Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Aneb jak rekl muj kamarad "I Sly mel v Rambovi lepsi dialogy" Scenar mizerny, ze i jako pozadi pro tanecni cisla je to spatny, o hereckych vykonech se neda mluvit a hlavni predstavitele tak nesympaticti z meho pohledu... presladky ksichtik te blondyny mi lezl na nervy s kazdym detailnejsim zaberem a jeji tanecnik nemastny neslany, o nejake vzajemne chemii se uz vubec neda mluvit. Dej i tanecni sceny okopirovane a to jeste tak, ze tyhle si na youtube asi znovu vyhledavat nebudu. Mam pro tanecni filmy slabost a odpoustim jim i primitivnejsi dej, kdyz me bavi a zvedaji me ze zidle s touhou si s nima zatancit, coz se o tomhle kousku rict neda. Hodnoceni vetsiny jako "odpad" mi prijde prehnane, takovy Souboj titanu ci 2012 mi prislo jeste ubozejsi... Navic tady skutecne 3D bylo alespon nejaky, nez nijaky jako v Souboji titanu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

No tak jsem si se ségrou pustil tento film. Řeknu to takhle, já na to koukal v domnění, že to je Lets Dance 3D. Toho, že v čase 1:28 je nadpis StreetDance, jsme si ani jeden nevšimli. Tak to tady jdu ohodnotit, čtu si obsahy, komentáře a něco mi tu nesedí. Na co že jsem to vlastně koukal. Pouštím od znova, a ejhle, ono je to StreetDance. No dobrý no, sranda:-D. Příště se lépe podívám, co stahuju. A teď k hodnocení. Kupodivu se mi to velice líbilo, taneční scény perfektní (nemám rád balet), děj také obstojný, bez trapných scén. Takže za mě slušný 4 hvězdičky. ()

Reklama

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Filmy s taneční tématikou se mi velice líbí. V době kdy vyšla pouze série Step Up, jsem tento film uvítal. Na StreetDance jsem přišel v klipu skvělé písničky We Dance On a od té doby se na toto dílo těšil. Určitě mě nezklamalo, nenudil jsem se, ale na druhou stranu to mohlo býti ještě více propracované a nepředvídatelnější. Přesto hodně chválim. Také za to, že se ve filmu objevily takové esa jako George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. To co předváděli je vskutku impozantní. Stejně jako i jiní tanečníci. Dávám čtyři hvězdy - 80%. ()

Oňďo odpad!

všechny recenze uživatele

Neviem presne o čo išlo tvorcom tohoto filmu ale rozhodne sa im to nepodarilo. Chabé tanečné choreografie ktoré dokážu už aj deti v desiatich rokoch a to len s jednou nohou. Ďalej, tí baleťáci mi tam fakt nesedeli a keď ich prinútili tancovať s nimi, tak vtedy som to už vypínal. Niečo strašné. Tak sa mi zdá že Angličania si povedali že chcú zakonkurovať americkým tvorcom Step Up. :D A to sa im aj podarilo, lebo takýto brak už natočiť nikto nemože :) ... Neni nad americký štýl tanca .. tzv Streets :) .. ()

filip.novak 

všechny recenze uživatele

Jsou krásní, mladí a hází kšiltovkou ve 3D. Taneční Avatar se nekoná, ale létajícími předměty do diváků se naštěstí šetří, třetího rozměru je v rámci možností využito vkusně (někdy se však režisérské duo určité neohrabanosti ve snímání nevyhnulo). Choreografie v několika okamžicích oslní, častěji bohužel nudí svou sterilitou. Sic je film 3D, charaktery postav zůstaly hezky ploché ve 2D, v rámci žánru představuje dějová linka průměr, který působí k tomu všemu hopsání tak trochu navíc. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Film představí i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (Angie91)
  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)
  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)

Reklama

Reklama