Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Oliver u mě v poslední době spíš body ztrácel než získával, ale v tomhle případě do to mě sypal jak nekonečně nabitým kalešnikovem. Oliver se filmově odpolitizoval a vzniklo nesmírně sexy barevný hejbadlo. Třeba ty herecký výkony, to je vůně vole, takhle se to má hrát ,uááá, Blake úplně světová, Benicio jede v luxusním stylu a tak dále a tak dále. Tady je to topkový bez diskuzí. Samotný děj má svou jasně určenou dějovou linií, pozor vůbec ne předvidatelnou, jen, že za tou hlavní zápletkou se skrývá ještě takovej krásnej bohémskej podobraz a ten byl rajcovní neskutečně. Hrozně se mě líbil vztah tří hlavních představitelů, asi by to nebylo úplně pro mě, ale tady to po mě šlapalo neskutečně a navíc ty tři dostaly do vínku doslova vymazlený dialogy, takže sem z toho blahem lítal až někde v kosmu. Jo dvě hoďky tady pelášily jak Usain Bolt na olympiádě, ale i tak jsem si stačil mnohokrát pochrochtat jak čuníček v bahínku. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Parada. Chybicky sa sice najdu (nadbytocne hratky s kolorizaciou obrazu, uskok v zavere), ale inak bolo osviezujuce nechat sa unasat ponatim jednoducheho pribehu v style tej lepsej "divociny" z dekady '90, kde v kine nebolo problem narazit na nasilim explicitne vyobrazene filmy. V tomto smere je film podla definicie slova "savage" pravom jeho ukazkovou vzorkou v dobe, kedy kinam povacsine vladne nadzanrova sterilita. silne 4* ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Hlavní trojice se debilitou svého chování a kvalitou hereckých výkonů směle řadí po bok kokotského tria z Twilight ságy. Stone již definitivně zmagořil a na stará kolena se rozhodl svá díla plnit takovým množstvím stupidního filozofování a laciného patosu, že by jeden snad až zvracel. Del Toro, Hayek a Travolta sice mají hodně vděčné role, ale v záplavě zhovadilostí které se valí z hub ústředního zamilovaného - šukacího trojúhelníku se zcela ztrácejí. A ten dvojitej (a jeden dementnější než druhý) závěr? To bylo jako co? ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Velice hloupy a o dost mene, ale prece jen docela zabavny Stone. Jeho dalsi dekada je vizualne navratem do zfetovanych devadesatek a pribehove neco mezi cervenou pornoknihovnou a prekombinovanou detektivkou. Kdybych nad Stonem uz davno nezlomil hul, citil bych se znechucen. Btw herecky je to o Del Torovi, vsichni ostatni jsou krovi ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Pěkný kérky, pěkný cérky." Film zábavně estetizuje násilí, kterému dává cool tvář stále krásné Salmy Hayek a chlapáckého Benicia Del Toro. Poznali jste, smysl čí věty jsem takhle uličnicky o 180° otočil? Ano, je to rikitiki, prskající nad "odpudivou glorifikaci brutality." Panečku, ta byla! Brutálně zábavná, užil jsem si. A tu dojemně nezištnou romantiku taky. Aneb opravdový kamarád je ten, se kterým můžeš sdílet svou nejzamilovanější hračku bez obav, že si ji bude chtít nechat jen pro sebe :-). Moc pěkný, něžný a nesobecký vztah měli, on+ona+on, takový čtyřhvězdičkový, provoněný akcí, střelným prachem a kouřem z jointů. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Dona Winslowa z roku 2010. (Terva)
  • Okrem viacerých miest v Kalifornii navštívili filmári aj Indonéziu. (MikaelSVK)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno