Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu nevím, co bych na tom pochválil.. bylo to utrpení. Česká kinematografie dostala další direkt na solar plexus. Mádla raději za kamerou, než před ní. Nedá se na něj koukat, zvláště v roli lamače dívčích srdcí, když z osobní zkušenosti vím, že má snad metr padesát a je skoro plešatý. Nepovedená parodie, která nakonec dokázala parodovat i sama sebe. 10% ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Miloučký ale nevtipný film a to je na komedii velmi špatná známka.Českým filmovým tvůrcům a opakuji to do zblbnutí, chybí fantazie jako chybí Libušce a Mirce Šafránu. Nebýt Tondovo námětu, nebyla by ani ta jedna hvězdička, protože se mi líbila parodie nejen nekonečných seriálů, ale samotného diváctva, které nemá po těžké práci za přepážkou na úřadě, jiný způsob oddechu, než do sebe z husta pumpovat tyto otupující elixíry antiinteligenčních ejakulantů. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Už na začátku jsem si říkal, že tohle bude velmi hloupá záležitost, avšak slibné herecké obsazení mi dávalo alespoň malou naději, že bych se teoreticky mohl mýlit. Celebrity je klasická česká komedie, která má jednoduchý příběh, mizerný humor a herce, kteří se sice snaží seč můžou, hloupý scénář jim však žádné velké zázraky neumožňuje. Postavy se chovají mimořádně stupidně, děj mi přišel víceméně o ničem, logika šla zcela stranou, mohly se alespoň podařit nějaké vtipy, ale bohužel, i zde tvůrci totálně selhali. Snad jen ta uvolněná atmosféra stojí za řeč. Jinak klasická, nicneříkající česká komedie, na kterou raději rychle zapomenout. 2/10. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Režisér je malý pán, za vším hledej producenta. Pokud je ten producent v sukních a má podobu Vilmy Cibulkové, tak nás chraň od všeho zlého. Mimochodem, Vilma Cibulková byla výborná. Postavu Ladislava Mrkvičky jsem litovala. Byl to přesný opak paní producentky. Paní producentku ještě hezky doplňuje úřadující mafián, takže v jejich podání jde o třeskavou kombinaci. Dobrá ukázka toho, jak to vlastně chodí s nekonečnými seriály, které vaří z vody a nutně potřebují nějakou vzpruhu. Čekala jsem slátaninu a nakonec byla mile překvapená. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní komedie, která disponuje funkční a přesnou satirou filmařského prostředí a je vidět, že na scénáři pracovali lidé, kteří se v daném oboru dobře vyznají a vědí, jak ho atraktivně a humorně prezentovat. Velký podíl na koukatelnosti snímku má tradičně charizmatický Jiří Mádl, který vypomohl i se scénářem, čímž potvrzuje svůj pozitivní vliv na projekty i za kamerou. Celebrity s.r.o. vypadali před shlédnutím jako další tuzemská komediální katastrofa, ale ve skutečnosti jde o celkem kvalitní snímek s mnoha zábavnými momenty. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)

Reklama

Reklama