Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Když „mladý“ kluci pěstujou kvalitní trávu, musí počítat, že časem se dostanou do křížku s kartelem. A pro mě jako diváka je problém vybrat si, komu „fandit“, když nesnášim feťáky, vrahy ani násilníky. Člověk se od toho musí oprostit, pak dostane slušnej film, kterej jde často až na dřeň, ale občas působí jenom „jako“. Salma jako šéfka kartelu je origoš nápad, ale až humorně to kontrastuje s rolí citlivé milující matky. # [viděno: dir. cut., monitor, 5.1] # příběh 6 | hudba 6 | humor 0 | akce 3 | napětí 3 | pustil bych si znovu 5 ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Bohužel, film jsem dodíval až do konce (musel jsem si dát 4 pauzy ale). Přesto mě to nechytlo a jsem rád, že jsem to zvládl dodívat. Film je strašně dlouhý, strašně natahovaný. O akci tu nejde, to mi nevadí, že jí zde bylo minimum. Vadí mi divný nelogický a tupý příběh. Ten přece nedokáže absolutně zaujmout. Začátek vypadal slibně. Je zde strašně moc nudných scén. I konec filmu je slabý, nevýrazný. Jako thriller to vůbec nepůsobí dobře. Drama ? Taky ne. Vše je tak chaotické, že divák místy ani neví co se děje. Dále se mi nelíbí přílišná brutalita filmu. Bylo ji až moc. Hlavní ústřední herecká trojice na kladné straně Aaron Taylor-Johnson, Taylor Kitsch a Blake Lively dokázali celkem zaujmout. To samé platí o záporákovi Benico Del Toro. Ale třeba takový John Travolta mě vůbec nezaujal, ba dokonce měl blbou roli s trapnými dialogy a tak. Hudba průměr. Takže ve výsledku průser. Hodnocení je tu na CSFD velké, věc každého kdo hodnotí, ale mě to přišlo jako nevýrazná slátanina bez nějaké myšlenky. Potenciál to trochu mělo, ne moc velký ale. Nejsem moc daleko od odpadu, ale nedám ho. Film hodnotím s odř.ušima na 14% = * ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Hlavní trojice se debilitou svého chování a kvalitou hereckých výkonů směle řadí po bok kokotského tria z Twilight ságy. Stone již definitivně zmagořil a na stará kolena se rozhodl svá díla plnit takovým množstvím stupidního filozofování a laciného patosu, že by jeden snad až zvracel. Del Toro, Hayek a Travolta sice mají hodně vděčné role, ale v záplavě zhovadilostí které se valí z hub ústředního zamilovaného - šukacího trojúhelníku se zcela ztrácejí. A ten dvojitej (a jeden dementnější než druhý) závěr? To bylo jako co? ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Stone mi nějak přestává hrát do noty, doufejme, že jen mimořádně. Prvních dvacet minut jsem si říkala, že by se z toho mohl vyklubat zajímavý film a to i přesto, že ústřední švédská troječka je zatraceně nesympatická. Ale nějak mi to ještě pořád zavánělo šmakem obchodníka se smrtí, kdy zbraně vystřídala travka. Druhou půlhodinu jsem si říkala, že se z toho třeba v druhé polovině vyklube něco... Třeba něco, co bude stát alespoň trochu za to, ikdyž mě film už totálně nudil a nesympatičtí, ke všemu i nezajímaví, mi v něm začali připadat úplně všichni. Ale nevyklubalo se z toho vůbec nic, co by stálo za řeč a já se celou zbývající hodinu musela přemlouvat, abych vůbec vydržela do konce. A ač jsem vydržela, a ač tentokrát i bez použití rychloposuvu, stejně to bylo utrpení, které ve mě vyvolalo dojem, že mě právě odpanila tetka migréna. PS: Snad jen jednou jedinkrát mě tenhle plytký kousek zaujal, a to scénou, která ve mě vzbudila vzpomínku na tenhle song. PS2: Pokud možno, stahujte titule od larelay a radmas (titulkari.com), páč ty na titulky.com jsou hrozivě nepodařené. 20% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POKUĎ JAKKOLIV PORUŠÍTE NAŠI DOHODU, TA HOLKA ZEMŘE!“.... /// Příběh zamilovaný trojice, jejíž život plnej hulení a orgasmů naruší drogovej kartel. Romantickou idylku střídá džungle plná zkurvenejch divochů a Stone dokazuje, že stejně jako šukání, umí furt parádně i násilí. Filmařina, která mě baví. Střih, střih, střih, zajímavý barvy, tempo, parádní záporáci (nejen Benicio, ale i ty Samo!) a trojice, se kterou mi to ,,funguje“. Pak je tu míra uvěřitelnosti boje proti kartelu, ale jsem osoba mysli prosté, který špetkou ironickýho humoru zavřou přívod kyslíku k mozkový kůře. Tušil jsem co čekat a těšil se na to. Stoneova komerční filmařina v kabátě, po kterým se mi už stejskalo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Stejnojmennou knihu, kterou napsal Don Winslow v roce 2010 číst nebudu. 2.) Šukáme si to v paneláku jako veverky a neznáme definici divocha. 3.) Thx za titule ,,larelay“ a ,,rad.mas“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama