Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 2
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (1 007)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Jak na horské dráze- pro tenhle typ komedií už dnes standard-dolů, nahoru, dolů. Akorát těch sešupů je nějak moc. Na každý povedený frk deset bezcenných pokusů a když už se něco povede jako menstruační příhoda s Chloe nebo Annina romantická „žádost o“ z traileru, musíme se v dané fekálii máčet tak dlouho, až je to vážně o hovně. Za sfouknutí svíček, výchovně-poučné video Naomi a Lieva a afterparty s Beezelem, která by vystačila na parádní kraťas (asi dle hesla nejlepší na konec) lehce přitlačím s hodnocením..ale že jsem musel 10 minut sledovat Jackmana s koulema na bradě, ne zas tak moc. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Niektorým príbehom sa nedá uprieť originalita, so zábavnosťou to už je horšie, čo sa ale od kolektívu okolo Farrelly bros. dá čakať. Nechutnosti mi až tak nevadili, až na melóny Halle Berry a bobek na Annu Faris. Niektoré príbehy boli celkom fajn (Happy Birthday, Truth or Dare), niektoré úplne o oničom (Super Hero Speed Dating, Veronica). ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Peter Farrelly pro mě vždy znamenal typický příklad umělce, jehož filmy jsou odrazem stydlivého, něžného a romantického naturelu svého autora. Ve zdánlivě cynických, postmoderních dílech obratně ukrývá řadu postupů a principů svých modernistických vzorů jako je Ingmar Bergman nebo Federico Fellini. Zároveň rozbor těchto děl ilustruje systém kulturních a společenských kódů, o jejichž existenci se tvůrce opírá nebo se jich dovolává a tím vytváří obecný referenční rámec pro percepci děl samotných. Věřím, že vnímavý divák bohatou symboliku neutěšené skutečnosti současného světa nalezne i ve Farrellyho posledním filmu, stávajícím z několika nesouvisejících příběhů propojených zdánlivě banální a povrchní historkou. Pravdou však je, že některé často až naturalistické scény (muž přikládá koule na obličej překvapeného ženského protějšku, mladý příslušník střední třídy se chystá vyjádřit svou lásku k dívce netradičně tím, že jí nasere na kozy tak, aby se jí to líbilo, milující matka nabádá syna k výchovnému vylízání kundy, domácí mazlíček si honí čuráka nad fotografií svého majitele) dle mého názoru svou intelektuální náročností vysoce přesahují možnosti běžné cílové skupiny konzumentů. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Už po prvním příběhu, respektive spíše skeči s Jackmanem a Winsletovou mi bylo jasné, že nepůjde o korektní komedii s korektním humorem. Což se opravdu potvrdilo, protože většina skečů je buď vyloženě trapná nebo absolutně o ničem. Přiznám se, že velká koncentrace hereckých hvězd byla ale velkým lákadlem, ikdyž sledovat oblíbence v podobné slátanině bylo nakonec spíše utrpením. Bohužel jen tři skeče měli jakýsi nápad a vtip, a to právě onen první skeč s Jackmanem a Winsletovou, pak s Naomi Watts a Lievem Schreiberem a pak s Halle Berry. Zbytek byla jen přehlídka WTF momentů a fekálního humoru za hranicí snesitelnosti. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby šlo dát filmu přes hubu, tady bych neváhal ani chvilku. Dzeyno: nepleť si smysl pro humor s úchylkou pro absurditu a lacinost snoubenou s fekal-animal-pornem. Nejzbytečnější investice do filmu v mým životě. P.S: Nejsem znechucenej ani uraženej; zas takový grády to nemělo. Jenom nerozumím tomu, proč absurdita kino-průmyslu nekončí zhovadilostma typu HIT? Všichni už přece dávno věděj, že vám jde o prachy... ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Z filmu byly vystřiženy dvě části. První byla o stydlivém nekrofilovi (Anton Yelchin) pracujícím v márnici, kde znásilňuje mrtvé ženy, přičemž jednu z nich omylem oživí. Tato část byla vystřižena poté, co sklidila velkou kritiku na testovacím promítání. Druhá část byla o rodičích (Tony Shalhoub a Julianne Moore), pátrajících s pomocí soukromého detektiva (Bob Odenkirk) po své zmizelé dceři. (Cheeker)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 8,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 32,4 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama