Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (842)

Peytl

všechny recenze uživatele

Morgoši ukázaní v tomto pokusu o film, jsou ve skutečnosti stokrát horší, přesto už tenhle cikánský, třikrát vyždímaný pytlíkový čajíček v lidech vzbuzoval hysterii a tak šílené reakce, že jsem neměl odvahu se na něj dobrovolně podívat střízlivý... no, včera jsem kupodivu zjistil, že ani ožralý, ale někam jsem si při veselém pogu a závěrečném skoku na gauč zakopl ovladač, a tak jsem byl nucen vidět většinu téměř vychrtlé Mangusty a té nechutné verbeže, která by zasloužila cyklon B. Takže, co k tomu veledílu napsat, snad jen to, že byl evidentně vydán rozkaz, aby herci, kteří hrát umí na to srali a byli tedy horší než uzoufaní ochotníci z Dolní Kyselé Prdele. Vše, co bych měl chuť napsat by bylo vymazáno, proto nevidím důvod se jakkoliv exponovat, navíc se oteplilo a černý držky mi pod oknem ladí ukradený kytáry, takže se nemám možnost soustředit a raději si půjdu odpočinout, abych nabral sil do rachoty, odvedl daně, aby tenhle hmyz mohl dál nerušeně šukat a množit se. A málem bych zapomněl, Radku99, ty jsi opravdu případ pro ředitelování na zvláštní, bože, ty jsi vůl. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se mám vyjádřit k tak ubohému filmu? To je samá píča, kunda, děvka, čurák......Vyjádřím se asi tak, jako snad každý, kdo viděl tenhle film a také si nebudu vidět do pusy. To že jsou negři (negr není urážka. Je to výraz pro jednotlivce dané rasy. O inteligenta se určitě nejedná a o tom jsme se mohli přesvědčit sami) dementní, to snad víme všichni. Ale to, že se bílé děti chovají ještě hůře jak oni sami, to je smutné. Nad tím by se měli tvůrci snímku zamyslet. Co tím chtěli říct? Že je zde problém, který je třeba řešit? Možná. Ale spíše než natáčet takové blbosti, na které z 99% půjdou při premiérách v kinech jen ti samí co ve filmu hráli a budou se těm kundám a píčám připitoměle smát, by bylo lepší problém těchto parazitů řešit. A myslete si co chcete. Pozitivního nemá film vůbec nic...... Snad je to, že skončil. Kdyby existoval bůh, tak by nikdy nedopustil, aby někdo takovou kravinu natočil. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Obrnila jsem své nervy čokoládou a za mohutného přílivu serotoninu usedla k TV obrazovce v očekávání věcí nejhorších. Film má několik zásadních problémů: jedním z nich je skutečnost, že nejsympatičtější vystupující postavou je kočka Johanka, která zároveň podává nejlepší herecký výkon (a to se jen 2-3 vteřinky plížila kolem květináče!). Část osob je limitována scénářem, ale koho musím vyzdvihnout a uznale před ním smeknout, to je Tomáš Magnusek - vrhnout se do tak náročné role v pokročilém stupni rizikového těhotenství (trojčata nejsou žádná maličkost!), to si žádá značný nedostatek sebereflexe. Nakonec jsem však onomu obéznímu neherci byla schopná držet palce v rámci boje proti společnému nepříteli. Název "Bastardi" je nepřesným eufemismem, "Zmrdi" by znělo mnohem přiléhavěji. Pro zaslepence s názorem, že zde prezentovaná mládež se vyskytuje leda někde v Bronxu či brazilských favelách, doporučuju vytáhnout hlavu z prdele a vyrazit do zvláštních škol nebo do lokalit, kde se etničtí Nečeši a jim podobný white trash vyskytují v hojnějším počtu. Pokud vám multikulturalismus ještě nezpůsobil mozkovou smrt, možná změníte názor na to, jak se tzv. "potřební" (stále nevím komu) v této zemi chovají, jakým "přínosem" jsou pro společnost. Coby rodilá ostravačka mám osobních zkušeností s asociály mnohem víc, než je mi milé, Magnuskův scénář mi tedy přijde přitažený za pačesy jen v několika málo ohledech a nepatrně. Sice bych uvítala vysvětlení, proč i bílé odpadky měly dikci jako přičmoudlí degeši, kdykoliv se ozval blábolící traper Řiťhnus, musela jsem ztlumit zvuk do polohy 0 a celkově z hlediska filmového řemesla jde o tragédii (komedii?), přesto dávám "Bastardům" nadprůměrných 60%. Za odvahu v dnešní pseudohumánní pravdoláskové době, která hájí grázly a obviňuje jejich oběti, ukázat skutečnost bez připosraných příkras a korektního pokrytectví. Všichni bruselští byrokrati a šmejdofilní aktivisté mi můžou olízat morek a třeba zdechnout. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nenosím po kapsách průkazku člena Ku-klux-klanu, nenutím žádného tmavšího spoluobčana k otrockým pracem na mé zahradě a skinheadem jsem se stal až poté, co mi bez varování začaly padat do očí vlasy i s kořínky. Určitě tedy nejsem rasistou, protože mi vadí jen šmejdi a je mi jedno jestli jsou bílí, černí, žlutí nebo fialoví se žlutými kolečky na genitáliích. Kdybych se však stal učitelem ve škole, kde žáci posílají pedagogy do nemocnice či čichat ke kytkám zespodu, tak bych se rozhodně snažil, aby vybraní studenti rychle spáchali sebevraždu nebo se stali obětí něšťastné náhody. V tom jsou mi Bastardi sympatičtí, ale na druhou stranu mne rozesmutnili tím, že mi připomněli, jaká společnost mne obklopuje. Jdu si pro jistotu na noc nabít brokovnici. ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Řemeslně katastrofální pokus splácat dohromady drama ze školního prostředí, vigilantský revenge thriller a "hláškovací" lidovou komedii. Nejhorší na tomhle exploatačním paskvilu je však jeho naprosto amorální myšlenkové jádro, kdy zjevně hloupý a zakomplexovaný Magnusek zcela nepřesvědčivě dělá z dětí bezcitné násilnické vrahy a ze sebe naopak tragického mstitele a mučedníka. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Postava mafiána Dostála (Jan Šťastný) je inspirována skutečnou osobou. Reálný gauner poté přišel na premiéru a došlo mu, že postava Dostála je inspirována jím, že tvůrci popisují jeho reálné jednání, včetně vydírání a vyhrožování. (rublik05)
  • Film se natáčel především na základní škole v České Skalici. Skatepark, ve kterém si mladý Dostál (David Dolanský) kupuje marihuanu, se nachází v Králově Dvoře. Dům rodiny Dostálů se pak nachází v Zahořanech na Berounsku. (skudiblik)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama