Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 1
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (1 007)

Dale 

všechny recenze uživatele

Niektorým príbehom sa nedá uprieť originalita, so zábavnosťou to už je horšie, čo sa ale od kolektívu okolo Farrelly bros. dá čakať. Nechutnosti mi až tak nevadili, až na melóny Halle Berry a bobek na Annu Faris. Niektoré príbehy boli celkom fajn (Happy Birthday, Truth or Dare), niektoré úplne o oničom (Super Hero Speed Dating, Veronica). ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ujetá povídková záležitost, jejíž jednotlivé pasáže měly výrazně odlišnou kvalitu. Některé příběhy balancovaly na hraně odpadu, na jiné se dalo vcelku dívat a u Domácí výuky, Vadí- nevadí, Leprechauna, Basketbalu a Beezela jsem se dost dobře bavil. Ostatně ani úvodní povídka nebyla marná, jenže Hugh Jackman prostě není Martin Hofmann; ten by tuto roli jistě povýšil, protože v Trpaslíkovi zazářil (nebo zabimbal?). Film mě tedy nešokoval (neměl čím), výrazně mi neseděl jen příběh s Chrisem Prattem a Annou Faris, a protože jsem se i dobře bavil, ponechám své hodnocení v nadprůměru. / Poučení: Při každé činnosti si urči hranice, které nepřekročíš. 3*+ ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Kravina na ntou, exkluzivní trapárna. Sem tam se něco povede a člověka to dokáže mírně pobavit, ale jinak je to hrozná blbost bez hlavy a paty. Trochu nechápačka, jak takový hvězdy mohly něco podobnýho zplodit (to už jsou na tom někteří tak špatně?). Kdo tohle chválí, tak je fakt trochu mimo, popř. se chce jen zviditelnit. Tento film nemá kromě pár hereckých es a tak 2-3 úsměvných scének co nabídnout. 30% ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Už dlho som nevidel film ktorý by trval hodinu a 8 minút. Až som sa zľakol keď zrazu nabehli záverečné titulky. Nie je to absolútna nuda, pár podarených momentov film má a napríklad reklama na vložky alebo pripomenutie faktu, že v obrích kopírkach a bankomatoch pracujú zatvorení chlapci a dievčatká, ktorí majú tiež srdce, sú veľmi fajn. Človek sa však nemôže zbaviť dojmu, že sa tu jednoducho niekto absolútne nesnažil a dúfal, že keď tam budú slávne ksichty a trocha politickej nekorektnosti, pôjde to samo. Bohužiaľ nie. Najväčším mínusom filmu je to, že tam nieje žiadny dej. Snímok je rozdelený na viac príbehov a tak si tam nikoho nemôžete ani obľúbiť. Najlepší "príbeh" bol určite s Halle Berry. Čakal som oveľa viac. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Film má neskutočne dementný ústredný príbeh okolo, ktorého sa vytvárajú epizódky, pochybných vtipov a dementných postáv. Nejaká štruktúra je tým pádom spochybniteľná. Samotné scénky sú viac menej podarené, ale buď sú to len fragmenty vtipov, ktoré neobsahujú okrem prvého nápadu nič pamätné, alebo sú príšerne nevyužité. Pritom niektoré mali skutočne nábeh na to aby boli vtipné - superhrdinovia, prvá menštruácia, Truth or Dare a hlavne rozprávkové bytosti versus dvojka s Dukes of Hazzard. Movie 43 nie je originálny ale na druhú stranu je pozerateľný. Nie je to silená paródia, skôr to považujem za experiment, ktorý nevyšiel. Niekedy je menej naozaj viac. Ale vidieť toľko hereckých hviezd pokope sa zase nevidí a mám taký pocit, že pre všetkých to bola veľká zábava. Poznám aj väčšie filmové prúsery. Samozrejme hodnota filmu je úplne nulová. Ale nemám taký pocit, že to chcelo rozosmiať masy. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • V jedné části hraje Anna Faris postavu jménem Julie a Chris Pratt je Doug. V závěrečných titulcích se ale postavy jmenují Vanessa a Jason. (Cheeker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno