Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film jsem si našla kvůli Jennifer Aniston, u které jsem se rozhodla, že se podívám na všechny její filmy a tenhle už je předposlední. A musím říct, že Jennifer jsem si užila plnými doušky, ale sám film je prostě propadák. Je to děsné, ale proč tedy 4hvězdičky? Jelikož téma filmu je skvělé. Již na začátku vidíme jak se pár, který spolu je již několik let se dohaduje, zdali bude bydlet v pidibytečku, který není lukrativní, ale je to v New Yorku - v centru dění všeho a pak se objeví na nějaké "farmě", kde všichni žijí volnou láskou, starají se sami o sebe, myslí na sebe, myslí na přírodu a všechny společenské vymoženosti a hlavně stres jde stranou....A to se mi na tom líbí nejvíc. Ten kontrast společnosti a toho, jak i lidé, kteří žijí ve stresu a ve společnosti, kde čas je neúprosný, najednou zjistí, že to tak nechtějí a chtějí být ve společnosti lidí, kteří smýšlí úplně jinak. Justin Theroux - ňam, Malin Akerman druhé ňam a k tomu Jennifer? Skvělá trojice, která vlastně málem byla trojice ;) Film není vysloveně komedií, ale pár světlých momentů tam bylo :) Hlavně se zvířátky, se sexualitou, odhalením - jak fyzickým, tak psychickým a taky to dokáže plno lidem otevřít oči. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Blbých amerických komedií je hodně, jsou nevtipné, hloupé a staví na naprosto nesmyslných hodnotách. Vezměme si právě film "Tohle je ráj". Co se nám snímek snaží vlastně říct? Že hipíci jsou vlastně docela v pohodě, anebo že je to banda pozérů, která odmítá existovat ve společnosti? Film nám říká, že právě v komunitě našli hlavní hrdinové svůj pravý život, svoje pravé já, ale nezůstanou zde, protože to by bylo proti americké představě skutečně plnohodnotného života. Celý film je tedy vlastně póza, která se nesnaží příliš kritizovat, ale zároveň jasně říká, že je jen jeden způsob, jak správně žít. Je možné si na chvíli zvolit jinou cestu, ale není možné ji sledovat po zbytek života. Je to jen výstřelek, jen úlet. Nic jiného se neodpouští. Na tomhle film nepadá, to je problém většiny amerických komedií. Padá na tom, že Aniston je lepší než Rudd, což znamená, že ona je dost špatná a on je naprosto nesnesitelný. Začínám mít na toho chlapíka alergii, a to jsem si vždycky myslel, že je skvělý herec. Jenže to, že jednou udělá grimasy, řekne pár sprostých slov a jednou se převrátí s autem, to prostě není sranda. Film je smutně nevtipný, což je na komedii od Apatowa hodně zlé. NE! Tahle komedie nestojí za to, i když je zde jeden člověk, který mi dokázal aspoň trochu zvednout náladu - Alan Alda. I když má málo prostoru, pořád je skvělým hercem. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/navzdy-spolu-marketa-lazarova-pouta.html ()

Iwus.ka 

všechny recenze uživatele

Já vždycky věděla, že přestěhovat se do nějaké dobou zapomenuté komunity bude hrozně fajn a již odhazuji svůj vymazlený smartphone v dál. Amiši jsou na mě příliš slušní, proto volba padla na nezávislou hipísackou partu. A že si umíme užívat života, to vám tedy povím. Denně pořádáme zahradní kalby a vždycky se do mrtva zkouříme marjánou. Co se týče uvolnění napětí, na sexuální zdrženlivost se tu nehraje ani náhodou. Občas to i někdo s tím vyznáním svobody přežene, a tak není nic neobvyklého zahlídnout jedince s vyvaleným plejtvákem. Abych to jen nevychvalovala, má tohle soužití i své mouchy. Mám skromný příbytek, vydělávám prodejem vypěstované úrody a nemám žádné soukromí, když chci položit kabel. Dveře prej zabraňují lepšímu kontaktu. No co už, hulení a orgie za to stojí. V případě zájmu o začlenění do naší báječné tlupy navštivte www.vidlacispojmese.com ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama