Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Davide, Davide, tohle už ti nikdo nesežere ani po těžké lobotomii. Jedině jako dobrodružnou komedii, ale toho humoru se moc nedostává. Snad jenom ve scénách, kdy vyjde najevo žraločí inteligence a jejich mimořádně vřelý vztah ke sportu. Buď hned v úvodu vykrádáš Spielbergův opus, nebo (což jev nejčastější) vršíš jedno klišé za druhým, až se tě ptám, pro jakou věkovou kategorii to vlastně točíš? No jo, už to vidim! PG-13, to všechno vysvětluje. Těmhle náctiletým stačí málo: hlavně ať tam hezky něco efektně bouchne, hnusně digitální žraloci někoho sežerou a promenáduje se tam pár bab v plavkách. Otázka zůstává, kdo na to bez krve a koz bude chtít znova koukat? ()

petero 

všechny recenze uživatele

Zábavný žraločí horor od ktorého nikto hádam nemôže čakať Čeľuste, skôr Piraňu a ako taký je vlastne dostatočne zaujímavý. Kočky v bikinkách prezentujú svoje dokonalé telá počas celého filmu, chalani správny hrdinovia, domáci sú poriadny hajzlíci a akcia na seba nenechá dlho čakať, motorové člny, skútre, surfy, hlavná hrdinka v klietke a trosky od výbuchov lietajú len do kamery. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Tahle nesympatická skupinka vypatlaných teenagerů naráží už od prvních minut zejména na scénáristickou nemohoucnost, nulové režijní vedení a na hodně uhlazené žraločí ataky. Což mrzí asi nejvíc. Prostě rating PG-13 v tomhle vodním výletu postrádá jakýkoliv smysl. Pustit hudbu a svlíknout holky do plavek ještě film nedělá, a když už, tak to udělám alespoň s takovou tvůrčí jistotou a otrlostí, jako Aja v loňské a dle mého nedoceněné Pirani. Jenže tady máme tolik „ale“, že u některých divák ani nevěří nebo spíš nechce věřit (kupříkladu propíraná scéna černocha s oštěpem nebo dívčina emotivní zpověď, jak kdysi vodním šroubem rozmašírovala ksicht svému bývalému a pak ho nechá jet pro pomoc se svými dvěma přáteli). Máme tu obrovské ŽRALOKY, kteří útočí v asi metr hluboké vodě, HRDINY, kteří se vždycky rozhodnou pro tu špatnou variantu, AKCI totálně bez výrazu a napětí a konečně TVŮRCE, kteří se ani nesnaží, aby na sebe jednotlivé scény alespoň logicky navazovaly.. Hodně špatné a hlavně maximálně zbytečné.. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nechci působit dojmem, že se schválně koukám na braky, abych je pak mohla kritizovat. Někdy má prostě člověk chuť na nějaký brutální béčko a je mu jedno, že to bude zábava pokleslé kvality. Jenže Noc žraloka je naprosto nekrvavej, nudnej a rozvleklej odvar, kde žraloci hrajou až tak třetí housle a po většinu času se jen kouká na teenagerovský radovánky, což ve filmech podobnýho typu slouží jako krátkej úvod k masakru a tady to vyplňuje první část filmu. Navíc kdykoliv se zrovna likviduje nějaká další otravná postava, tak po chvíli zmatenýho rejdování po hladině prostě jen zmizí pod vodou. No fakt nářez. Nevím, jestli ten nápad se vznikem žraloků mám ocenit nebo ne, radši se zdržím hlasování. Zajímalo by mě, jestli je Megalodon zábavnější, protože tohle teda byla absolutní slabota. ()

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o nástrahách přírody, ale tohle Jacques Cousteau tak úplně nebyl a já se studem červenal jako krásně tvarované sedací hrboly paní Paviánové za všechny zúčastněné. Sice je hezké, že se pořád něco děje, ale dějí se samé kraviny. Abych v tom znechucení nezůstal sám, napsal něco pozitivního a nalákal své úhlavní nepřátele k projekci, prozradím, že je popřeno základní pravidlo vyvražďovaček a negr nechcípne jako první. Počítačoví žraloci jsou skvěle vycvičení a zřejmě by zvládli i nosit brýle, předčítat Dostojevského a kouřit doutník. Když budete mít to štěstí a seženete si dabovanou verzi, jistě vás jako fajnšmekry mile překvapí, že všechny postavy mluví Ota Jirák. Včetně paryb a kurviček. Myslím, že je více než vhodné při této příležitosti připomenout moji velmi starou babičku a její moudrá slova: Bodejž by mně rarach sám raděj prdel vymrdati ráčil, než bych kundovin takových v skříňce s trubadúry sledovati musela! ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Režisér David R. Ellis si přáll vydat film pod názvem Untitled 3D Shark Thriller. (neff)
  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)

Reklama

Reklama