Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

Flego 

všechny recenze uživatele

Angažovanie toľkých hviezd je dostatočný dôvod na zhliadnutie, určite však bude jediné. Cítil som podfuk, ten sa dostavil, lebo "movie star" hrajú v kratučkých nesúvisiacich scénkach a tvoria akýsi imaginárny film, ktorý vypatlaní pubertiaci hľadajú na webe. V podstate ide o riadnu blbosť, ale priznávam, že som videl aj horšie filmy. Ale najzapamätateľnejšia scéna sú nádherné rozpaky Kate Winslet, keď sleduje Jackmanove gule pod bradou.:) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nebyl to jeden ucelený film, který jsem očekával, ale bylo tu hned několik různých příběhů a díky tomu se tu mohlo objevit tolik velkých hvězd a i hodně mých nej. Některé části byly fakt parádní. Dost mě pobavily. Samozřejmě že tu byly i slabší chvíle, ale zasmál jsem se několikrát, takže to nebylo tak špatný. ()

Reklama

Jordan 

všechny recenze uživatele

víťaž v kategórii najstupídnejší film roka. atlas filmového nevkusu. pevne dúfam, že to bude rekordman na tohtoročných zlatých malinách. za pozornosť stojí plasticky len hugh jackman s guľami pod bradou, inak nič... maximálne tak ešte gerar butler ako brati leprikoni, niektoré momenty superhrdinského speed datingu, niektoré momenty rande halle berry (cicka v guakamole) a menštruujúca moretzová... zvyšok nudný, podpriemerný, neoriginálny a miestami (deti v automatoch, reklama na tampóny) tristne plagiátorský! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ujetá povídková záležitost, jejíž jednotlivé pasáže měly výrazně odlišnou kvalitu. Některé příběhy balancovaly na hraně odpadu, na jiné se dalo vcelku dívat a u Domácí výuky, Vadí- nevadí, Leprechauna, Basketbalu a Beezela jsem se dost dobře bavil. Ostatně ani úvodní povídka nebyla marná, jenže Hugh Jackman prostě není Martin Hofmann; ten by tuto roli jistě povýšil, protože v Trpaslíkovi zazářil (nebo zabimbal?). Film mě tedy nešokoval (neměl čím), výrazně mi neseděl jen příběh s Chrisem Prattem a Annou Faris, a protože jsem se i dobře bavil, ponechám své hodnocení v nadprůměru. / Poučení: Při každé činnosti si urči hranice, které nepřekročíš. 3*+ ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tak toto je absolútny bordel. Človek by čakal, že s takým hereckým obsadením sa pokúsia natočiť aspoň serióznu dobrú komédiu a nakoniec s toho vyliezlo toto. Niektoré príbehy sú dobré, iné zas nudné a zbytočne nechutné, takže to odporúťam sledovať hlavne s pivkom v ruke inak si budete hovoriť - kto to napísal ... kto to napísal ... dozaista dáky rasista. 60% - 3* ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Peter Farrelly slyšel, jak si jeho syn povídá o filmu s tímto názvem se svými kamarády. Poté ale zjistil, že takový film neexistuje a název použil. (Cheeker)
  • Richard Gere (šéf) si film vôbec nepozrel a podľa jeho slov ani neplánuje, pretože ho nepovažuje za vydarený a pozretie by bolo podľa neho stratou času. Úlohu prijal len kvôli režisérovi Stevenu Brillovi, ktorý je krstným otcom jeho nevlastnej dcéry. (dyfur)

Reklama

Reklama