Reklama

Reklama

Megamysl

Trailer 4

Megamysl je neskutečně vtipný film, který dává všem příběhům o superhrdinech nový rozměr. Sny ďábelského zločince Megamysla o ovládnutí města Metro City se stávají skutečností, když se mu podaří přemoci ochránce města, Metromana. Pak se ale na scéně objeví další zloduch, který rozpoutá chaos, a největší „mozek“ na světě se svým legračním kumpánem Minionem se náhle ocitají v rolích zachránců... (Magic Box)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (750)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Přiznávám se, že to pro mě bylo trochu příjemné překvapení, nečekala jsem, že by se mi to až tak líbilo. Ať mi nikdo netvrdí, že s Padouchama není větší sranda než s klaďasema. Je sice fakt, že ten konec kdy obrátí a stane se z něj ochránce města (i když samozřejmě je to pořád padouch) bych tam mít nemusela. Jinak to ale bylo vtipné, výborný soundtrack. 4* "I´m Bad, I´m Bad.. You know I´m Bad" ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Megamysl" může sloužit jako typický příklad projektů DreamWorks Animation. Jejich produkce co do technické kvality vždy pokulhávaly za konkurencí, ale jejich síla spočívala ve scénářích. Vedle svého času nápaditého a skvěle vytěženého konceptu, který můžeme popsat jako záporácký protipól vůči "Úžasňákovým" si ale tentokrát studio zasloužilo také ovace za animaci. Ta staví na plasticitě postav a kombinuje zveličenou tvárnost 3D modelů s extrémně expresivní mimikou typickou pro klasické animované grotesky. ()

Reklama

viperblade 

všechny recenze uživatele

Velice kolísavý film. Začátek byl super a dost jsem se pobavil, ale od chvíle, co zmizí ze scény Metroman, jsem se začal nudit. A to není pro film, natož animovaný, dobré. Naštěstí to sem tam zachraňovaly povedenější hlášky či soundtrack. A hlavně díky skvělé závěrečné bitce (nástup Megamysla na scénu za zvuků "Guns N' Roses - Welcome To The Jungle" si budu ještě hodně dlouho pamatovat) nakonec udělím ty čtyři hvězdy, ale bylo to jen tak tak. Přišlo mi, že tohle téma (co když zloduch porazí hrdinu) se dalo přeci jen zpracovat o něco lépe a hlavně o něco vtipněji. 70 %. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Hmmm, tak tohle je už takové dospělejší. Potěr se u toho neprojásá k bezvědomí, film cílí na starší sortu diváctva. Tedy - dvakrát více moralismů, romantických chujovin, existenciálních debat, hepyjend jak od Steelofky. Přesto (nebo, nedej Satan, právě proto) jsem se pobavil dostatečným způsobem. Což ovšem v mém případě není zase tak složité. Já se zasměji i při pohledu na rozkydávající se Kotel prohulené Jílkové. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

V žánru filmů s kreslenými zápornými hrdiny v hlavní roli, kteří v této předvánoční době atakují kina, mi přijde MegaMind mnohem nápaditější než takové Despicable Me. V originálu je naprosto senzačně nadabováno, po hudební stránce se konečně jednou ve filmu pro děti objevilo i něco rockovějšího (výborné Welcome to the Jungle), po stránce příběhové vlastně nemáte moc tušení, kam se to celé bude vyvíjet (zvlášť po téměř-úvodní scéně s lidskou kostrou), a vizuální část je přesně taková, jakou u animáku dnešní doby očekávám. Nicméně to nic nezmění na faktu, že jsem se zas až tak mega nebavila, a ve střední části filmu, kdy je děj založený na tom, že se hlavní hrdina nudí, jsem se nudila s ním. ()

Galerie (133)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 130 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tvorcovia pripravili divákom menšiu scénu aj po skončení titulkov. (Shakers)

Související novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (více)

Reklama

Reklama