Reklama

Reklama

VOD (1)

Paige a Leo se seznámili před čtyřmi roky a hned se do sebe vášnivě zamilovali. Paige již dříve opustila bohatou rodinu, zrušila zasnoubení a místo práv, jak ji nutil otec, začala studovat umění. Leo už rodiče nemá, a tak se Paige stane jeho jedinou rodinou. Vezmou se a jsou spolu šťastní. Po jedné večerní návštěvě kina do jejich auta ale narazí náklaďák a Paige utrpí vážné zranění hlavy. Když se probudí z umělého spánky, na manžela ani na nedávné události si nevzpomíná… Jednoho dne ji Leo najde v jiném, nadstandardním pokoji, a u jejího lůžka jsou oba rodiče, se kterými se Paige posledních pět let nestýkala. Pokoušejí se ji přemluvit, aby šla s nimi domů, ale Paige se nakonec rozhodne vrátit se k Leovi, přestože je teď pro ni – stejně jako všichni přátelé – cizí člověk. Na dětství a rodiče si naopak vzpomíná. Doma Paige bloudí a hledá opěrné body, které by jí mohly pomoci vrátit paměť. Už Leovi věří, že ji skutečně miluje, a sama je přesvědčená, že ho musela milovat také, když si ho vzala. Když však zabloudí na ulici, zavolá matce. Ta, otec a sestra jí nyní připadají jako jediná opora, protože je spolehlivě poznává... (TV Prima)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (564)

maseer2 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru povedená záležitost, ačkoli prostředek filmu byl slabší - v podstatě to byla jen taková výplň mezi vydařeným začátkem a rovněž vcelku zdařilým koncem, díky kterému ve mně ve finále nakonec převládají pozitivní dojmy.. takže slabší čtverka a skvěle pasující tečka v podobě Pictures Of You na závěr :) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Až na ten trochu nasilu naaranžovaný spokojený život, se mi to líbilo. Jenom jsem asi pár věcí nepochopila, nebo komu z vás přijde romantické, když si váš partner prdne a vy jako reakci na to zavřete okénko, to má být jako důkaz lásky? Po nehodě to příběh mělo, dokonce mě to do něj vtáhlo, takže já si nemám až tak na co stěžovat. Jen až si holky nevzpomenete, že takovej fešák jako Tatum je váš muž, asi fakt máte něco s mozkem:) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Není co hrát, ani co vyprávět. Ta historka se dá odříkat za 5 minut a film ji nedokázal ničím zajímavým doplnit. Reální protagonisté si prošli neuvěřitelnou situací, se kterou se vypořádat se snad ani nedá, ale pořád je to jako příběh velmi jednoduché. Je obdivuhodné, jak se s tím vypořádali. Film, bohužel, udělal z jejich osudu kýčovitou limonádu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Slušná, ale hodně neoriginální romance hrající spíše na dramatickou strunu a s přehnaným množstvím cukru, díky čemuž Tatum místy působil až trochu komicky. Rachel McAdams to sluší jako vždy, ona se pro tyhle role snad narodila. Jako celek to je řemeslně dobře odvedená práce, ale chybělo tomu něco navíc. The Vow hodně rychle zapomenu. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Keď Paige (Rachel McAdams) pracuje na svojej soche a od hnevu odsunie stôl, sú jej ruky dokonale čisté, nie je na nich žiaden sochársky materiál. (toi-toi)
  • Náklady na výrobu byly přibližně 30 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama