Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Joe321 

všechny recenze uživatele

Na hoďku a čtvrt celkem nahuštěný děj. Montgomery doručila pro mě další zábavný animák. Líbily se mi trošku víc rozepsané rozdílné charaktery hlavní dvojky. Superman kope za absolutní dobro a životy, zatímco nedůvěřujícímu Batmanovi nevadí si ruce zašpinit. Tak to má být. Konečně tedy nejsou dva stejní dobráci od kosti. Batman baví hláškama a ten jeho lítající skůtřík mě pobavil. -"Well, did you come here to sightsee of fight?" ()

Richard_Ba 

všechny recenze uživatele

Animovaný film mohli rovno nazvať “Supergirl”, keďže sa celý film krútil hlavne okolo osoby Supergirl. Mám dojem , že každým novým animovaným filmom sa zvyšuje ich kvalita, jednak graficky, príbehovo ale aj choreografiou súbojov. Čo sa mi na sérii Superman/Batman tak veľmi páči, že sa berie dosť široké spektrum sveta DC, a príbeh sa nesústreďuje len na jednu postavu. Taktiež sa mi páčilo, že sa tvorcovia vyhýbali, resp. len okrajovo naznačili civilné alter-egá hrdinov. Potešil ma hlavne “Fortress of Solitude” , kde po seriály som prvýkrat znovu uvidel Supermanovu zoo. Tvorcovia sa síce museli udržiavať normy PG-13, ale myslím, že z toho vyčerpali maximum. Viacej takýchto poprosím :) ()

Reklama

novoten 

všechny recenze uživatele

Supermanovi to s jeho temnějším společníkem šlape pořád dobře. Sice chybí komplexnost Veřejných nepřátel, ale akce je stále výbušná a Supergirl dodává příběhu příjemný otcovský podtext. Do průměru ho ale sráží naprosto neschopný záporák. Jestli je v DC Comics něco vysloveně špatně, je to Granny Goodness. Tahle bizarně transvestitická postava nemá v akčním komiksu co dělat. Slabou čtvrtou hvězdu tak na poslední chvíli zachraňuje dokonalý finální souboj. 70% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

NJn-Logika comicsového světa občas zaskřípe, zápletka se Superholkou je přecejen trošku zvláštní...Ale jinak je to kvalitní akčňák ve kterém s Batman a Superman hezky charakterově doplňují, diváka potěší pár vtipňějších momentů, fandové WonderWoman si taky příjdou na své......A i kdyby nic-tak tam běhá spousta ženských v úplých oblečcích :D ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Oproti predošlému dielu Superman/Batman Public Enemies je tento diel slabší a to už preto, lebo sa mi nepáčil ten dej, ženské hrdinky (aj keď to patrí do univerza) a celá ta planéta Apocalyps.Ale inak akcie by som povedal zachraňujú celý film, pretože moc zaujímavého v tom filme okrem tých akcii nieje.Ešte, že sú dobré spravené.A myslím že sem tam padla aj nejaká hláška, takže zase tak suché to nebolo.Akurát (to už sa opakujem) len ten dej, ženské hrdinky a ta planéta my nesadli.Ale inak celkom fajn zábavička na 70 minút. 70% - 3* ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama