Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

,,JEJÍ SRDCE JE TAK VELKÉ A PLNÉ ŠTĚSTÍ, JEN KDYŽ VIDÍ SVÉHO BRATRA.... ,,JO, TO ANO, ALE NOTAK, NEJSEM NĚKDY JAKO OSINA V ZADKU? NEOTRAVUJU VŠECHNY?“ .... ,,MÁŠ V SOBĚ TOLIK LÁSKY, JILL, TOLIK NA ROZDÁVÁNÍ. POTŘEBUJEŠ JEN NĚKOHO, KOMU BYS JÍ DALA“..... /// Pomalu jsem děkoval Bohu, že Sandler začal bejt normální. Bejvávalo! Tetou Jill je zpátky! Mladej vříská smíchy - dítě ,,Ind“ totiž fláklo Jill a já bulím, protože přežila. Příběh sám je trapárna a nejde o nic jinýho, než o masturbaci Sandlera nad sebou samotným v ženských šatech. Adam už to prostě nedokázal vydržet. Na jeden slušnej fór deset horších až trapnejch a zrůda Jill navrch. Nemůžu uvěřit, že Al Pacino..... (ještě teď tu sedím a nevěřícně čumím jako kráva...)...BOŽSKEJ AL ? Za idiota?! (tajně podezřívám Sandlera, že ho hrál taky. Ty jo - John McEnroe ! Ty vole, ty žiješ ?) Zapomeňte na Machry a jestli vzhlížíte s úctou k legendám, tak se pro jistotu nedívejte. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Miluju vtipný situace, jejichž pointa spočívá ve slovech ,,DĚLÁM SI SRANDU“. 2.) Čokoládový bobánky jsou sázkou na jistotu. (Nebo aspoň zvuky z hajzlu...). 3.) Thx za titule ,,Haroska“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je presne ten typ dementni komedie, v ktery bych Sandlera cekal. Takze jsem dostal presne to, na co jsem byl pripravenej a dobre jsem se bavil. Vtipy samozrejme nepatri mezi ty inteligentni, ale tech 90 minut film nikde nedrhne a ackoliv ma Sandler daleko lepsi kousky, ja se proste bavil. Sem tam jsou vtipy sice uz lehce humusacky a misty to uz je moc mimo, ale Sandler v dvojroli nema chybu a zdarne mu sekundujou v cameo rolich jeho kamosi typu Alan Covert a dalsi. Sice bych v takovyhle demenci necekal Al Pacina, ale tomu to prekvapive sedlo docela dobre. Takze nevidim duvod, proc nedat slabsi 4*. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerem člověk nikdy neví. Vždy když už si říkám, že jeho "poslední filmy docela ujdou", objeví se nějaká uber-trapnost plná fekálního či jinak odpodivého humoru. Ano - seznamte se - Jacku tohle je Jill, Jill tohle je Jack. Sandler se mužskou a ženskou dvou-rolí vydal cestou největších (s)hitů Eddieho Murphyho (Seznamte se, tohle je Norbit) a natočil tak naprostý blábol ve kterém vám Adam začne lést krkem po deseti minutách. Jestli uslyším upištěný hlas Jill ještě jednou, začnu vraždit koťátka! Špatné vážně špatné. A k pláči je i to, že je tady Al Pacino, a to ne jen formou nějakého malého camea. You'd think it, but oddly enough, I don't. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Kritika si na tomhle filmu musí smlsnout, a kdo se na něj vydá do kina, bude hořce litovat, protože psychickou újmu a vyhozené peníze za kino, mu už nikdo nevrátí. Stejně jako mně. Sandler natočil film s velmi trefným označením "chci vrátit vstupné". Pokud jeho předchozí unylé "Zkus mě rozesmát" bylo filmem nudným, o jeho nejnovějším počinu se dá napsat jediné: ZOUFALOST NON PLUS ULTRA. Kdy Sandler nabyl přesvědčení, že je schopný zahrát si ženskou roli v děsné paruce, našminkovaný a překvapivě svalnatý?! Vypadal jak vysloužilý transexuál před operací pohlaví s nepříjemně uvřeštěným hlasem, jimž zřejmě demonstroval komičnost svojí (dvoj)role. Jenže něco jako scénář evidentně neexistovalo a vše bylo jako hustá improvizace nahrazující scénář, který se někam těsně před natáčením ztratil. Kloudná zápletka neexistovala, vypointované dialogy neexistovaly, vtip se nevyskytoval a jen se vše natáhlo do 90. minut, které byly tak ubohé, jak už dlouho nic nebylo. A jak se sakra Sandlerovi podařilo přemluvit Al Pacina?! Al Pacino zřejmě za a) musel být zfetovaný, za b) je na tom špatně a bere každou roli, za c) dostal královský honorář. Věřil bych od každé možnosti trochu a jeho zesměšnění v závěru sám otráveně komentoval výstižným slovem "SPÁLIT". Přeneseně by se to dalo použít i na tento film. Měl by se spálit. Johnny Depp se ve filmu také krátce objeví jako návštěvník zápasu NBA, ale působil trapně. A vrcholem byl David Spade jako obletovaná transka s poprsím! Bada-Bada...že nevíte, co jsem právě napsal?! Ani já to nevím, ale tohle je například jedna z replik řeči, kterou mezi sebou dvojčata Sandlerovi v mládí komunikovali. A vtipy antisemitické, rasistické a jim podobné se vůbec nepovedly, stejně jako nevtipný adoptivní indický chlapeček lepící si na sebe předměty. Přísahám, že jsem se ani jednou ani neuchechtl. Tak stupidní film nepamatuji. Zlatá Malina ho jistě nemine. Někdo může namítnout, že po technické stránce to nemělo chybu a nebylo poznat, že dvojčata hraje jeden herec, ale na to se nehraje. Důležitý je především obsah, a v případě komedie zvláště. Sandlerovi připadal život dvojčat nějakým způsobem vtipný, a proto se rozhodl o něm natočit tuhle otřesnou komedii. Kolik dvojčat však po zhlédnutí jeho opusu spáchalo dobrovolný odchod ze světa, se mně už zjistit nepodařilo, ale počet možná bude vysoký. Tahle komedie však ode mě získává nejnižší možné hodnocení. 0% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud zvláštní úchylku - ještě v žádném filmu mi nepřišlo vtipné, když na sebe chlap nahodil šatičky, zmaloval si držtičku a vyrazil na podpatcích rozesmívat diváky. Další má úchylka mi však zaručuje dětinskou radost ze Sandlerových šaškáren, takže si dovolím zhmotnit myšlenku, že kdyby ženského spoluděložníka hrála nějaká slušně vypadající zástupkyně příslušného pohlaví, tak bych se patrně bavil výrazně nad rámec odborného vkusu zdejší databáze. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)
  • Filmoví kritici z produkční společnosti Red Letter Media Mike Stoklasa a Jay Baumann neváhali označit film za podvod, který měl pomocí přehnaně nafouknutého rozpočtu a množství reklam zajistit finanční zisk Adamu Sandlerovi a jeho přátelům. (Brousitch)
  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)

Reklama

Reklama