Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (440)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že se Adam Sandler rozhodl zahrát dvojroli. Očekávala jsem, že se mi dostane do rukou pořádná šílenost. Parádní zábava to bohužel taky zrovna moc není a je tu pár trapností. Tenhle film za chvilku vyšumí do ztracena, takže si budeme jen připomínat, že se někdy Sandler převlíkal za svou setru. Nechápu, jak se mohl vlézt Al Pacino, herec takového formátu. Holt není každý den posvícení. ()

Riddick77 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to "do prdele" bylo? Adam Sandler mi nevadí a občas se mu dle mého v komediálním žánru zadaří (Velký táta, Machři, Trestná lavice), ale tohle překonalo všechny meze. Tak nevkusné, nechutné a hloupé pokusy o humor jsem dlouho neviděl. To, že se nechal ukecat Al Pacino je sice vrchol, zvlášť když jsem si nedávno připomněl legendární "The Heat", ale bohužel je nutno přiznat, že do tohoto filmu je škoda i neherečky Katie Holmes. Je to hloupé, zoufale nevtipné, často nechutné a předvídatelné. 0/10! ()

Reklama

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie. Opravdu jsem se bavila a smála se. Spousta zábavných scén, které rozesmějí snad každého. Sandler je skvělý, a je vidět, že dokáže zahrát cokoliv a kohokoliv, nejvíce mě překvapil se skákáním přes švihadlo. Tajná řeč byla taky kvalitní :D, mexická babička jak by smet. Sice to nebyl úplně super výkon od Dugana, ale nemůže přece pořád jen excelovat. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerem člověk nikdy neví. Vždy když už si říkám, že jeho "poslední filmy docela ujdou", objeví se nějaká uber-trapnost plná fekálního či jinak odpodivého humoru. Ano - seznamte se - Jacku tohle je Jill, Jill tohle je Jack. Sandler se mužskou a ženskou dvou-rolí vydal cestou největších (s)hitů Eddieho Murphyho (Seznamte se, tohle je Norbit) a natočil tak naprostý blábol ve kterém vám Adam začne lést krkem po deseti minutách. Jestli uslyším upištěný hlas Jill ještě jednou, začnu vraždit koťátka! Špatné vážně špatné. A k pláči je i to, že je tady Al Pacino, a to ne jen formou nějakého malého camea. You'd think it, but oddly enough, I don't. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler již definitivně opustil inteligentní komedie a našel se - ke škodě diváků - v laciných buranských a fekálních projektech. V podstatě jen sled varietních scének nám představí Adama Sandlera jakožto otce od rodiny a pracovníka reklamní agentury - a současně nám představí Adama Sandlera i jako svou sestru! Úžasný, nápad, viďte? Navíc sestra (v Sandlerově podání - má jít totiž o dvojčata) je nepříjemná, mele, co jí slina na jazyk přinese, přitom jí hodně lidí tvrdí, že má zlaté srdce. Její brácha přijde na to, že nejlepší bude sestru provdat. A možná mu to vyřeší i problém, jak sehnat do reklamy pro Dunkin´s Donut slavného Al Pacina. A o nic víc nejde. Pak je zde již jen sled výše zmíněných scének, často nevtipných a spíše trapných, a celá plejáda vedlejších postav (španělský zahradník, adoptované indické dítě, které si izolepou na své tělo lepí různé věci, kolegové v práci...) a spousta cameo rolí spíše v USA známých celebrit (s pár výjimkami - Johna McEnroea nebo Johnnyho Deppa známe i u nás. Ale u toho Deppa mám pocit, že ani netušil, že hraje ve filmu.) Ani to téma dvojčat zde není nějak dovedeno k hlubšímu pojetí - sice na úvod a závěr snímku jsou natočené záběry s - asi - skutečnými a reálnými dvojčaty, ale tyto záběry jsou výpovědí někde zcela jinde, a dokonce předčí samotný film. Samotná účast Al Pacina je mi záhadou. Buď nutně poteboval peníze, nebo na něho Sandler něco ví, jinak není možné, aby herec takových kvalit představoval sám sebe, jak pílí za ženskou verzí Sandlera a jak nakonec skutečně natočí reklamu na Dunkins Donut! Celý film je zcela zbytečný a nafouklý Sandlerovým egem, kde sice ještě drží nějaké hranice (i když i na fekální vtipy dojde), ale celkově to svědčí spíše o jeho klesající inteligenci. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/jack-a-jill.html ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Časopis „Time“ zařadil snímek na první místo žebříčku deseti nejhorších filmů roku 2011. (Terva)
  • Allen Covert spolupracoval a Adamem Sandlerem již na filmu Rivalové (1996). (Maruškaa)
  • Johnny Depp hraje společně ve filmu s Al Pacinem malé comeo při sledování basketbalového utkání. V závěrečných titulcích však není uveden.
    (Digi_cz)

Reklama

Reklama