Reklama

Reklama

Mladá učitelka Jana byla v parku přepadena, znásilněna a uškrcena. Všichni tuší, že hrůzný čin spáchali mladíci Dostál, Hagar a Daniš, žáci sedmé třídy. Janin bratr Tomáš se průběžně informuje na policii o průběhu vyšetřování. Když však ani po šesti měsících nejsou pachatelé uvězněni kvůli nedostatku důkazů, rozhodne se nastoupit do místní školy jako nový učitel. Rychle zjišťuje, že o studium tu nikdo nemá nejmenší zájem. Řediteli záleží jen na  jeho klidu a učitelé, kteří chtějí žáky opravdu něco naučit, nemají žádné zastání. Když žák Dostál zbije tělocvikáře baseballovou pálkou, přijdou detektivové z kriminálky, mezi nimiž je i vyšetřovatel Janiny vraždy, a Tomášova identita je odhalena… (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (841)

Peytl

všechny recenze uživatele

Morgoši ukázaní v tomto pokusu o film, jsou ve skutečnosti stokrát horší, přesto už tenhle cikánský, třikrát vyždímaný pytlíkový čajíček v lidech vzbuzoval hysterii a tak šílené reakce, že jsem neměl odvahu se na něj dobrovolně podívat střízlivý... no, včera jsem kupodivu zjistil, že ani ožralý, ale někam jsem si při veselém pogu a závěrečném skoku na gauč zakopl ovladač, a tak jsem byl nucen vidět většinu téměř vychrtlé Mangusty a té nechutné verbeže, která by zasloužila cyklon B. Takže, co k tomu veledílu napsat, snad jen to, že byl evidentně vydán rozkaz, aby herci, kteří hrát umí na to srali a byli tedy horší než uzoufaní ochotníci z Dolní Kyselé Prdele. Vše, co bych měl chuť napsat by bylo vymazáno, proto nevidím důvod se jakkoliv exponovat, navíc se oteplilo a černý držky mi pod oknem ladí ukradený kytáry, takže se nemám možnost soustředit a raději si půjdu odpočinout, abych nabral sil do rachoty, odvedl daně, aby tenhle hmyz mohl dál nerušeně šukat a množit se. A málem bych zapomněl, Radku99, ty jsi opravdu případ pro ředitelování na zvláštní, bože, ty jsi vůl. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

tohle je ulice, bejby, jéá, kmón, fakjú... no prostě už úvodní gangsta titulky dávají tušit, že tenhle film bude velkej průser, ale ono to nebylo až zas tak zlý. když pominu scénář vykrádající hned několik filmů od gymplu až po nebezpečné myšlenky a slabší herecké výkony (málokomu jsem jeho roli věřil), musím vyzdvihnout jisté poselství a schopnost snímku vehnat do žil emoce, což se nemusí v každém filmu povést... bez větších očekávání tedy relativní spokojenost. 60% ()

Reklama

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Jak se mám vyjádřit k tak ubohému filmu? To je samá píča, kunda, děvka, čurák......Vyjádřím se asi tak, jako snad každý, kdo viděl tenhle film a také si nebudu vidět do pusy. To že jsou negři (negr není urážka. Je to výraz pro jednotlivce dané rasy. O inteligenta se určitě nejedná a o tom jsme se mohli přesvědčit sami) dementní, to snad víme všichni. Ale to, že se bílé děti chovají ještě hůře jak oni sami, to je smutné. Nad tím by se měli tvůrci snímku zamyslet. Co tím chtěli říct? Že je zde problém, který je třeba řešit? Možná. Ale spíše než natáčet takové blbosti, na které z 99% půjdou při premiérách v kinech jen ti samí co ve filmu hráli a budou se těm kundám a píčám připitoměle smát, by bylo lepší problém těchto parazitů řešit. A myslete si co chcete. Pozitivního nemá film vůbec nic...... Snad je to, že skončil. Kdyby existoval bůh, tak by nikdy nedopustil, aby někdo takovou kravinu natočil. ()

D.Moore odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, já vím, že na některá témata je třeba upozorňovat, a že to, do něhož prstem šťourají Bastardi, patří k těm nejpopulárnějším... Ale hergot, proč musel vzniknout tak superblbý film? I ta růžová ordinace (v níž, jaká náhoda, účinkuje velká část zde viděné herecké chásky) vypadá víc filmověji než tahle zrůdnost. Herci i "herci" buď nehrají nebo přehrávají, scénář si někdo patrně vymyslel během desetiminutové přestávky... A tak bych mohl pokračovat dál a dál. Mám rád skupinu Krucipüsk, a tak mě k Bastardům přilákala hlavně účast jejího (rovněž totálně nehrajícího) frontmana Tomáše Hajíčka. Teď bych ale nejraději zapomněl, že tam byl. Tu jeho jednu pořádnou píseň, která ve filmu zazní, jsem si měl raději pouštět jen z CD. Humus, přátelé. Jo a hraje v tom i naše POMO. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Je to film pro děti. Co říct více? Tento film má skvělé okamžiky, skvěle se strefuje do citlivých témat, dělá si legraci z věcí, z kterých se v liberální společnosti legrace nedělá, sprostou mluvu dokáže povznést na perfektní hlášky, skvěle vybral dětské herce, OVŠEM! Naprosto posral výběr herců pro dospělé postavy, tak amatérské výkony skrze hlavní postavu jsem snad ještě neviděl, byla to plejáda trapnosti a každé slovo, které bylo vysloveno znělo jak recitovaná básnička před školní tabulí. Nejhorší na celé věci je fakt, že amatérsky zde působil i Poloczek což ukazuje hlavního vyníka celé posranosti filmu - režiséra. Pokud by se tento film držel striktně vtipu a pokusil se tak navázat na Gympl, pak bych s ním neměl problém, bohužel žijeme v Česku a všechny filmy musí být v rovině - drama, drama s hořkostí, drama s vtipem, drama s nudností. 60% 31.01. 2011 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (21)

  • Lidé mohli na sociální síti Facebook zvolit plakát, který bude film propagovat. Rozhodovalo se mezi černou a bílou verzí. Nakonec byly vidět vylepené plakáty s černým pozadím. (Fenk)
  • Postava mafiána Dostála (Jan Šťastný) je inspirována skutečnou osobou. Reálný gauner poté přišel na premiéru a došlo mu, že postava Dostála je inspirována jím, že tvůrci popisují jeho reálné jednání, včetně vydírání a vyhrožování. (rublik05)
  • Patrik "Rytmus" Vrbovský požadoval za svou 3minutovou roli 20 000 eur, což představovalo přibližně 500 000 Kč. (sarkas21)

Související novinky

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

Zemřela herečka Blanka Bohdanová

03.10.2021

Ve věku 91 let zemřela herečka a malířka Blanka Bohdanová. Již jako malá chodila do baletu a v dětských rolích vystupovala na jevišti v rodné Plzni. Po studiu na obchodní škole vystudovala brněnskou… (více)

Reklama

Reklama