Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý spolužák John pořádá v East Great Falls velký školní sraz ročníku 1999. Jim, Kevin, Oz, Finch a Stifler se po dlouhých letech opět setkávají. Jak zjišťují, od ideálů, které měli na konci střední školy, se jejich současný život liší dost výrazně. Jim žije v Chicagu s manželkou Michelle, se kterou má syna. Oz se živí jako televizní moderátor a bydlí v Los Angeles se svou přítelkyní. Kevin je ženatý s Ellie a pracuje z domova jako architekt. Finch svým přátelům vypráví, jak cestoval po celém světě a pořád hledá tu pravou lásku. Stifler se tváří, že je všechno stejné jako za mlada, ale ve skutečnosti se v dospěláckém životě tak trochu ztrácí a středoškolská léta mu chybí. Během jednoho víkendu bývalí spolužáci pochopí, že opravdové přátelství nezlomí ani čas ani odloučení. (TV Nova)

(více)

Videa (35)

Trailer 2

Recenze (1 386)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.7/10] | me: Veľmi slušný návrat borcov z prvého dielu. Film je dostatočne vtipný - striedajú sa v ňom extra silné pasáže s miestami, ktoré nemajú až takú silu až po typické klišé. Avšak vždy keď to už zaváňa nevýraznosťou a obyčajnosťou tak príde nejaká kvalitná "bomba", na ktorej sa človek dokáže dobre pobaviť. Veľkým plusom je návrat všetkých hviezd z pôvodného super dielu vďaka čomu to celé divák vníma síce už inými - dospelejšími očami, ale o to intenzívnejšie. Takéto návraty ma teda vedia potešiť. [3 a pol *] I once caught Steven sticking my hairbrush up his ass. It wasn't the handle side either. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Konečně film, který navrátil PPP sérii zpět její dobrou reputaci, pošpiněnou řadou video pokračováními. Je pěkné vidět opět starou partu z prvního dílu a navíc i Jimova tátu, který tu má trochu víc prostoru. No, váhal jsem, zda na to jít do kina, ale vyplatilo se. Moc jsem se nasmál, a ačkoli nejde o úplně výbornou komedii (nechápu, že se zde ještě drží nad osmdesáti procenty), je to pořád moc dobrá oddychová zábava nejen pro fanoušky American Pie. PS. Sean William Scott si to prostě dává! ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Světe div se, vyvrcholení Prciček (předpokládám, že pátý díl už nejspíš nebude) bylo možná lepší než všechny předchozí díly, včetně toho prvního. Znovu se setkáme téměř se všemi původními postavami a to v docela nápaditém snímku, který dokazuje, že má jako poslední díl svůj význam a že tvůrci jsou stále schopni vytvořit zábavnou atmosféru a vtipné scény. ~(4,1)~ ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu na ten den, kdy jsme s kámošema seděli v kině a živě si připomínali vzpomínky z předchozí trilogie, kterou tak milujeme. I po letech to byla skvělá komedie s mnoha cool hláškami a prostě kompletní reunion. Jediné, co mě na tom všem mrzí je to, že se nescházejí každý rok, jako to slibovali v závěrečné scéně...jistě by ještě měli Jim a spol co nabídnout...10/10 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Kdo by si rád nezavzpomínal... Opět se tu našlo spoustu vtipných věcí, ale taky krásně nostalgických. Mám takový zvláštní pocit, který u moc filmů nezažiju, takže jde o hodně dobrý film. S chutí zařazuji školní sraz do top 3 nejlepších prciček, ale neříkám, že musí být zrovna třetí, všechny tři díly 1,3,8 mám rád tak nastejno. Zatím 4,5* ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 57 milionů amerických amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 235 mil. (NIRO)
  • Chris Klein (Oz) předvedl v soutěži své vlastní taneční kreace. Herec navštěvoval taneční workshopy s choreografy a vymýšlel si vlastní pohyby, které se hodily k jeho postavě. Ve finálním sestřihu však byla jeho sestava zkrácena. (novoten)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

Hunger Games 2: Cronenberg nebo Cuarón?

16.04.2012

Tato zpráva je spíš pro zasmání. Ale co my víme. Adaptace mládežnické sci-fi Suzanne Collinsové už přes tři týdny suverénně kraluje americkému komerčnímu žebříčku. Nesundaly jej ani nové Prcičky, ani… (více)

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Reklama

Reklama