Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

petero 

všechny recenze uživatele

Zábavný žraločí horor od ktorého nikto hádam nemôže čakať Čeľuste, skôr Piraňu a ako taký je vlastne dostatočne zaujímavý. Kočky v bikinkách prezentujú svoje dokonalé telá počas celého filmu, chalani správny hrdinovia, domáci sú poriadny hajzlíci a akcia na seba nenechá dlho čakať, motorové člny, skútre, surfy, hlavná hrdinka v klietke a trosky od výbuchov lietajú len do kamery. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Totálně nudný a tupý teen horor o hnusně digitálních žralocích v jezeře. Už jenom tímhle nastíněním zápletky je myslím každému jasné, že z toho nemůže vzniknout dobrý film. David R. Ellis si to ale zjevně myslel, nebo se možná chtěl pokusit opět natočit rádoby vtipné béčko jako Hadi v letadle. Jenže nevyšlo mu to moc ani tehdy a tentokrát to dopadlo ještě hůř. Postavy jsou totálně nesympatické, režie tragická a humor se jim vytratil už asi někde v námětu. Docela mě překvapuje, že se tahle zrůdnost vůbec dostala do kin, protože scény typu ,,jednoruký černoch jde lovit žraloka" nebo ,,žralok výskokem sežere týpka na skůtru" se většinou vyskytují v "perlách" dvd kalibru. Doufám, že tam už Ellis se svým příštím filmem taky zamíří. ()

Sonnery odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, to působilo jakoby se někdo vyblil a pak z toho udělal videosoubor. Nevadilo mi, že tam figurovala postava, co si natírá samoopalovacím krémem pinďoura, ale že ten žralok vypadal jako chodník s otevřenou hubou a samotný repliky byly gumovější než holinky od Gumatela. Doprdelepráce! Věděl jsem, že Noc žraloka bude odpadní voda z Temelína, ale nečekal jsem, že do i tak zesraný vodymý ještě někdo nach *čije ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, překvapen, ale docela nemile. Čekal jsem solidní krvák, ale to se bohužel nestalo. Příběh je strašně základní, nudný, nenápadný. Od režiséra, který natočil Nzvratný osudy 2 a 4 bych čekal něco víc. Velkou chybou je, že je film v přístopnosti PG-13. Proti této přístupnosti nic nějak nemám, hodně filmů, které mají tuto přístupnost, např. Smrtonosná past 4.0, Bourny, Bondy atd.. mám ve velké oblibě, ale u hororu má být krev. Jasně, u tohohle filmu byla, ale jak žralok útočil, tak byla vidět jen trochu ve vodě, nic konkrétnho. A ta ukousnutá ruka, no jako bylo hodně úsměvné, jak černoch zabil s jednou rukou (po několika hodinách byl černoch zdravej po ztrátě ruky) žraloka. Takže mé hodnocení je pouze tak na 28% = * ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Šerifova dubléra si lze všimnout v záběru, kdy je s popáleninami vhozen do žraločí nádrže a posléze zakryt proskleným poklopem. Voda mu strhla paruku do strany. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)

Reklama

Reklama