Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

podpriemerná blbinka, ktorá postráda nejaký výraznejší presah. Rudd a Aniston sú v pohode a niektoré vtipy sú nápadité, škoda len, že režisér Wain ich nevie namixovať tak aby ste sa skutočne zasmiali. Väčšina z nich stojí len za pousmiatie. Problém s týmto filmom je že ho stačí vidieť raz a to je všetko. Postavy nie su pamätné a často krát konajú iracionálne. Dokonca sa dá povedať, že kopec krát sú iritujúce. Komédie podobného rázu s Ashtonom Kutcherom sú oproti tomuto výborne dielka. Aspoň som sa pri nich bavil viacej. Aj napriek niekoľkým kladom je to predsa len strata času, pri ktorej sa stretli sympatický herci, ale je to podobné ako s filmom couples retreat, kde rovnako vtipný nápad neukázal svoj potenciál a čo je horšie ani vtip. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začal bych asi varováním: Nenechte se odradit zdejším celkem nízkým hodnocením. A jako druhý bod bych si opět povzdechnul nad nízkou škálou možností hodnocení, protože tohle je přesně ten film, který určitě přesahuje průměr, ale za čtyři hvězdičky bych také ruku do ohně nedal. Naturistický Wanderlust je v prvé řadě Apatowka a až v druhé (především díky duu Rudd - Aniston) komedie něco mezi romantickou a rodinnou a jako takový se především spoléhá na ověřenou felační lyriku, díky které snímky, v kterých je Judd Apatow jakkoliv namočen, vytvořili vlastní subžánr. Na první dobrou bych tohle Wainovo provětrání přirození přirovnal k Zásnubám na dobu neurčitou a to ne obsahem, ale jízdou na horské dráze co se týče kvality jednotlivých úseků......od naprosto geniálních (prvních dvacet minut vypadalo na legendární jízdu), hluchých (sžívání se s komunitou) až k téměř trapných (Ruddův zrcadlový monolog). Ale k...a co, těch povedených bylo na dnešní poměry slušná várka, takže zkusím dát za čtyři.......možná se časem (po opakovaném zhlédnutí) dočkáme redukce :D ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Scénář hodně slabej, gagy vůbec nevycházely (povedlo se jen pár vulgárnějších dialogů a cameo Raye Liotty) a často Wanderlust působil spíš trapnym dojmem. Hippiesáci budou možná spokojkený, já se však podstatnou část stopáže nudil. Abych se trochu zabavil, tak jsem si pořád lámal hlavu nad tim, jak se povedlo do něčeho takovýho dostat herce jako Jennifer Aniston nebo Alan Alda. Při závěrečnejch titulkách mě jako jediný možný vysvětlení napadla produkce Judda Apatowa. Odpověď na otázku, proč něco takovýho vůbec Apatow produkoval, už ale asi nedostanu. Aspoň, že takovouhle blbost neobsadili český distributoři do kin. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně, hodně slabé a blbé. Zbytečně oplzlé, sexistické a nepříjemné. Proč? Protože takové komedie teď Amíci točí. Škoda. Dobrá herecká dvojice, ale úplně pitomý film. * za kočku J. Anniston, protože ta jasně dokazuje, že ještě dlouho bude jednou z nejkrásnějších žen Hollywoodu. A ta druhá z půlky za pohodového P. Rudda a kočku M. Åkerman. Škoda, že šlo o takovou blbost. Herecky to mělo na víc... ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Já osobně proti tomu v podstatě nic nemám. Jen mi vadí poslední dobou shaha Hollywoodu šokovat diváky vulgaritami. Jako by teprve teď zjistili, že lidi mají pohlavní orgány a cpou to úplně všude. Nevím kdo jim to poradil, ale začíná to být otravné. Jinak ale je život v komunitě páru Aniston-Rudd celkem slušně udělanou zábavou, ničím nepřekvapí, ale ani nezklame, cítil jsem tam maličko parodii na Pláž. Pár dobrých vtipů, docela dobré dialogy. Že to není o ničem? Stejně jako všechny ostatní americké komedie. Příjemná zhulenost. Oceňuju ale nápad a jeho realizaci...70% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Georgeův (Paul Rudd) tzv. „Mirror Talk“ byl improvizací Paula Rudda. (žvanimírek)
  • Pro Jennifer Aniston a Paula Rudda se nejedná o první spolupráci. Společně si zahráli již v seriálu Přátelé (od r. 1994) a filmu Objekt mé touhy (1998), kde mimo jiné jednu z vedlejších postav ztvárnil i Alan Alda, který se na tomto filmu také podílel. (Elbarto08)
  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)

Reklama

Reklama