Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Genero odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o nástrahách přírody, ale tohle Jacques Cousteau tak úplně nebyl a já se studem červenal jako krásně tvarované sedací hrboly paní Paviánové za všechny zúčastněné. Sice je hezké, že se pořád něco děje, ale dějí se samé kraviny. Abych v tom znechucení nezůstal sám, napsal něco pozitivního a nalákal své úhlavní nepřátele k projekci, prozradím, že je popřeno základní pravidlo vyvražďovaček a negr nechcípne jako první. Počítačoví žraloci jsou skvěle vycvičení a zřejmě by zvládli i nosit brýle, předčítat Dostojevského a kouřit doutník. Když budete mít to štěstí a seženete si dabovanou verzi, jistě vás jako fajnšmekry mile překvapí, že všechny postavy mluví Ota Jirák. Včetně paryb a kurviček. Myslím, že je více než vhodné při této příležitosti připomenout moji velmi starou babičku a její moudrá slova: Bodejž by mně rarach sám raděj prdel vymrdati ráčil, než bych kundovin takových v skříňce s trubadúry sledovati musela! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Píše se rok 2011, ale co to nevidím? Zpracování naprosto tragické a grafika žraloků hrozná. I v čelistech, které jsou o několik let starší vypadá žralok přesvědčivěji. Shark Night nenabídne ve svém stylu absolutně nic nového a jedná se pouze o vyvražďovačku bez příběhu a pořádné zápletky. Přesto na jedno zhlédnutí dostačující... 4/10 = 40% ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tupá, hollywoodská zálivka na popcorn. Kikiny, bikiny, sliční metrosexuálové usilovně zatínající bříška a ve vodě nenažraná rybka, která při útoku vrčí!!! a pěkně si vyskakuje (někdy až tři metry nad hladinu). Jelikož je Noc, je úměrně tomu i hovno vidět a já se pomalu nemohl dočkat, až ten gumový 3D žralok všechny ty Keny a Bárbiny za "nervydrásajícího" šplouchání a cákání ve tmě do jednoho požere, napálím tomu odpad za mimořádnou bezkrevnost a ultimativní debilitu a pustím si něco o hodně zábavnějšího. Třeba plyn. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož většina vyvražďovaček (ať už s vrahem, nebo třeba se žralokem) je na jedno brdo, jejich působivost a zábavnost hodně závisí i na jejich hercích. No a v téhle vyvražďovačce hraje první housle partička nesympatických a nezapamatováníhodných pitomců, takže moje dojmy i hodnocení podle toho vypadají. Námět a scénář = béčkový mozkovýplachový brak, což by sice za jistých okolností ode mne znamenalo body navíc, ale tentokrát ne, protože jsem v poslední době viděl několik mnohonásobně lepších žraločích béček a tohle mě naprostou většinu času nudilo svou hloupostí. Nejlepší z celého filmu byl asi hudební videoclip na konci, sám o sobě dost hrozný, ale po zhlédnutém filmu aspoň jakž takž trochu zajímavý. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, překvapen, ale docela nemile. Čekal jsem solidní krvák, ale to se bohužel nestalo. Příběh je strašně základní, nudný, nenápadný. Od režiséra, který natočil Nzvratný osudy 2 a 4 bych čekal něco víc. Velkou chybou je, že je film v přístopnosti PG-13. Proti této přístupnosti nic nějak nemám, hodně filmů, které mají tuto přístupnost, např. Smrtonosná past 4.0, Bourny, Bondy atd.. mám ve velké oblibě, ale u hororu má být krev. Jasně, u tohohle filmu byla, ale jak žralok útočil, tak byla vidět jen trochu ve vodě, nic konkrétnho. A ta ukousnutá ruka, no jako bylo hodně úsměvné, jak černoch zabil s jednou rukou (po několika hodinách byl černoch zdravej po ztrátě ruky) žraloka. Takže mé hodnocení je pouze tak na 28% = * ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Jen stěží by pes vyskočil z vody na palubu lodi do takové výšky, jak můžeme vidět ve filmu. (Conspi)
  • V závěru, kdy Nick (Dustin Milligan) vyskočí z vody na loď, aby zachránil Sáru (Sara Paxton), je jeho tělo i vlasy suché. (Conspi)
  • Šerifův popis Žraloka tygřího (Galeocerdo cuvier), jednoho z nejagresivnějších druhů žraloka vůbec, během scény, v níž potápí svázaného Nicka (Dustin Milligan) do žraločí nádrže, se neshoduje se žraloky umístěnými v nádrži, kterými jsou tzv. Žraloci tygří píseční (Carcharias taurus). Ti se svou průměrnou 3 až 3,5metrovou délkou a tlamou plnou zlověstných zubů vypadají sice zlověstněji, ale nejsou člověku nebezpeční a jsou jedním z nejčastěji chovaných zraloků. (Conspi)

Reklama

Reklama