Reklama

Reklama

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Videa (45)

Trailer

Recenze (171)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vubec ne tak dementni, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Samozrejme je to americka komedie o komunite magoru zijici nekde v polich, takze se nekona nic moc inteligentniho a sem tam to sklouzne i k humusarnam, ale porad si to dokaze udrzet urcitou uroven a obcas prijit s nejakym fajn forkem. Takze zadnej komedialni naklad, ale dvojka Rudd a Aniston jsou fajn, film je vcelku sviznej a obcas jsem se zasmal, tak nevidim duvod proc nedat solidni 3*. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dvakrát, přesně dvakrát jsem vyprskl smíchy! Celkově jde o pohodovou komedii, ale děsně dementní scénář a trapnost chování většiny jedinců, v čele s Paulem Ruddem, který si vystřihl snad jednu ze svých nejtrapnějších monologických scének, degradují Wanderlust o několik hvězd dolů. Potěší přítomnost stařičkého Alana Aldy, naopak cenzura Jenniferininých prsou může mnohé mrzet... :-) 40% ()

Reklama

bartias 

všechny recenze uživatele

Jennifer Aniston se objevuje v další komedii a k ruce má zkušeného Paula Rudda. Jako manželský pár stižený okolnostmi se ti dva ocitnou v polozapomenuté hippie komunitě, kterou vede Alan Alda. Až na pár situací nejsou často odvážně improvizované vtipy tak úderné a šokující, jak by se dalo čekat. Tohle je ráj je ve výsledku obyčejná, průměrná podívaná pro lehké zasmání s bonusovým morálním poučením na šťastném konci. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych si mohl vybrat mezi ulehnutím po celodenním vyčerpávajícím zaměstnání v miniaturním bytě v New Yorku a spylutím s s přírodou mezi polonahými sjetými individuy kdesi v Atlantě, tak rozhodně volím sex na čerstvém vzduchu. Já si však z těchto variant vybrat nemohu a tak smutně konstatuji, že tohle není ráj pro filmového diváka, ale uživatelé dlouhodobě zamilovaní do Jennifer Aniston si důvody pro udělení nějaké té hvězdy rozhodně najdou. ()

mourinho 

všechny recenze uživatele

Některé fórky se docela povedly a pobavily, to musím uznat, ale zamyslím-li se nad scénářem a vůbec nad tím, jak neuvěřitelnou kokotinu jsem právě zhlédl, muselo by jich být tak třikrát tolik, aby tohle vykompenzovaly. Vždyť i ty kozy Jennifer Aniston nakonec vystřihli, diletanti! Trapnost nad trapnost! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Wayna Davidsona měl původně ztvárnit Fred Armisen, nakonec jej ale nahradil Joe Lo Truglio. (R´Hell)
  • Jennifer Aniston na poslední chvíli požádala o vystřižení scény, ve které odhalila prsa. Důvodem měl být její vztah s Justinem Therouxem, s kterým se seznámila během natáčení. (Sufferer)
  • Wayne (Joe Lo Truglio) měl během své nahé scény na svých intimních partiích protézu. Většina štábu pak neodolala a protézy se dotkla. (R´Hell)

Reklama

Reklama