Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Talk show, kterou vysílá televizní stanice Prima. Barbora Tachecí si každý den přizve jednoho hosta, se kterým probírá určité téma, které je každý den jiné a tím pádem i unikátní. (ČSFD)

Recenze (131)

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tak za prvé. Ona je piča. A za druhé. Je to další idiostký pořad, kde se tláska jedna sračka za druhou. Se divím, že ještě někoho v tomhle státě baví žrát ty lži, co vypouští vládní představitelé do televize prostřednictvím zrovna takových připitomělých pořadů, jako je tento. Humus. Jdu blejt.... ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Někoho tak arogantního by člověk v televízi težko pohledal.. ale musím se přiznat, že v některých snech by mé malé, uvězněné, úchylně submisivní Já před madame Tachecí rádo pokorně pokleklo:) ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Fakta o BT: 1. Radiožurnál za svého jepičího šéfování posunula o pořádný kus dozadu. 2. Pokud není slyšet a vidět, je občas k učtení nějaký její rozhovor. V pořadu Fakta BT má "moderátorka" všech 5 P: pózerská, pseudointelektuálská (proč tak často zmiňuje, že se o hostovi něco dočetla?), protivná, přehrávající, populistická (směšné, jak týden po pořadu s Martou Kubišovou /17.9.2010/ tlačí i zpěváka Jana Žampu ze skupiny Eddie Stollow, aby se přiklonil na správnou stranu v konfliktu Marta Kubišová x Helena Vondráčková). ()

Nettrass odpad!

všechny recenze uživatele

Barbora mně zaujala. Nastudoval jsem si její minulost, prohlédl pořady...A došel jsem k závěru, že bych jí rád viděl v televizi častěji častěji - ve skle a zakonzervovanou lihem. ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad sleduji skoro každý den. Barbora je v mnoha ohledech nesympatická. Názory některých hostů jsou velmi neivní a já přemýšlím, proč si je pozvala. ()

Handle odpad!

všechny recenze uživatele

Vystupování Barbory Tachecí opravdu moc nemusím a proto už si tento pořad nepustím. A celkově je to opravdu zbytečných pár minut na Primě.. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak mohla paní Tachecí opustit Interview, které měla na Z1 kvůli tomuto zkrácenému paskvilu. Tedy chápu, pokud teď spokojeně každý večer usíná na hromadě peněz(jak by řekl jeden filmový kritik ze Simpsonových). Pokud ne, pak teprve nechápu. ()

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dávám pořadům velmi nerada. V případě paní Tachecí však velmi ráda zejména pro její neobjektivitu a nepříjemný slovní projev. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Nechápu hodnocení.. Není to nijak zdlouhavé, spíše tento pořad vnímám jako příjemné zpestření vysílání.. Barbora Tachecí sama o sobě není nic extra, ale zve si zajímavé hosty a hlavně jim pokládá zajímavé otázky. Není to jako v ostatních pořadech, kdy se politici hodinu hádají na jedné věci, ona se za tu chvilku zeptá přesně na to, co chci slyšet a neřeší hlouposti.. A hlavně se nebojí, se všemi mluví napřímo, což se jen tak nevidí :) ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě ubožejší a trapnější než Ester Kočičková! Léta jsem si myslel, že ji nikdo nepřekoná! Ale pak jsem jednoho dne zřel toto monstrum! Nejenže se jí svou "líbezností" plně vyrovnala, ale v mnohém dalším, jako třeba v aroganci, stupiditě nebo nelogičnosti, ji sáhodlouze převyšuje! Bravo, Bramboro, bravisimo! Hodnocení -100%! ()

Laxik odpad!

všechny recenze uživatele

Jak může bejt někdo tak blbej a přitom dělat v televizi "seriózní" politickou publicistiku a diskusi? ()

gogos odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší talk show, jakou jsem kdy viděl, která pobaví maximálně tím, když nějaký inteligentní host, který je nad věcí, totálně setře Barboru Tachecí... ()

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Jaký smysl má talk-show, která trvá jen pár minut? A hlavně nemá žádný koncept. Jednou si hrají na "seriózní" politickou debatu, jindy si zase s Václavem Vydrou povídají o koních...naprosto nezajímavý a zbytečný pořad. ()

Petroff odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle pani by neměli pouštět před kamery ani mikrofony... Větší krávu ze sebe veřejně v televizi udělala snad už jen Kateřina Jacques a "Anička Dajdo" ... Paní Tachecí na mě ve svém legendárním TV vystoupení zapůsobila dojmem staré, bláznivé, odulé ryby! Řekl bych, že je prostoduchá, šupinatá piraňa! Naznačil, že je ošklivá, ocasatá, mořská potvora, kterou cloumá senilita! Seschlá obojživelná škeble, která má méně rozumu, než měkkýš! No, a taky prostě nesnášim tyhle afektovaný .... hovězí samice. ()

Reklama

Reklama