Reklama

Reklama

Ve franklinské zoologické zahradě pracuje všeobecně oblíbený ošetřovatel Griffin Keyes. Je bláznivě zamilovaný do dívky Stefanie, a tak ji jednoho dne požádá o ruku. Je však drsně odmítnut. Stefanii vadí, že je pouhým ošetřovatelem a nevydělává dost peněz. Po pěti letech se Griffinův bratr žení a Griffin se se Stefanií znovu potká. Má pocit, že by ji chtěl zpět, ale se svou profesí nemá nejmenší šanci. Zvířata v zoo ho mají velmi ráda, a tak mu prozradí své největší tajemství. Umějí mluvit a snaží se mu po svém poradit, jak Stefanii získat zpět. Jenže jejich rady platí jen ve zvířecí říši, a tak se Griffin rozhodne přijmout nabídku svého bratra a stane se prodejcem luxusních automobilů. Je dobrý a peníze se mu jen sypou. Stefanie je zpět a je velmi spokojená, ale Griffinovi začíná docházet, že dívka jeho snů je jen povrchní, sobecká a sebestředná osoba, která ho vlastně vůbec nemiluje, protože jí nezáleží na tom, že je Griffin nešťastný. A navíc mu velmi chybí zvířata a také krásná kolegyně Kate. Uvědomí si, že Kate je ta pravá... (TV Prima)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (295)

Marsik 

všechny recenze uživatele

No teda povím vám, že tohle byl hodně zvláštní film :) Dr. Doolittla jsem nikdy neměl rád, takže když se v této variaci objevil srandista James, byl to jediný důvod proč jsem si řekl, že jdu do toho. Navíc jsem se těšil na přítomnost Sandlera a Stallona, ale bohužel jsem se dočkal pouze jejich hlasů. Po prvních 30-ti minutách jsem už měl sto chutí to vypnout. Protože sledovat celý film rozhovory ošetřovatele se zvířaty, to bych fakt nedal. Nakonec tomu tak nebylo a film začínal mít romantický nádech, což bylo docela příjemné. Navíc James, coby balič a svůdník mě při pár scénách dost pobavil, takže jsem ve finále tak naštvaný nebyl, jako na začátku. Na ženské postavy v podání dam Rosario Dawson a Leslie Bibb se atraktivně koukalo. Ovšem závěrem musí člověk uznat, že to byla blbost :) Ale na ten čistý průměr to film nakonec u mě uhrál. 50% ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Mluvící zvířátkááá, jéééé. No tomu se dalo smát, že. Často bylo poznat, že ty kecy těch zvířat vymejšleli až poté, co natočili ty pohyby. Ale to je jedno, hlavně že byly roztomily. Kevin James není zrovna z hvězd, který bych měl oblíbený, protože to ani není hvězda. Hvězdy, který tam hrajou (Sandler, Stallone, Nolte, Cher, Favreau), jsou tam jenom jako hlasy. Je to jenom taková nenáročná komédia, na které je moc poznat, že je americká, rodinná a všichni víme, jak dopadne... ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

průměrná záležitost,ve které ani tak nevadí standartní James,nebo mluvící zvířata,jako fakt,že hlavní hrdina se nechová úplně racionálně a vlastně se chová jako totální blb (svatba,...).Co potěší je povedený dabing zvířat a poměrně slušně zvládnutá triková stránka.Celkově tedy mnohem menší průser než třeba Chlupatá odplata,ale zároveň nic co bych musel vidět znova...50% ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem, že to bude opět nějaká trapná komedie, kde zvířata mluví a nedokoukám se na to dokonce. I když Kevina Jamese jako herce moc nemusím, tak mně v téhle roli svým výkonem velice překvapil. Ošetřovatel se mi nakonec líbil a byla jsem ráda, že jsem film shlédla. Příjemný film plný humoru a se špetkou romantiky. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Jakoby se režisér nedokázal rozhodnout, jestli se to bude víc líbit dětem nebo těm starším. Prostě dort od pejska a kočičky. Mluvící zvířátka u našich prcků moc nezabrala a ta část pro dospělé přišla nanicovatá zas mě. Evidentně filmu uškodilo i to, že jsem ho viděl v češtině a neužil si tak Stalloneho a spol.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (14)

  • Dvojici medvědů si zahráli dva Hollywoodem zvířecí představitelé. Jerome je ve skutečnosti Bart the Bear, kterého můžeme znát z filmů jako třeba Dr. Dolittle 2 (2001) nebo Útěk do divočiny (2007), Bruce se jmenuje Honey Bump Bear a jde o medvědici, kterou se také zúčastnila natáčení komedie Dr. Dolittle 2 (2001). Medvědi jsou sourozenci, kteří se narodili v roce 2000 na Aljašce. (Prochy38)
  • ve scéně, kdy Griffin nasedá do žlutého Lamborghiny, nastartuje ho a šlape na pedál, je v záběru jasně vidět, že nejsou klíčky v zapalování, přitom motor hlasitě běží (Timak)
  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)

Reklama

Reklama