Reklama

Reklama

Tučňáci z Madagaskaru

(seriál)
  • USA The Penguins of Madagascar (více)
USA, (2009–2015), 31 h 22 min (Minutáž: 12–46 min)

Hudba:

Adam Berry

Hrají:

John DiMaggio, Tom McGrath, Jeff Bennett, James Patrick Stuart, Andy Richter, Kevin Michael Richardson, Danny Jacobs, Nicole Sullivan, Victoria Justice (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(93)

Pro většinu lidí jsou Skipper, Kowalski, Rico a Pěšák jenom čtyři roztomilí tučňáci žijící v zoologické zahradě v Central Parku. A přesně to chtějí, aby si o nich lidé mysleli. Proč? Protože tito na pohled mírumilovní tučňáci jsou ve skutečnosti elitní bojovou jednotkou s výsadkářským výcvikem a tajnou centrálou. Jaká je jejich mise? Udržet v zoo pořádek. A jejich nepřítel? Příšerný nový soused, král Jelimán, samozvaný „všech lemurů král“. Tento vymetač večírků je v zoo nováčkem, a tak si hledá nějaké zpestření. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Je to sice jenom sled rutinních historek viděných v různých obměnách všude možně, občas s nějakou tou parodií a občas s nějakým opravdu vychytaným vtípkem nebo záběrem, ale pořád jsou tu Vojín, Rico, Kowalski a Velitel, a s nimi ještě král Jelimán s Mortem a Mauricem, kteří v českém dabingu fungují jako zbraň hromadného ničení;) Nemůžu si pomoct, ale tihle hoši prostě patří do červeného. 70% ()

mikulíšek 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Naprosto odpudivá animace, laciná, televizní, která naprosto ničí madagaskarovskou stylizaci a vypadá jako o 10 let starší. Nudné a nenápadité díly, kdy jsou velice průměrné nápady natažené na dvojnásobnou stopáž, než jakou utáhnou. Navíc některé postavy jsou vysloveně otravné a jiné dětsky hloupoučké. Možná, že obecně to taková hrůza není, ale já jsem nezvládnul dokoukat ani druhý díl. Ve srovnání s celovečerními Madagaskary nebo Burákovými povídačkami je to hrůza! ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Madagaskar" mi přišel jako poměrně snesitelný animáč s pár dobrými frky a tučňáci určitě patřili k tomu nejlepšímu, co film nabízel. Tak jsem naivně předpokládala, že by se mi série krátkých anekdot s tímto legračním military ptactvem mohla zamlouvat. Jediná epizodka mě krutě vyvedla z omylu: nebavila jsem se, ba co hůř - sralo mě to. Nevím, nakolik je odpovědný český dabing, ale tohle je chabý infantilní kýč s humorem pro batolata. 30% ()

Manarit 

všechny recenze uživatele

Povedený seriál, ale opět trpí tím, že některé díly by si zasloužily vyloženě odpad a jiné maximum. Postavy jsou ovšem skvělé, od tučňáky po krále. Některé hlavní vedlejší postavy mi přijdou naopak spíš otravné (Marlene a Mort), ale to je o vkusu. Každopádně tři hvězdy jsou zasloužené a když máte štěstí na díl, moc se pobavíte. ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Není skoro o čem mluvit - to, že u diváků nejpopulárnější tučňáci dostali vlastní seriál, je úplně jasně zdůvodnitelný. Točí se v tom prachy a značka si o pár let prodlouží život. Zacíleno je publikum s jednociferným číslem věku, takže i kvalita už nemusí být tak výrazná a na lecčems se ušetří. Kšeft. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Vždy, když Skiper mluví o smrti Manfredyho a Jonesna, zmiňuje jiný způsob smrti. (legenda)
  • V díle "Operace: Plyšová bouře" ve scéně těsně před tím, než jsou tučňáci z Jelimánem posláni zpět do zoo, je možné si všimnout, že pěšák mrknul. V závěru epizody je však uvedeno, že v zoo je plyšák, zatímco skutečný pěšák je stále v továrně. (legenda)

Reklama

Reklama