaticky udělaný si své fanoušky vždycky najde. 55% ()

Kosmik 1 odpad!

všechny recenze uživatele

Blbější film s vraždícím zvířetem jsem už dlouho neviděl. V tomto případě je to tedy žralok, prej čtyřmetrový bílý, který neustále krouží kolem, doráží a má pořád hlad. K tomu přidejte digitální tsunami až to bolí, pár figurín jako někde z vitríny a máte vystaráno. Do toho partičku pakošů, jenž řeší totální nesmysly, chovají se jako by byli právě propuštěni z detenčního zařízení a aby toho nebylo málo, tak přidejme opět starý známý jiskřící elektrický kabel nad hladinou, to přeci vystraší i mrtvého. :D Hromy, blesky, to by byl čert dlužen, aby z toho nebyl odvar jako prase. Ale chlapci trochu zaspali dobu. Před 20 lety by to byl možná trhák, ale dnes to působí děsně amatérsky, komicky, neherecky, vyumělkovaně, směšně, ale hlavně pitomě. 10% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama