Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

T-pack 

všechny recenze uživatele

Ne příliš vtipný a celkem nucený vánoční kraťas. Zachraňují ho tučňáci a alespoň u mě animace, která připomíná některým jiným nejmenovaným animátorům, že občas nejde o to, udělat animaci co nejvěrohodněji. Ta hranatost a absurdnost tomu prostě sedí. Hvězdičku strhávám za posedlost písní, která jde asi takhle: "I like to move it..." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dej je zasazenej nekam mezi prvni a druhej dil a nejde tu o nic jinyho, nez dorucovani darku misto Santy, coz uz tu bylo nekolikrat. A tohle neprinasi nic moc novyho, akorat tu jsou proste stary znamy postavy, infantilni vtipky a cely je to jeste jednodussi nez celoveceraky. Nicmene tech 20 minut je to docela zabava a sceny se Santou jsou fajn. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Vianočné tučniaky (Madagascar Penguins in a Christmas Caper) sa mi páčili viac. Je však chválihodné, že vznikajú takéto bonusy - deti budú nadšené. Nám ostatným by sa nič nestalo, keby tento film nevznikol... Je tu však pár prijateľných fórikov, aj základná zápletka je fajn, len je to vážne trochu zbytočné... ()

Gadamf 

všechny recenze uživatele

Dva podobné krátke animáky išli tieto Vianoce - Shrekovské Vianoce a Madagaskarovské Vianoce. Aj keď ma celovečerný Shrek bavil viac a mal aj lepšiu grafiku, v týchto kraťasoch bol Madagaskar výrazne lepší. Shrek bol len ďalší klasický detský aha-sú-Vianoce filmík, ktorý priniesol zopár vtipov, ale nič extra. Naopak Madagaskar bol výborný a mám dokonca pocit, že do tej necelej polhodiny dokázali nasúkať viac vtipu a zábavy ako do celovečerného Madagaskaru. Doteraz budem mať navždy nezabudnuteľné scény s "Džulienárom", či studenou vojnou medzi sobmi a tučniakmi. Na malé Shrekčatá si však nespomeniem tak ľahko. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někteří by mohli být zmatení, protože se vánoční Madagaskar odehrává mezi prvním a druhým dílem. Tento vánoční bonus je lepší než vánoční Shrek, ale stále funguje na stejných vtípcích. Opět to nejlepší předvádí tučnáci a jejich "studená válka" mezi jihopolníky a severopolníky. Zbytek ansámblu je opět tradičně nudný a Julián otravný. Ušlo to, ale podruhé bych si to nepustil. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama